Şimdi Ara

'Corsa' Genel (1176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.189
Cevap
81
Favori
2.542.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bekapa

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

İmzam nasıl beyler, agaya özendim

5 hp fazlam var senden,bi gün beraber kalkalım ağa

Hocam durun ya, arabam 120 beygir değil henüz
    Hem aga yaptımıki 10. katında bahçe olan ev
    Onun My world'ü bitmeden benim My Corsa'm bitecek ama

Farketmez yahu,5-10 hp'nin lafını edecek değiliz ya

• Merhaba arkadaşlar,

Ani sert frenlemede ön aksların oradan bir yerden darbe gibi bir şey oluyor. bu normalmidir acaba?

(araç 1.2 corsa d)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezoterika01

Merhaba arkadaşlar,

Ani sert frenlemede ön aksların oradan bir yerden darbe gibi bir şey oluyor. bu normalmidir acaba?

(araç 1.2 corsa d)

Abs devreye giriyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

arkadaşlar ne zamandır sorucam unutuyorum... corsama orj ses sıstemıne ek woofer eklemek istiyorum ancak arastirdım woofer için aküden amfiye ek enerji kablosu gerekiyor..birde mevcut cd30 sökülüp çevirici takılarak amfiye besleme gelecek..bunları yaptik diyelim aküden çekilecek enerji kablosu garantiyi bozarmı..garanti olayını delmeden ses sistemine ekstra bas nasıl eklerim..uygulayan arkadaslardan destek beklemekteyim..

Anfi için Enerjiyi çakmak soketinden , ses çıkışlarını mevcut hoparlörlerden paralel olarak alabilirsin arabanın orjinal tesisatını bozmamış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

arkadaşlar ne zamandır sorucam unutuyorum... corsama orj ses sıstemıne ek woofer eklemek istiyorum ancak arastirdım woofer için aküden amfiye ek enerji kablosu gerekiyor..birde mevcut cd30 sökülüp çevirici takılarak amfiye besleme gelecek..bunları yaptik diyelim aküden çekilecek enerji kablosu garantiyi bozarmı..garanti olayını delmeden ses sistemine ekstra bas nasıl eklerim..uygulayan arkadaslardan destek beklemekteyim..

Anfi için Enerjiyi çakmak soketinden , ses çıkışlarını mevcut hoparlörlerden paralel olarak alabilirsin arabanın orjinal tesisatını bozmamış olursun

hım hiç aklıma gelmemişti peki yeterli olucakmı çakmaktaki kablo kesiti..yada paralel almak işe yararmı..

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

(araç 1.2 corsa d)

Daha önce ABS'li bir araç kullanmadınız galiba
    ABS devreye giriyor hatta fren pedalında da o darbeyi hissedersiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

hım hiç aklıma gelmemişti peki yeterli olucakmı çakmaktaki kablo kesiti..yada paralel almak işe yararmı..

Çakmak 15Amper kapasitesinde oluyor max 180 watt net enerji çekebilirsin o da çok abartılı değilse woofera yeter ben çakmaktan 220V inverter çalıştırıyorum sorun olmuyor (inverterin çakmak soketindekii koruma sigortası da 15 amper)

• iyi akşamlar arkadaşım corsa d 2007 model aracım var arka camlardaki buğu ve yan aynalardaki camda buğu kalkmıyor napabilirim yardımcı olur musunuz?
  • rezistansların sigortası atmış olabilir. ben aldığımda aynaların sigortası atıktı serviste baya uzun bir uğraş sonucu (topkapı odak) önce aynlarda rezistans yok dediler. corsa c enjoyda varken bunda nası olmaz dedim 2 kapılar düşük donanım ondan olmayabilir dedi servis danışmanı! o kadar bilgiliydi araba hakkında anlayın yani. sonra ben bu kablolar ne işe yarıyor dediğimde sorunun sigortadan olduğunu anlamışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: magb

iyi akşamlar arkadaşım corsa d 2007 model aracım var arka camlardaki buğu ve yan aynalardaki camda buğu kalkmıyor napabilirim yardımcı olur musunuz?

