< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Corolla Hybrid Kullanıcıları (7. sayfa)

-
-
1.8 corolla hbrit sedan düşünüyorum. Bu aracı kullanıp sıkıntı yaşayan varmı ?
Senede 1 en fazla 2 defa şehir dışına çıkarım diğer zamanlar istanbul içi trafikde kullanacagım.
Bir diğer sorum ise araç dik yokuşlarda nasıl beni üzermi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 19 Şubat 2024; 12:0:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani 90 KM'yi ortalama 4 litre yakıt ile mi gidiyorsun? 1.0 WV Taigo düzgün kullanıldığında 100 KM'de 5-5.5 Litre yakıyor. Hibritin avantajı ne bu durumda. 1.8 motor için yıllık 9.697,00 TL MTV var. 1.0 için ise 3.692,00 TL ödeniyor. Yine iki defa ödetmezler ise tabi. Yıllık 142 Litre yakıtta amorti olur.
-
20km/s ortalama hızda 5lt yakan taigo olsa satış rekoru kırar. Ömrümüz şehir dışı yollarda geçmiyor sonuçta. Hibritin asıl olayı şehir içinde. İstanbul dahil bugüne kadar 4.5lt yi hiç geçmedim, 1.0tsi ve muadilleri 8-10lt yakarken
-
Dur kalk olmayan yolda tabi bu değerler. İstanbul'da bu rakamları görmek çok zor.
Boyasız tramersiz 2020 üstü hybrid arıyorum
Temiz dosta gidecek
Aylık 2000 KM yapıyorum. Aylık 20x1LT desek yılda 12x20= 240LT eder. 240LT güncel kurdan zaten MTV'yi karşılıyor. Çoğunlukla Konya!da kullanıyorum. İlk defa sadece şehir içi ölçeceğim, şuana kadar 150 KM'de ortalamam 3.9 civarı. Bu arada ben hiç öyle yavaş kullanan biri değilim. Olması gerektiği gibi hatta agresif kullanıyorum diyebiliriz. Konya'yı bilen varsa Koski'den 1. organizeye (yaklaşık 10KM) 1.8lt ile geldiğim oldu.
-
Daha önceki aracınız neydi hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konyada yokus yok dıyorlar dogru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rh_plus -- 5 Nisan 2024; 8:43:58 > -
Doğru. Yokuş diye bildiğimiz şey köprü iniş ve çıkışıdır. O denli diyim size. 15yaşında ankaraya gidene kadar tüm şehirlerin konya gibi düz olduğuna ya da olması gerektiğine inanıyordum. Acı bir deneyim olmuştu…
Merhaba, İstanbul'da Corolla Hybrid 2021 model aracı 45000 bakımına götürmem gerekiyor yakın zamanda, bu sıralar bu kilometrelerde (15-30-45 bin gibi) periyodik bakım yaptıran olduysa hangi servis ve kaç liraya yapıldı paylaşabilir ise makbule geçer.
3 temmuz 2024 tarihinde ~8040₺ tuttu, iki taksit yaptılar.
1.8 hibrit arayışına girdim. Otomatik polomla artık vedalasacagim. Alan satan olursa haber etsin
Temiz corolla arıyorum
Otomatik Polonuz kaç model
2015
Hocam kilometreye ulaşmasa bile, her sene götürmek gerekmiyor mu? Öyle yazıyor da kılavuzda. Ha siz yıl dolmadan kilometreyi yapıyorsanız ayrı tabii
Bir yıl olmadan 3. kez bakıma götürüyorum yarın :)
Haha
o ihtimali düşünmemişim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X