Bildirim
Corolla D4D Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hiç bir sorunu olmayan çok güzel kullanışlı bir araç . MMT şanzımansa vites geçişlerinde biraz sarsıntı olur . Düz vitesse sorun yok zaten. Motorundan performans beklemeyin, yakıt tasarufu odaklı bir araçtır, tabi bu gitmiyor anlamına gelmez segmentindeki bir çok araçtan seridir . En azından bizim hb corolla bana öyle geliyor. . Uuzun yolda sorun çıkarmaz. Bildiğim kadarı ile kronik sorunu yoktur. Düzgün bakımları yapılmış motor 800-900 bine kadar gideri vardır . Bu km lerde d4d taksi gördüm . Bizim araç 260 binde sorunsuz çalışıyor . _____________________________ -
Bagajda yedek motor Yağı taşı yağ yakabiliyor motoru _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: liverpol
Bagajda yedek motor Yağı taşı yağ yakabiliyor motoru
190 nm torku olan corollalarda yağ yakma sorunu yok hocam._____________________________ -
Hayırlı olsun güzel bir araç ama keşke siyah renk almasaydınız yaz aylarında sorun olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Birde hararet seviyesi her zaman ortada duruyor.Acaba bu normal midir?Yoksa biraz aşağıda mi olmali hararet seviyesi?
bu araçlar gayet tatminkar iyidir. pek kronik sorunu olduğunu duymadım.
kayınçoda vardı almaya niyetlendm cevap vermedi benmde hevesim kaçtı.
kendisi öğretmen sürekli uzun yol yapmakta rutin bakımlar harici extra bir masrafını duymadım.
motoru hala saat gibi. 142 binde arabası.
yalnız sizin attıgınız arabanın jantları orjinal değil gibi geldi bana.
zaten aracı almışsınız ne yorum yapsak boş. güle güle kullanın_____________________________ -
Yok hocam siyah renk bilerek aldim.Ruzgarliklarla beraber havali gorunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEPROCESSOR -- 11 Temmuz 2017; 16:30:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: GAMEPROCESSOR
Birde hararet seviyesi her zaman ortada duruyor.Acaba bu normal midir?Yoksa biraz aşağıda mi olmali hararet seviyesi?
hareret göstergesi olması gereken yerde. sorun yapacak birşey yok._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: GAMEPROCESSOR
Yok hocam siyah renk bilerek aldim.Ruzgarliklarla beraber havali gorunuyor
Araç yakışıklı ve havalı zaten,siyah renk sıcagı çeker diye söyledim günesli günlerde araba fırın gibi olabilir.
Bende aynı kasanın benzinlisi var. Kronik sorun olarak çok sıcak veya çok soğuk havalarda teybin yazıları gidebiliyor bazen sonra kendi kendine düzeliyor
_____________________________ 2011 Toyota Corolla 1.33 Comfort -
Kullanmadım ama bir kere ufak bir kazasına denk geldim. Bankamatikten para çektiğim sırada arkamdaki yoldan geri geri giden bir corolla, hemen arkasındaki tempra'ya çarptı. Tempra'da çizik bile yokken, corolla'nın tamponu içe göçtü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne mutlu Türküm diyene -
Motoru sağlam kaportası ince deniliyor yani surttugu zaman sorun çıkarabiliyormuş bazen(ezilme)
1.3 astra haric segmentindeki hangi araçlardan seridir yazın da öğrenelim
Hayırlı olsun aracınız. Bende bu sıralar 2008-2009 Corolla ve Focus arasında kaldım dizel olarak. Nasıl memnun musunuz aracınızdan? Birde kaç km de ne kadara aldınız aracı? _____________________________ AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse
Origin ID : mrhusnu -
Hocam bana kalirsa focus alin dizel.Benim araba 90hp gucunde.Öyle performans arayan biri değilim.Yoksa focus alirdim. Focuslar da ise 115hp gucunde motor.
Arabamdan da memnunum.Kullanirken yormuyor insanı.
Tek eksiği sunroof yok.Motoru da 1.6 olsa efsane olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEPROCESSOR -- 11 Temmuz 2017; 19:8:52 >
Yağ yakan sık sık vites arızası çıkaran seri
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tüm insanlığa selam olsun ! -
Yağ yaktigina ve vites arizasina sahit olmadim.Her arabada ayni sorun olmuyor.
Hocam motorun performanslı olmadığını zaten yazdım . HB Corolla kullandınızmı? Pek böyle yarış vari şeyleri sevmem birçok aynı seviyede araç kullandım kalkışlarda ara hızlanmalarda gayet yeterli . Ama aynı motor 2012 auris var gitmiyor diyebilirim ne ara hızlanma ne kalkış berbat .
Performanslıdır derken siz heralde 200 falan yaptığını sanıyorsunuz . Bu kasayı bilmem ama ben bizdeki hb corollayı baz alarak yazdım zaten ._____________________________ -
80 hp 1.5dci motorlu megane den seri. yerli ve dizel olduklari icin, 2005 yilinda megane ve corollayi test ederek corollada karar kilmistim. arac su an kardesimde. 150bin civari km de.
mars motoru bilyasi garantiden deisti
direksiyon sistemi garanti disi deisti. 2ya da 3bin tuttu.
bakimlar, vergiler ve sarf malzemeler haric baska masrafi olmadi.
motoru o donemki bmw dizellerden bile sesdizdi. cam acikken kopru trafiginde yandaki bmw nin motorunun sesi daha fazla gelmisti. zamanina gore cok iyiydi fakat toyota hic gelistirmedi motoru. 12yil gecti en azindan 100hp olaydi iyi olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt