Şimdi Ara

Corolla HB satıp ne alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2006 corolla hb terra aracım var, aslında aracımdan çok memnunum ama biraz daha donanımlı ve sunroof u olan bir araç bakıyorum. Araca lpg takılabilmesi, manuel olması ve en azından corollaya yakın bir performansı olması şartım var, tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı? Araştırmalarım sonucu birkaç araç kalmıştı, chevrolet cruz u performans düşüklüğünden, lancer i küçük şehirde yaşadığım için olabilecek zorluklardan eleyince geriye sadece civic elegance modeli kaldı, sizin aklınıza gelen başka marka-model var mı?Aslında aracımın sol modellerinin bazılarında sunroof var ama onu da bulmak çok zor, malum küçük bir şehirde yaşıyorum... Şimdiden teşekkürler...

• Civic iyidir.

Bir de Kia Ceed var üst donanımda sunroof sunan ve 1.6 dizel motorlusu da var ama yaşadığın şehrin yakınlarında servis olmayabilir.
  • Bir üst corollaya geçmeye çalışın.Veya lancer bence hala en iyi seçenek cruze performans yeterli gelse alacaktınız fakat daha riskli Lancer'dan
  • Aynı sınıf 2. El için aracını satıp maceraya atılma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Bir üst corollaya geçmeye çalışın.Veya lancer bence hala en iyi seçenek cruze performans yeterli gelse alacaktınız fakat daha riskli Lancer'dan

bir üst corollalarda sunroof olan donanim var mı? ben göremedim ama emin değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

quote:

Bir üst corollaya geçmeye çalışın.Veya lancer bence hala en iyi seçenek cruze performans yeterli gelse alacaktınız fakat daha riskli Lancer'dan

bir üst corollalarda sunroof olan donanim var mı? ben göremedim ama emin değilim..

bendeki corolla 2005 hb de sunroof var. sol donanımı?

donanım dersen 8 hava yastığı, kendinden kararan dikiz aynası, ısıtmalı yan aynalar, otomatik klima, direksiyondan radyo kumandası, ve hız sabitleyici var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 23 Eylül 2011; 14:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Auris tabiki

2 hafta önce akdemir plaza da aurisi görmeye gittim. hiç de fiyatını hak eden bir araba olmadığına karar verdim. kazık ve aradan geçen 5 yılda pek bir şey de yapmamışlar gibi geldi. şu anki toyotaya bir kuruş vermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Auris tabiki

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

quote:

bendeki corolla 2005 hb de sunroof var. sol donanımı?

donanım dersen 8 hava yastığı, kendinden kararan dikiz aynası, ısıtmalı yan aynalar, otomatik klima, direksiyondan radyo kumandası, ve hız sabitleyici var.

evet sol donanımında var biliyorum fakat dediğim gibi bulması çok zor sol sunrooflu araç:((

• sizi anca bir exeo keser
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrrems

quote:

Auris tabiki

+1

şu an hala oğlumun auris i var bende ben aracıımı memlekette bıraktım gayet güzel bir araç. Bende ki 1.33 lük olduğu halde. Memlekette de dayım sıfır 1.5 aldı kırmızı iç renk krem walla harika olmuş yakışmış. performansıda gayet iyiyidi
  • 1,33 auris için düşüncelerim şunlar tavsiye ederim ama vergide 1,6 litre ödeyeceğinizi unutmayın bunun yerine 1,6 olan modeli tercih etmenizi tavsiye ederim.
  • Civic elegance.

Cruze Ls.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.