Şimdi Ara

CORSA 1,3 CDTİ SILVERLINE+EASYTRONİK+SP (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
24.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2001 FIAT BRAVO 1.6 SX

• aslında arkaya rüzgarlık nasıl giderki bu arabaya.. taktıran varmı forumda???

• www.ophell.com

Sen bu foruma bak en iyisi.

Orjinalden alıntı: Orcunsau

www.ophell.com

Sen bu foruma bak en iyisi.

güzel şeyler var vwlla çok güzel yapmışlar arabayı

• Bende Opel Corsa Silverline 1.2Twinport Spor Paket aldım , araba full ve ilk sayfadaki resimdekiyle aynı araba (Gümüş) , arka farlar orjinal gumus renk ve ön farların tasarımı harika , bence tam genc arabası.. diğer corsalardan cok farklı silverline modeli , tum kapıve tampon korumaları govde rengi ve iç konsol ve gostergeler krom , ben cok memnunum araba suan 3000km ye geldi , 1 ayda...

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Bende Opel Corsa Silverline 1.2Twinport Spor Paket aldım , araba full ve ilk sayfadaki resimdekiyle aynı araba (Gümüş) , arka farlar orjinal gumus renk ve ön farların tasarımı harika , bence tam genc arabası.. diğer corsalardan cok farklı silverline modeli , tum kapıve tampon korumaları govde rengi ve iç konsol ve gostergeler krom , ben cok memnunum araba suan 3000km ye geldi , 1 ayda...

sen bir ayda 3000 yaparsan senin bu benzinliyle işin cok walla
    bizim arabada daha 15 gün oldu 2500 i görmek üzere.. hasta oldum bende arabaya.. arabayı bu kadar spor yapmaları gerçekten çok güzel olmuş. araba verdiğin paranın hakkını her yönüyle veriyor..

• benim en çok jantlar hoşuma gitti. gerçekten arabayı çok güzel gösteriyor.. değişik bir hava katmış..
    aslında bu sılverline çıkalıda pek olmamış.. bu yılın ilk çeyreğinde çıkmış..

haber:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=7914

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Bende Opel Corsa Silverline 1.2Twinport Spor Paket aldım , araba full ve ilk sayfadaki resimdekiyle aynı araba (Gümüş) , arka farlar orjinal gumus renk ve ön farların tasarımı harika , bence tam genc arabası.. diğer corsalardan cok farklı silverline modeli , tum kapıve tampon korumaları govde rengi ve iç konsol ve gostergeler krom , ben cok memnunum araba suan 3000km ye geldi , 1 ayda...

plakayı app yaptırdın mı?*

• CİNUBA BU ARABANIN TEYBİ NASIL MP3 LÜ HERALDE SON SESTE NASIL YANİ FABRİKA CIKISI YETERLİMİ(PEK SANMIYORUM) BİDE KALİTE NASIL?

BİRAZDA BUNDAN BAHSET

• BENDE NİSANDA ALDIM CORSA CDTİ SİLVERLİNE ŞİMŞEK GRİ SPOR PAKETLİ ÇOK MEMNUNUM ALMADAN ARAŞTIRDIM GÖRDÜM BENDE ŞİKAYETLERİ ÖZELLİKLE DİREKSİYON KUTUSUYLA İLGİLİ AMA ŞİMDİLİK ARAÇ 3000 KM HERHANGİ BİR SORUN YOK UZUN YOL YAPTIM YOL TUTUŞU MÜKEMMEL BÖYLE BİR ARAÇ İÇİN HIZLANMASI YOLDAKİ SÜRATİDE ÇOK İİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safako -- 29 Haziran 2006; 12:27:42 >

Orjinalden alıntı: dgo2133

CİNUBA BU ARABANIN TEYBİ NASIL MP3 LÜ HERALDE SON SESTE NASIL YANİ FABRİKA CIKISI YETERLİMİ(PEK SANMIYORUM) BİDE KALİTE NASIL?

BİRAZDA BUNDAN BAHSET

walla finallerden dolayı kafayı kaldıramıyorum ama en kısa zamanda test eder sana söylerim.... safako da almış.. zamanı varsa o test edip yazarsa daha iyi olur.. en azından daha erken olur... bende en açıklayıcı bilgiyi en kısa zamanda sana söylerim.. ok.

Orjinalden alıntı: cinuba

quote:

CİNUBA BU ARABANIN TEYBİ NASIL MP3 LÜ HERALDE SON SESTE NASIL YANİ FABRİKA CIKISI YETERLİMİ(PEK SANMIYORUM) BİDE KALİTE NASIL?

BİRAZDA BUNDAN BAHSET

walla finallerden dolayı kafayı kaldıramıyorum ama en kısa zamanda test eder sana söylerim.... safako da almış.. zamanı varsa o test edip yazarsa daha iyi olur.. en azından daha erken olur... bende en açıklayıcı bilgiyi en kısa zamanda sana söylerim.. ok.

• evet teyp mp3 çalarlı ben şimdilik memnunum bana yetiyor bass yükseltip açınca tabiki yetmiyor kolonları ama ayarı 12 ye kadar yükselebiliyor ben 8 de tutuyorum sesi yarım seviyeden fazla açıp dinleyebiliyorum rahatlıkla memnunum gerek duymadım herhangi bir değişiklik yapmaya zevkler ve renkler tartışılmaz belki ben beğenirimde siz beğenmezsiniz

TAMAM ZATEN BİZİMKİSİDE 3-4 GÜNE GELİYOR
    quote:

quote:

BİRAZDA BUNDAN BAHSET

hangisinden alıyorsun.. sılverline mi??

• Dün arabayla uzun yol denemesi yaptım. Adapazarı'ndan İstanbul'a geldim. Toplam 150km yol yaptım. 4lt civarı mazot tükettim.

quote:

TAMAM ZATEN BİZİMKİSİDE 3-4 GÜNE GELİYOR
    quote:

quote:

BİRAZDA BUNDAN BAHSET

hangisinden alıyorsun.. sılverline mi??

• Arkadaşlar bu jant kapaklarının düşmesini önlemek için takılan plastik zımbırtıya ne deniyor.

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Arkadaşlar bu jant kapaklarının düşmesini önlemek için takılan plastik zımbırtıya ne deniyor.

ne oldu hayırdır kapalar mı düştü.. bu kadar kolay düşmez ama senin araba daha yeni?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.