Bildirim
Corsa F Kullananlar Kulübü (125. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2025 Corsa multimedya ekranındaki Hey Opel fonksiyonu aktif değil . Ne işe yarıyor bu.Kullanabilen varsa bilgi verebilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hey Opel internet gerektiren bir hizmet ve Türkiye'de kullanılamıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Opelin kendi sileceklerinden memnun musunuz?
_____________________________ -
Arkadaşlar merhaba 2.araba olarak 23 binde 2024 corsa gs edition aldım kış lastiği gerekiyor sorum şu ki 195 yerine 205 lik lastik alsam sorun olur mu? Surtme falan yapar mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BMW F30 MELBOURNE RED SPORTLİNE PLUS DRİVER
PS5 :DrUltiva -
Arkadaşlar selam, opel corsa 1.2t edition pakette geri görüş kamerası var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizi birbirimizden ayırabilirler ama kalbimizden asla söküp atamazlar. -
Ben Continental aldım 2 hafta sonra taktıracağım. Sorun olacak olsaydı lastikçi teklif etmezdi diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
slm, ist.avrupa yakası proopel insta,youtube dan bakınız 1-2 ay once 6 bin nakit e takıyorlardı,bilginiz olsun..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı