Şimdi Ara

Corolla 1.33 mü aveo sedan mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 Toyota corolla 1.33 comfort lpg mi 2014 aveo sedan dizel mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben 2011 corolla 1.33 kullanıyorum arabamdan genel olarak memnunum ilk başta şunu söyleyeyim lpg'ye hiç gerek yok araç zaten çok az yakiyor. Istanbul'da 7.5 ortalama ile dolaşıyorum. Konfor çok iyi, içine pek ses almıyor , motor o kadar sessiz ki gözünüz iki de bir devir saatine kayıyor acaba stop mu etti diye ,kötü yön olarak şunu söyleyeyim 3000 devire kadar çekiş zayıf ama ondan sonra motor uçuşa geçiyor resmen ama hep üst devirlerde kullanırsanız bu sefer de çok yakıyor. Araç alma arefesinde aveoyu da inceledim oyuncak araba gibi duruyor. He şunu da söyleyeyim dizel aveodan çekiş konusunda üstündür. Ben yine araba alacak olsam aveoya karşılık yine corollayi tercih ederim. Ve chevroletin pazardan çekileceği bir dönemde asla aveo tercih etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

Hocam ben 2011 corolla 1.33 kullanıyorum arabamdan genel olarak memnunum ilk başta şunu söyleyeyim lpg'ye hiç gerek yok araç zaten çok az yakiyor. Istanbul'da 7.5 ortalama ile dolaşıyorum. Konfor çok iyi, içine pek ses almıyor , motor o kadar sessiz ki gözünüz iki de bir devir saatine kayıyor acaba stop mu etti diye ,kötü yön olarak şunu söyleyeyim 3000 devire kadar çekiş zayıf ama ondan sonra motor uçuşa geçiyor resmen ama hep üst devirlerde kullanırsanız bu sefer de çok yakıyor. Araç alma arefesinde aveoyu da inceledim oyuncak araba gibi duruyor. He şunu da söyleyeyim dizel aveodan çekiş konusunda üstündür. Ben yine araba alacak olsam aveoya karşılık yine corollayi tercih ederim. Ve chevroletin pazardan çekileceği bir dönemde asla aveo tercih etmem.

Hocam ayrıntılı yorumunuz için çok teşekkürler.

• Corolla tabiki arkadasin dedigi aveo corollanin yaninda oyuncak gibi kalir .

• 1.33 Auris kullanıcısı olarak corollayı öneririm.Sonuçta aveoya göre 1 sınıf yukarıda bir araç.
    Hatta ille sedan olma zorunluluğu yoksa yine makyajlı kasa auris bakın derim.
    9 hava yastığı,bluetooth,sis farı gibi fazladan özellikler barındırmasına rağmen daha ucuz
  • Tabiki Corolla.
    Bir de bütçe nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 corolla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    5 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Tabiki Corolla.
    Bir de bütçe nedir?

Corolla 33000 aveo 37500

• corolla
  • Corolla
  • Aveo ile kıyaslamak Corolla'ya hakarettir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyafiyati.com

2011 Toyota corolla 1.33 comfort lpg mi 2014 aveo sedan dizel mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

kesinlikle corolla..
  • Uzun zaman kullanacaksanız ve çok sık seyehat ediyorsanız aveo derim. Bunun dışında ise corolla
  • Corolla Tüpünü tak pert edene kadar bin

• corollayı her ne kadar sevmesem de bu iki araç arasında corolla tercih edilir.
  • 1.33 ne abi ya.metal mi yetmemiş de 1.4 yapamamışlar
    Çok merak ediyorum arkada 4 kişi birde bagajla ıkınmadan gidebiliyor mu diye
    Yazık şuna verilen paralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahvesm

1.33 ne abi ya.metal mi yetmemiş de 1.4 yapamamışlar

Sokağa çıkıp şöyle etrafına bakınca gördüğün araçların % kaçı 100 bg lik bir güçle yürüyor bir araştır istersen. Herkes 150 200 bg arabayla gezmiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: mahvesm

1.33 ne abi ya.metal mi yetmemiş de 1.4 yapamamışlar

Sokağa çıkıp şöyle etrafına bakınca gördüğün araçların % kaçı 100 bg lik bir güçle yürüyor bir araştır istersen. Herkes 150 200 bg arabayla gezmiyor .

Üstad niye cevap veriyorsun ki. Belliki polemik çıkartarak egosunu tatmin etmek istiyor. Bırak eğlensin çocuk.

• Aklın yolu bir= Corolla.
  • Corolla.LPG li binecekseniz 10 kere corolla.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.