Arka cam rezistansını açabilirsiniz arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 3 Kasım 2010; 21:15:55 >
  • rezistansı açıyorum açtığım halde buğu geçmiyor.. teşekkürler tifosi bende onu buldum şimdi yarın sigortaya bakıcam kendim olmazsa servise gidicem..
  • Arkadaşlar şehirfırsatı.com diye bir site var duymuşsunuzdur belki.
    Bugünki fırsatları tuzla autodrom pistinde bir ferrari f430 f1 edition la 3 tur atmaydı,
    normal fiyatı 400 lira olan hadise bu sitede 100 lira.
    Ben son 5 dakikada öğrendim ve ucu ucuna alabildim biletleri.
    Sizlerede burdan zamanında duyurmak isterdim. :(
    Golf R'a 100 € vermek yerine daha az bir zaman olsada f430'a 100 lira vermek çok daha mantıklı sanırım.
    Yarın randevumu alıcam, toplamda 3bin küsür kişi satın almış ve 31 ocak tarihine kadar yapabiliyoruz,
    bakalım ne zamana randevu alabilicem.
    Birde kullandığın sürede araç içine yerleştirilen bir kamera kayıtta ve onuda dvd olarak veriyorlarmış çıkışta.
    Gittiğim zaman resimleri ve vidyoları burdan paylaşırım artık

• quote:

Arkadaşlar şehirfırsatı.com diye bir site var duymuşsunuzdur belki.
    Bugünki fırsatları tuzla autodrom pistinde bir ferrari f430 f1 edition la 3 tur atmaydı,
    normal fiyatı 400 lira olan hadise bu sitede 100 lira.
    Ben son 5 dakikada öğrendim ve ucu ucuna alabildim biletleri.
    Sizlerede burdan zamanında duyurmak isterdim. :(
    Golf R'a 100 € vermek yerine daha az bir zaman olsada f430'a 100 lira vermek çok daha mantıklı sanırım.
    Yarın randevumu alıcam, toplamda 3bin küsür kişi satın almış ve 31 ocak tarihine kadar yapabiliyoruz,
    bakalım ne zamana randevu alabilicem.
    Birde kullandığın sürede araç içine yerleştirilen bir kamera kayıtta ve onuda dvd olarak veriyorlarmış çıkışta.
    Gittiğim zaman resimleri ve vidyoları burdan paylaşırım artık

Ben de aldım abi arkadaşlar sağolsun :)
    Ama bi sürü kişi var,bakalım o kadar kişiye dayanabilecek mi o araç

• enjoy 111 1.4 otomatik almaya karar verdim gibi. gibi diyorum corsa kullanan biri ile konuşma şansım olmadı. neyse ki bu başlığı farkettim :)

1.4 AT kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim? yakıt tüketimi nasıl - katalog ile forumlarda gördüklerim çelişiyor. motor 100hp olmuş, performansı nasıl? sürüş keyfi yüksek midir?

şimdiden teşekkürler.
  • Boşsa eğer ben direk yarın gidebilirim, hem yağmur çamur yokken kullanmış olurum hemde dediğin gibi fazla yıpranmamış olur araba.
  • arkadaslar selamlar bir sorum olucak :

arkadaslar yağ değişimimde bu sefer 10w40 yerine 5w40 kullanmak istiyorum bu ürünü almayı planlıyorum aracım corsa b gsi 1.6 98 ürün bu :http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/297/Castrol-Edge-5W-40-Motor-Yagi-4-Lt

uygunsuzluk olmaz değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

Merhaba arkadaşlar,

(araç 1.2 corsa d)

Daha önce ABS'li bir araç kullanmadınız galiba
    ABS devreye giriyor hatta fren pedalında da o darbeyi hissedersiniz

Bu araç neredeyse 2 yıldır bende ama demekki hiç böyle sert fren yapmamışım :)

• selam,
    imzamdaki aracın rutin bakımı ocak ayında doluyor. gaziantepte oturuyorum, havalar soğumaya başladı bişeyler yapmam gerekiyomu? bide cam suyu olarak normal damacana (hayat su :) ) koymuştum. havalar soğuyunca ne doldurayım diyince camsil ile su karıştırıp koy, marketlerde satılan (autokit vs)antifirizli cam sularından koyma camda leke bırakır temizlemez dediler. hangisi doğru acaba?
    acemilik had safhada 10 ay ne çabuk geçiyor be :D
  • quote:

daha önce sorulmuş benimde aklımda kalmıştı cevabıda benzinli araçlarda o bezin olmadığı idi..bir arkadaş böyle demişti..

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Kaput izolasyon keçesinin sadece dizellerde olduğu doğrudur.

Yağmurlu havalarda yoldan sıçrayarak motorun altından giren su miktarı, kaput ile çamurluk arasından girecek su miktarından fazladır.

Yani motor bölmesine bol miktarda su zaten giriyor, ama elektrik aksamının bulunduğu kapaklı kutulara girmediği sürece sorun olmaz. O yüzden endişe edecek bir durum yok.

Cevaplar için teşekkür ederim... Konuyu açtıktan sonra aracı aldığım opel bayiini aradım orada bulunan diğer araçlarada baktılar ve onlardada olmadığı söylendi. Umarım o korumanın olmaması motor ısısından dolayı kaputa ve boyaya zarar vermez...

• cam sil koyarsan silecek ömründen yersin ben sonax cam suyu kullanırım hiç şikayet etmedim şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.