Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.544
Cevap
137
Favori
283.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
  • 205/45/R17 yazlık kullanıyorum. Bursada kardan dolayı kışlığa geçmek istiyorum ama lastiklerin piyasası malum. Önereceğiniz kışlık lastik var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu parçanın resmini koyabilirmisiniz rica etsem tapa gibi şeyi çıkarınca tıs sesi geldi bendede eğer anladığım yeri denemediysem yabancı forumdan aldığınız motor arızası ve otomatik hız sabitleme devreye girmiyor uyarısı alıyorum manifold sensörü uyarısı veriyor dedi servis aynı şekilde ve 12 volt aküden şüpheleniyor şuan arıza kendi kendine silindi bu arada detaylı bilgi verebilirmisiniz rica etsem şuan arıza lambam yanmıyor fakat aynen sizin yaptığınız gibi birkaç defa resetledik arıza sildik araçtan elm cihazıyla en son kendisi sildi şuan hatayı bu arada hata verdiğinde aracın gücü sınırlanıyor motor arızası uyarısı verdiğinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bridgstone Blizzak LM005 DG RFT 195/55R16 91H XL LM005 DRIVEGUARD RFT Kullanıyorum. Gayet başaralı ve ödüllü bir lastik.

Bu'da sizin belirrtiğiniz ölçülerdeki lastik özellikleri

Corsa F Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssiiE -- 3 Ocak 2026; 1:1:7 >

Son zamanlarda aracımda dikkatimi çeken bir konu var. Trafikte giderken Gösterge 30 km/h düşerken 25 km/h civarında sanki motor freni yapar gibi yığılıyormuş gibi geliyor. Böyle birşey ile karşılasan oldumu acaba ve ya dikkatini çeken.

• bu aracın arkasında "götüne yanaşın, selektör yapın yada keyf olsun diye yanaşın bizi şerit değiştirmeye zorlayın. sonra defaolun gidin yada sadece önüne geçin normal hızınızda devam edin" falan mı yazıyor.

sırf bu yüzden gidip götü büyük suv ne biliyim büyük görünen bir araç alacağım. kadın sürücüler bile rahat vermiyor. sağ şeritleri bozuk olduğu için bu aracın sol şeritte gitmesi yasak falan mı. 50 yazan yolda 85 le gidiyorum. yanaşıp geçmeye çalışıyorlar geçincede sabit hızda gidiyorlar. bunu her gün yaşıyor olmak tesadüf olamaz. :/

• arkadaşalar yardımınıza ihtiyacım var.2024 ultimate 22nin km sağ arka kapı boyasız göçük düzelme var.ön cam çatlaktan dolayı değişmiş, ve ilk bakımı servis dışında yapılıp garantisi bozulmuş, bir araç var yakınımda.1.3 istiyo.alınırmı sizce?

Merhabalar 1.2 Puretech motorlarda opel 10 yil garanti acikladi ancak tek sarti yetkili serviste bakimlar yapilmali dedi acikcasi hem garantisini kaybetmis hemde bir degisim ve gocugu olan bir araca 1.3m gibi temiz muadilini bulabileceginiz bir fiyat verilmez. ikinci el daha dusuk km li daha temiz corsa bulabilirsiniz sari siteden.

sarı sitede eşdeğeri 1.4 den başlıyor hocam inceledim biraz.beni düşündüren tek sıkıntı garantinin bozulmuş olması.ne göçük düzeltme ne de basit bir çatlaktan değiştirilen cam.aracın evvliyatnını bayiden çıktığından beri biliyorum.garanti 3 yıl 100bin km diye biliyordum.yani yıldan dolayı 1 senesi kaldı diye düşünmüştüm.

Garanti uzatmayı teklif edecekler mi? Yakın zamanda bu deneyimi yaşayan oldu mu? Teklif ederlerse uzatmalı mıyım?

Teşekkürler.

Opel, Peugeot ve Citroen 1.2 PureTech motorlu aracı olanları ilgilendiriyor. Garanti süresi 10 yıla çıkıyor | NTV Haber
    https://www.ntv.com.tr/galeri/otomobil/opel-peugeot-ve-citroen-12-puretech-motorlu-araci-olanlari-ilgilendiriyor-garanti-suresi-10-yila-cikiyor-1702638/1

Yetkili servisten 3. yıl periyodik bakımı için 23500 dediler. Buji de değişecek. Çok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 9 Şubat 2026; 23:37:15 >

Peugeot 2008 aracımızın Yetkili Servis Periyodik bakım ücreti 15 000 TL ödedim.

Dışarıda Özel Serviste Corsa F aracımızı Periyodik bakım + Ekstra işler ile birlikte (Devir daim pompası + Davlumbaz + Şanzıman yağı değişimi) 26500 TL ödedim. (Parçalar Orjinal takıldı)

Nazer bayii tamamen Otokoç'a geçtiği için sistemleri henüz oturmamış. Garanti uzatmak istedim, yardımcı olmadılar. Online uzatabileceğimi söylediler ama uzatamadım. Dün Çetaş'a da uğramıştım, gittim araba baktım. Keşke uzatsaydım. Online uzatma yöntemini bilen var mı? Ya da garanti uzatmanın kapsamını bilen var mı? Kayış sorunu için garanti kapsamına alındı haberleri olsa da, hala garanti kapsamında olmadığı şikayetlerini de okudum.

Hocam selamlar şöyle birşey var isterseniz bir göz atın.

B SUV’a geçmek için aracımı satışa koydum. Bir yanım satmak da istemiyor. Benim işimi fazlasıyla görüyordu. Piyasa fiyatları çok kafa karıştırıyor. 1300 yazan da var, 1100 de.

Benim de arabayı büyütme düşüncem var. Sırf bagajdan dolayı. Nedense şikayetçi olduğum ve çözemediğim bir sağa çekme olmasına rağmen seviyorum aracı. Sanırım ilk göz ağrım olmasından kaynaklı. Ben 2022 sonunda almıştım. 1150ye gider olarak bakıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Periyodik bakım 15000
    Triger seti değişirse 15000 + 37000 = 52000

Sırf triger seti ve karter temizliği için bu kadar fiyat farkı çıkması normal midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.