< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Henüz tespit yapmadılar. Opel genel merkezden aradılar servis tespit yapsın ona göre tekrar biz bakalım diye. Servisi aradım 6bin küsür lira tespit ücreti çıkarttılar. Mecbur kabul ettim. Servis tespit yaptıktan sonra Opel genel merkez karar verecekmiş sözde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Servis tespiti sonucu yağ soğutucusu patlamış denildi. 3 yıllık, 37bin km aracım. Tüm bakımları serviste yapılmış. Normal garanti arızadan 4, 5 gün önce bitti. Uzatılmış garanti ise +2 yıl olarak aktif. Genel merkezden cevap bekliyorum |
|
Garantili araçta tespit ücreti ve yağ soğutucu parçası ücreti istenmemeli. Opel PSA grubunun ek garantisi formalite mi acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 5 Aralık 2025; 14:15:49 > |
|
garantisinide yaptırmış daha 35.000 de araç daha yeni süresinde . hani henüz yeni sayılır. geçmiş olsun. Kolaylıklar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 10 Aralık 2025; 14:52:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hayır, araçta o kısımlardan hiç ses gelmiyor memnunum, tamamen ters tarafta kemerin koltuğa bağlı olduğu demir aksam olabilir diye kemeri koltuktan bir şekilde çıkardım, içine etli ısı bandı sardım yerine taktım, ancak oda değilmiş, ileri geri aldığımız raylı kızağın bir parçası olabilir mi diye düşünüyorum. |
|
|
2024 te Avrupa'da bu ay da Türkiye'de devreye girmiş Triger kayışı olan araçları kapsıyor YouTube'ta ki videolardan anladığım bu. Videolara bakmanızı tavsiye ederim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selamlar. Bugün Opel Türkiye 0850 399 67 35 numarasını aradım garanti uzatma benim aracım içinde geçerli mi diye sordum plaka istedi kontrol etti şartlara uyarsanız sizin araç için geçerli dediler. Aracım 2023 Corsa 1.2.gs Kendi aracıyla ilgili bilgi almak isteyen yukarıda verdiğim numarayı arasın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem4207 -- 19 Aralık 2025; 13:35:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar, corsa 2023 aracım var . yaşadığım bir pişmanlıktan ötürü görüşlerinizi almak isterim. Son km bakımını 24.12.2024'te(24.750km) yetkili serviste yaptırdım. Bu yılki yağ(PSA onaylı) ve filtreleri kendim alarak sanayide değiştirttim (2 ay önce). Fakat şu yeni çıkan 10 yıl puretech kapsaması kafamı karıştırdı. (Bakımların yetkili servis veya TSE onaylı bir yerde yaptırma zorunluluğu) Acaba 2 ay önce sanayide hiç değişim yapmamış gibi servise gidip 2000km gecikmeyle bakımı yaptırsam mı garanti kapsaması dışına çıkmamam için ? fikirlerinize ihtiyacım var. Şuan motorun içindeki yağ servisin koyacağı yağdan kat be kat daha iyi , fakat servis geçmişine göre 2 gün ve 2000km gecikme var bugün itibariyle. |
|
Hocam ya 1000 ya 2000 km tolerans vardı yetkili serviste garantiden çıkmaması için. Onu net öğrenin eğer 2.000 ise gerekirse çekici ile götürün servise. Yok değilse opel Türkiye ile görüşmeleri gerçekleştirin ve konuyla ilgili kayıt açtırıp değişen durumlardan bahsederek ricada bulunun. Ben olsam böyle yapardım en azından. Sattım corsamı 9 ay kadar önce ama olsa bu yolu izlerdim. Son olarak Whatsapp, Facebook, Telegram gruplarını araştırın oralardan daha net bilgi alırsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|