Şimdi Ara

'Corsa' Genel (1173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.189
Cevap
81
Favori
2.542.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11711172117311741175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman yine bizim sokağın başındaki lastikçinin ordan alır mısın beni başkanım?
    Diycem ama hiç yüzüm yok..
    Herhalde bir sene olmuştur ama yemin ediyorum ne zaman ordan geçsem,
    seni orda beklettiğim aklıma geliyor çok utanıyorum.
    Bu sefer 1 saat önce gidip soğukta bekleyerek kendime eziyet edicem.
    Yarın akşamüstü ben seni ararım Serdar abi netleştiririz.

Biraz önce konuşuyorduk, Veysel'de pazartesi gidicekmiş.
    Onlada orda buluşabiliriz büyük ihtimal.

Evet arkadaşlar şimdiden 3 kişi olduk.
    Mini buluşma kıvamındayız, yok mu gelen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

O zaman yine bizim sokağın başındaki lastikçinin ordan alır mısın beni başkanım?
    Diycem ama hiç yüzüm yok..
    Herhalde bir sene olmuştur ama yemin ediyorum ne zaman ordan geçsem,
    seni orda beklettiğim aklıma geliyor çok utanıyorum.
    Bu sefer 1 saat önce gidip soğukta bekleyerek kendime eziyet edicem.
    Yarın akşamüstü ben seni ararım Serdar abi netleştiririz.

Biraz önce konuşuyorduk, Veysel'de pazartesi gidicekmiş.
    Onlada orda buluşabiliriz büyük ihtimal.

Evet arkadaşlar şimdiden 3 kişi olduk.
    Mini buluşma kıvamındayız, yok mu gelen?

Ben şimdi gidiyorum malesef Haftaiçi gelmemin imkanı yok

• Bende size katilmayi cok isterdim ama hem ders var hem de o laciverti bidaha gormek istemiyorum
  • bobo yu babama satabilirsem ben de gelirim yarın fuara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

bobo yu babama satabilirsem ben de gelirim yarın fuara...

Çocuğunmu var derdin var
    Bekleriz tifosi..
  • Selamlar. 2008 model D kasa bir CDTI corsam var. Son günlerde aracın Insp4 hatası verdiğini farkettim çalıştırmadan önce. Sanırım mazot filtresinde su var demek oluyor o. Kitapçıkta en azından öyle yazıyormuş. Aracım daha 37 binde ve mazot filtresi değiştirileli daha 7 bin km oldu.

Bunun çözümü nedir? Filtrenin içini boşaltıp tekrar takmak çzüm olabilirmi ? Filtreyi değiştirmek istemiyorum ancak değişmesi gereklimidir ? Bir de bu aralar biraz yoğunum bu bekletilebilri bir sorunmudur yoksa hemen halledeilmesi mi gerekir ?

CEvaplarınızı bekliyorum

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: micarus

Selamlar. 2008 model D kasa bir CDTI corsam var. Son günlerde aracın Insp4 hatası verdiğini farkettim çalıştırmadan önce. Sanırım mazot filtresinde su var demek oluyor o. Kitapçıkta en azından öyle yazıyormuş. Aracım daha 37 binde ve mazot filtresi değiştirileli daha 7 bin km oldu.

Bunun çözümü nedir? Filtrenin içini boşaltıp tekrar takmak çzüm olabilirmi ? Filtreyi değiştirmek istemiyorum ancak değişmesi gereklimidir ? Bir de bu aralar biraz yoğunum bu bekletilebilri bir sorunmudur yoksa hemen halledeilmesi mi gerekir ?

CEvaplarınızı bekliyorum

Kolay gelsin

Ben kendi aracimda yanlis hatirlamiyorsam 2-3 kere rastladik bu hataya. 2'sinde uzun yoldaydim, mudahale edecek bir durumum yoktu. Uyariyi gordukten sonra araci durdurup tekrar calistirdigimda tekrar ayni uyariyi gormedim. Surekli degilse bir problem oldugunu dusunmuyorum.

• Sürekli vermiyor zaten o uyarıyı, 4-5 çalıştırmada bir veriyor.
    Pek kayda değer birşey olduğunu sanmıyorum, ben en az 50 kere görmüşümdür arabada.
    Sadece iki keresinde servise gittim, onlarda bakımların hemen ertesi gününe denk geldiği için.
    Sonrasında pek takmadım, arada bir veriyor o uyarıyı.
    Heleki diğer insp uyarılarından biri varsa arkasından hemen yapıştırıyor insp4'ü..
  • Evet arkadaşlar durumlar kesinleşti burdan tekrar bildirmek istedim;
    yarın 12de autoshow'a gidiyoruz.
    Şimdilik bir aksilik çıkmaması halinde gelecekler listesi şu şekilde;
    1- Serdar99
    2- Bekapa
    3- V.K.
    4- TiFoSi_BJK

İşini, gücünü, okulunu, eşini, kız arkadaşını, çocuğunu, köpeğini bir kenara bırakıp
    bu muhteşem dörtlüye katılmak isteyen herkesi aramızda görmek istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Sürekli vermiyor zaten o uyarıyı, 4-5 çalıştırmada bir veriyor.
    Pek kayda değer birşey olduğunu sanmıyorum, ben en az 50 kere görmüşümdür arabada.
    Sadece iki keresinde servise gittim, onlarda bakımların hemen ertesi gününe denk geldiği için.
    Sonrasında pek takmadım, arada bir veriyor o uyarıyı.
    Heleki diğer insp uyarılarından biri varsa arkasından hemen yapıştırıyor insp4'ü..

Evet arabanın bir de ön farı bozulmuş. Insp2 hatası veriyor. Ardından Insp4 hatasını veriyor. Ancak arabayı biraz kullanıp daha sonra kontak açtıgımda ınsp4 hatasını vermiyor. Ancak her ilk çalıştırmamda bu hatayı veriyor. Sizce 8 bin km daha bekleyip bakımla birlikte mi hallettireyim ?
  • al iste yine ayni sorun :) patlayan ampulu degistirin, eminimki insp4'ten eser kalmicaktir.. :)
  • umarım gider lambayı değiştirince. bakayım bir yarın
  • Kırmızı Insignia OPC, Sarı Corsa,Güzeller güzeli Astra GTC.. Opel standı hakikaten rengarenkti ve hoştu..
    Ama yeni Volvo S60 T6 AWD'yi görünce açıkcası Insignia OPC'yi unuttum...

Scirocco R ile Golf R zaten bambaşkaydı...
    Yeni Impreza WRX Sedan yine aynı şekilde.. Kapalıydı ama dıştan görmek bile güzeldi..

Şimdilik hatırladıklarım bu kadar,aklıma geldikçe yazarım :)
  • bende yeni geldin fuardan önce ali ağaoğlunun RR sini gördüm ilginç bir arac almış 650 bin euro..onun dışında opel standında sarı corsa hosuma gıttı (rengi) insignia opc de fena degıldı golf ve scirocco R güzeldi..masarettinin kırmızısı ferrarı lombolar beni benden aldı..yabancı manken kızlar güzeldi fiat standındakı mavi gözlü cek hatun iyiydi araba ile ilgili birşeyler bilip bilmedigini sordum bilmiyormuş insanlar arabalardan çok kızları görmeye gelmiş gibiydi başta bende arabaları dikkatli inceledim ama gezimin sonunda 5 hall de ferrarı ve fiat standındaki kızları görünce bu arkadaslara hak verdim..gercekten baska bir dünyanın insanları gibiydiler..bu arada fiat 500 acayıp hosuma gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 31 Ekim 2010; 21:47:16 >
  • İyi akşamlar arkadaşlar,
    body kit ön tampon altına takılanı kaldırıma sürttüm ve kırıldı. Sadece ön tampona takılan ne kadardır bilen var mı?
  • Hatırladığım kadarı ile 5 parçalık komple bodykit fiyatları 500 ila 750 TL arasında idi, tek parça fiyatı da 100-150 TL civarında olmalı.
  • Gözlerim beni yanıltmadıysa True_Sun kardeşimiz online.
    Acaba ayağı yarın sabah Corsa'sına atlayıp İstanbul'a gelecek ve "hoop bensiz fuar ziyareti mi olurmuş" diyerek bize bir sürpriz yapabilecek kadar iyileşmiş midir ?
  • Selam Arkadaşlar;

1 Hafta önce arabamı teslim aldım, aklıma gelmişken body kit fiyatınıda sorayım dedim iki çeşit fiyat verdiler. İlk fiyat 8000 Tl, ikinci fiyat ise 1000 Tl bu ikisi arasındaki 7000 Tl edecek fark nedir orda sormaya pek fırsatım olmadı.
  • biri orijinal opc line plastik enjeksiyon olması lazım kırılmaz diğeri ise fibeden yan sanayi döküm. bu malzeme yalnız çok kırılgandır. tabi 7000tl fark verilirmi opc line için ben vermezdim.
  • malesef biz göremedik güzelim araçları
  • 
Sayfa: önceki 11711172117311741175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.