Şimdi Ara

CORSA 1,3 CDTİ SILVERLINE+EASYTRONİK+SP (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
24.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cinuba

quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Bizde bu araçtan alacaz. Yalnız sormak istediğim vitesi manuel modda kullanırken o göstergelerin altındaki ufak ekranlardan birinde hangi viteste olduğunu gösteriyor mu?

arkadaşım tam olarak bilemiyorum.. arabamı daha kullanmak nasip olmadı.. ama en kısa zamanda sana yazıcam cevabını..

ekranda hangi viteste olduğunu gösteriyor. o açıdan sana bi sıkıntı olmaz..
  • quote:

Eyvallah çok sağolasın bakalım bizde yarın teslim alıyoruz arabayı.

hangi donanimlısını alıyorsun? aldığında anlatırsan iyi olur. hadi sanada şimdiden hayırlı olsun..
    YANLIZ 2,EL VE KOMPLE BOYALI DEĞİŞEN TEK PARÇA YOK 16000 YTL YE PEŞİNATSIZ PARANIN TAMAMINI KREDİ İLE ALIYORUZ BİLMEM İYİMİ YAPIYORUZ AMA ARTIK RUHSATI BİLE AYARLADIK ARAÇ EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEK BANA HOŞ GİBİ GELDİ ARAÇ BU ARADA EASYTRONİK KULLANIMI TİPTRONİK İLE AYNIMI???

Orjinalden alıntı: dgo2133

BİZDE 10-15 GÜNE KADAR 2005 MODEL 1,2 TWİNPORT+ENJOY+SPOR PAKET ARAÇ FUL DONANIMLI
    YANLIZ 2,EL VE KOMPLE BOYALI DEĞİŞEN TEK PARÇA YOK 16000 YTL YE PEŞİNATSIZ PARANIN TAMAMINI KREDİ İLE ALIYORUZ BİLMEM İYİMİ YAPIYORUZ AMA ARTIK RUHSATI BİLE AYARLADIK ARAÇ EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEK BANA HOŞ GİBİ GELDİ ARAÇ BU ARADA EASYTRONİK KULLANIMI TİPTRONİK İLE AYNIMI???

easytronik zaten triptronikle aynı.. 16000 ytl ye iyi araç. km side az... özelikle spor paket olması çok iyi oluyor.. aracı 15 inc lik jantlar çok güzel gösteriyor. tabi 2005 le 2006 spor paket jantları arasında fark var. şekil açısından..

Vallaha babam aldığı için hiçbirşey eklettirmemiş. Sanırım essentia. Ben olsaydım spor paket+metalik renk donanımlarıda ekletirdim ama. Babam kullanacağı için aracı kendine göre belirlemiş.

essentia nın jantlar 13 ınc lik yani küçük. ama bildiğim kadarıyla essentiaya spor paket takmıyorlar galiba.
  • quote:

Arabayı teslim aldık. 1.3 CDTI Essentia Easytronic Corsa. Sinir oldum ama. Hiçbir özellik yok standart araba işte.

hoşuna gitmeyen ne? arabanın standart olması mı? ne güzel dizel araba işte bol bol gezersin
  • Dakika bir gol bir daha arabanın birinci gününde parkederken ön tamponu hafif duvara değdirdim. Sağ ön tarafta hafif bir boya kabarması oldu. Bunu nasıl halledebilirim. Araç beyaz yani opak sanırım opak boyada komple boyama olmuyor değil mi? Sadece o bölge boyanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 6 Mayıs 2006; 20:28:46 >

Dakika bir gol bir daha arabanın birinci gününde parkederken ön tamponu hafif duvara değdirdim. Sağ ön tarafta hafif bir boya kabarması oldu. Bunu nasıl halledebilirim. Araç beyaz yani opak sanırım opak boyada komple boyama olmuyor değil mi? Sadece o bölge boyanabilir mi?

bence sağda sorda hiç boya falan karıştırmadan bi servise git göster derim..
  • Ya şimdi yaptırmakta istemiyorum. Daha ilk arabamız olduğu için babamda bende acemiyiz. Daha çok çarpacaz sürtecez arabayı. Gitti sıfır araba aldı acemilikten ilk gün dokundurduk hiçbirşey değilde daha sıfır arabaya ilk günden zarar vermek o koyuyor insana

Ya şimdi yaptırmakta istemiyorum. Daha ilk arabamız olduğu için babamda bende acemiyiz. Daha çok çarpacaz sürtecez arabayı. Gitti sıfır araba aldı acemilikten ilk gün dokundurduk hiçbirşey değilde daha sıfır arabaya ilk günden zarar vermek o koyuyor insana

arabanın fotoğraflarını koyabilirsen bi koyda bakalım neresini naptın. hem arabayıda görmüş oluruz....
    acemiyken aynı paraya kulllanılmış alsaydınız belki sizin için daha faydalı olabilirsi. ama tabi herkesin kendi tercihi.

Cinuba araban hayırlı olsun Biraz tıkırtılı ama gerçekten kullanması
    zevkli araba tam uzun yol arabası kullanmaktan sıkılmıyorum

Onceleri Totalden euro dizel alıyordum menzil 750 km de kalıyordu
    şimdi opetten alıyorum son uzun yolda 850de işik yandı ve 41 lt dizel aldı
    yani menzil yaklaşık 950 km ye dayandi ki 200 km otobanda 120 140 arası gittim
    gerisi 90 100 bir daha total almam opet mehmetçik vakfını sanada tavsiye ederim motor biraz daha sesli çalışıyor ama oldukça az yakıyor

Otomatik konumda iken Aracın hangi viteste gittigini göremiyorsun A yazıyor Ama manuele alıp kontrol etme imkanında mevcut Birde Debriyajın çabuk bitmemesi için yokuşlarda el freni kullanmayı ihmal etmeyin

Orjinalden alıntı: cinuba

iki şirket arası bu kadar fark olması çok enteresan. aslında bu kadar fark olmaması lazım.
    Öncelikle darbe küçükse kalsın halk arasında nazarlık derler. Yalnız bundan sonrası için tamponların köşelerine destek plastikleri takıyorlar.(Çoğu opel servisi bile takıyor)Görüntü nerdeyse değişmiyor diyebilirim.Yalnız ufak darbelerde tamponu bayağı koruyabiliyor.Bence bunlardan taktırsan iyi olur.
    Tabiki en önemli dileğim böyle kazalarla karşılaşmaman ve aracını en güzel şekilde kullanabilmen.
    2001 FIAT BRAVO 1.6 SX
  • arkadaşım da aynen bu modeli aldı. mazotlu olması ve otomatik vitesi büyük rahatlık ama tam iki defa direksiyon kutusu değişti. garantisi bitince ne yapıcam diyor. bir arkadaşının tavsiyesiyle almıştı. arkadaşının da bir defa direksiyon kutusu değişmiş.
  • ben 12 senedir araba kullanıyorum. 12 senedir yapmadığım hatayı yepyeni sıfır arabamda yaptım. parktan çıkarken yandaki arabaya sürttüm. hem de öyle bir sürtmek ki. kendimize güveniyoruz ya. zırt diye çıktık. kapı+çamurluk birden... :(
    quote:

Dakika bir gol bir daha arabanın birinci gününde parkederken ön tamponu hafif duvara değdirdim. Sağ ön tarafta hafif bir boya kabarması oldu. Bunu nasıl halledebilirim. Araç beyaz yani opak sanırım opak boyada komple boyama olmuyor değil mi? Sadece o bölge boyanabilir mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.