2016 model 1.6 Benzinli 6 ileri tam otomatik Lounge paket bir egeam var. Aslında araçtan genel olarak memmunum ama Fb7 kasa civice geçsem mi diye düşünüyorum. Elimdeki araba 80km, yetkili servis bakımlı ve şanzıman yağını kendim servisde değiştirdim. Kazası değişeni vs de yok işin özeti temiz dolu paket bir egea. Şimdi bu arabayı satıp üzerine 100-120k civarı ekleyip 3 model yıl düşük eco elegance bir civice geçsem mi diye düşünüyorum. Hem sunroof hem de honda marka algısının daha iyi olması gibi sebeplerle. Bu iki araç arasında geçişte sizce memmun kalınır mı? Egeanın 0.100 değerleri daha iyi ve şanzıman oranları da civicden daha iyi gibi görünüyor. Haricinde civicdeki özellik ve tutulma/prim daha iyi. İki aracı deneyimlemiş olanlardan fikir almak istiyorum. Aracın lpgli ve lpg ile uyumlu olması ayrıca otomatik şanzımanının sağlam olması önemli o yüzden Egea almıştım şimdi de civic düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Egea satıp civic almak
-
-
Hocam aracınızdan memnunsanız girmeye değmez bir top. Hatta Egea'nın yalıtımını ararsınız Civic'te..
-
Honda marka algısı daha iyi falan değil . Honda artık apaçi markası gibi bir şey oldu . Kendisine saygısı olan adam Civic kullanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı değişimi ben de düşündüm ama civic fiyatları saçma sapan bir yere gitti. Bir de kendi Facebook gruplarında sürekli boya hatası, şamadıra hatası, sunroof sorunu gibi şeyleri okuyunca soğudum. Egea en azından sorunsuz bir araba. Çok fazla elektrikli oyuncaklara ilginiz yoksa değişime gerek yok bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Egeanın yalıtımı FC5 ten bile daha iyiyken FB7 gerçekten üzer, bence aracınıza keyfi bir miktar para harcayıp ses yalıtımı, ses sistemi, pasta cila, kaliteli cam filmi gibi keyif unsurlarını güçlendirip binmeye devam etmek mantıklı.
Hiç mantıklı olmaz. Şimdiki aracınızın civicten kötü bir tarafı yok ki. Yalıtım olarak egea daha iyidir hatta
Yanlış anlaşılmak istemem ama forum tarihindeki en mantıksız alışveriş sorgusu olabilir.. bir zararın kaybın olmasa bile fb7'den Egea üstüne bir şeyler bekleyerek geçmek anlamlı değil. balon bir imaja veriyorsunuz parayı.
Egea 1.4 benzin manuel olsaydı.. hadi neyse yine çok akıllıca değil de. bu durumda iphone 13ü satıp, üste para verip ikinci el iphone X almak gibi birşey.
-
yok hocam neden yanlış anlayayım. Özünde civic fb7 hiç denemediğim bir araç. Yorum yapan diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum akıl akıldan üstündür demişler. Değiştirme işinden vazgeçmek mantıklı gibi o zaman.
Uzman çavuşsaniz alin beklediginiz hatta imkan varsa fd6 alin
Civic güzel duruyor evet ama genel anlamda bir egea değil. Hele gidip atmosferik civic kesinlikle almayın.
-
Yalıtımda egea iyi diyenler hondaya hiç binmemiştir traktör gibi motor sesinden tut yol sesine kadar her şey içeride fiat grubunda. 70'le viraja girerken soğuk ter döküyordum egeada hondanın ön arka bağımsız süspansiyon hem konforlu hem yola yapışıyor.
-
FB 7 civic, egeadan daha iyi bir araç değil.
Bol bol sert plastik ve yol sesi kazanmış olursunuz :)
Civic almak icin borçlanacağınıza 1.6 multijet 120hp (hatta imkan varsa 130hp yeni kasa) lounge paket egea'ya borçlanın pişman olmazsınız.
Hocam ben 1.6 benzinliden daha memmunum aslında çünkü hem Lpg ile yakıt tüketimini düşünmeden kullanıyorum ve 1 tl yakıyorum hem de şanzıman olarak çift kavrama korkusu yaşamıyorum. Performans yönünden 1.6mj daha iyi olsa da o yönde de bir sıkıntı yaşamıyorum. Belki ileride 1.6 multijet jeep renegade düşünmüyor değilim ama:)
egeayi degisecekseniz c olarak octaviaya geçin, başka da macera aramayın
Boş paket için dediğin doğru olabilir. Fb7 Civic, Mk3 Focustan sonra şimdi Egea Hb Lounge kullanıyorum. 3 aracımda 1.6 atmosferikti. Atiklik ve yalıtım olarak en iyisi Egea aralarında öyle söyleyeyim. Yol tutuşu olarak da Focus-Egea-Civicdir sıralama.
yol tutuşta focustan hemen sonra egeayı yerleştiren bir sizi gördüm :D civic'in 2013 modelleri sıfır egeayla niye aynı fiyat diye düşünürseniz bir çok sorunun cevabı aslında zırt pırt yanan sensör arızaları da cabası.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam aracınızdan memnunsanız girmeye değmez bir top. Hatta Egea'nın yalıtımını ararsınız Civic'te.. |
Hiç mantıklı olmaz. Şimdiki aracınızın civicten kötü bir tarafı yok ki. Yalıtım olarak egea daha iyidir hatta |
Boş paket için dediğin doğru olabilir. Fb7 Civic, Mk3 Focustan sonra şimdi Egea Hb Lounge kullanıyorum. 3 aracımda 1.6 atmosferikti. Atiklik ve yalıtım olarak en iyisi Egea aralarında öyle söyleyeyim. Yol tutuşu olarak da Focus-Egea-Civicdir sıralama. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X