Şimdi Ara

Corolla Hybrid Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
10
Favori
27.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba. Sorunun yanıtını bulabildiniz mi? Bende almaya niyetlendim, son durumunuz nedir?

• OzBuBa O kullanıcısına yanıt
    4 ay önce honda aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OzBuBa O kullanıcısına yanıt

üzmekten kastınız nedir? 150 ile bağırmadan yokuşu çıksın derseniz üzer. yoksa yokuşta çıkmayan araba kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar yaklaşık bütçem 1milyon 200bin bandında hali hazırda Corolla 2018 life 40bin de arabam var ama manuel ve artık biraz donanım ve uzun süre kullanabilecegim bir araba arayisindayim. Aile için sedan daha mantıklı duruyor. Toyota Corolla ya bakarken 1.8 hybridin benzine göre daha donanımlı olduğunu gördüm ve heves ettim ama kaba taslak hesaplayinca (yılda 10bin km ortalamam var ) aynı tüketim değerine ulaştım ama ikisininde dreami arasında fark var. Ez cümle bu arabayı uzun süre kullanmaya değer mi hybrid bakım maliyetleri hakkında bilgim yok 2012den beri Toyota kullanıcısıyim atmosferigi biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 litrelik deposuyla hiç stop etmeden 7 günden fazla içini sıcak tutabilen araç. Test videosu aşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tans61 -- 23 Şubat 2025; 15:45:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.