arkadaşlar biliyorum saçma bi karşılaştırma olabilir, aralarında yaklaşık 80 dolar gibi bi fark var, ama hız olarak core2 duo'nun çoook bi farkı var mı d945ten ? sırf oblivion için bilgisayar topluyorum, bu core2 duo işlemciler çıkınca aklım karıştı sizce core2 duo mu almalıyım, pek anlamıyorum bu cpu fln işlerinden...
oblivion için bilgisayar topluyorsun... conroe alacaksın o zaman, pentium d yi unut, ayrıca da bütçe sorunu varsa amd ye yönel derim
1.800 ytl fln kadar bi fiyata pc topluyorum (monitör klavye mouse türü şeyler hariç) ama ne alacağımı pek bilmiyorum... conroe iyiyse onu alayım... ekran kartı olarak x1800xl düşünüyorum... anakarttan hiç anlamıyorum... neyse artık yapıcaz bi şey :)
core2 duo lar yeni çıkyığı için fiyatları P lara göre biraz daha tuzlu AMD pazar payını yitirmemek için ucuzlamaya gitti FX serisinde %50 indirim ler var buna karşın INTEL de P ve CORE DUO larda indirime gitti eğer CORE2 EXT alacaksan 975X ve P965 yongalı bir anakart almalısın bu arada ekran kartın gayet iyi ATI nin X1000 serisinden şaşma
anakart olarak özellikle önerdiğin bi kart var mı ? ben kart olarak INTEL DP965LTCK (I965P, GLAN, SATA, LGA775) seçtim, tabi bunu seçerken bilinçli olarak değil, sadece fiyatı ucuz olduğu için seçtim, çünkü sistemin fiyatı 1300 dolar civarı tuttu ben de o yüzden anakarttan kıstım
conroe+dq6 fiyata karışmam
Tabiki core 2 duo almalısın. Core 2 duo sadece bir işlemci değil. Yeni bir devrim gözüyle bakıyor intel. Bunun başlıca sebebi hem notebook hem pc ye aynı işlemci takılabiliyor. 65 nm teknolojisiyle üretildi ve rakiplerinden çok daha az enerji kullanarak daha fazla performans veriyor. Ve sadece 965 ve 975 anakartla çalışmıyor. 945 destekli anakartlarda var destekleyen. Yardım için bana msn den ulaşabilirsin sana desteklediği anakart tablosunu atabilirim. Core 2 Duo gerçekten bir devrim ;)
Monitör hariç nasıl 1300$ oldu ya. Daha düzgün bi marka alırsan O/C açısından iyi olur.
arkadaşlar öneriler için sağolun, core2 duo alıcam, anakart olarak ne alacağım bilmiyorum... anakarta 100-150 dolar ayırabiliyodum ama seçtiğim anakarta kötü diyosanız 2 gb rami 1e düşürüp anakarta 200 dolar kadar ayırabilirim...
overclock işlerinden hiç anlamam :) 1300 dolar şöyle oldu, sistemi mavibilgisayar'ın sitesinde topladım rahat olyuo diye Anakart INTEL DP965LTCK (I965P, GLAN, SATA, LGA775) 122 $+KDV (rastgele seçtim, ucuz diye)
hard diski'de mümkünse 7200.10 serisinden seçmeye bak, daha az ses çıkarması ve dikey yazma teknolojisi bu seride var sadece
yazdığın anakart oc için ii değildir.. gigabyte ds3 gibi bişey bakmalısın
harddisk sorun değil onu değiştiririm ama sizce rami 1 gb yapıp dediğiniz gibi bi anakart mı almalıyım ? dediğiniz anakartların fiyatı nedir, 1300 doları pek geçmeyi düşünmüyorum da...
core 2 duo için 200 dolar civarında bi anakart önerebilir misiniz ???
Gigabyte DS3 veya DS4! Overclock yapacaksan işini görür.... yadaaaa DQ6!!!
ds3 güzele benziyor, fiyat olarak da iyi, 1 gb ram yeterli olur mu yoksa mutlaka 2 gb mı olmalı ?
usta sana bide iyi bi psu lazım o kdr sistem topluosun sora kafanı duvarlara vurma iyi bi psu yuda kat bu fiyatın içine
katayım da onu ne alayım ve fiyatı nedir :) rami 1 gb'a düşürsem mi, yoksa mutlaka 2 gb mı kalmalı ? :)
Ds3 güseldir.forumda araştırınca overclock performansını, testleri fln görme şansın olur. ve overclock yapacaksan Ram ler çoook önemli.eğer bütçen yeterliyse 800Mhz ve üzeri ramler almaya bak, cas t. düşük olmasına dikkat et.Özellikle G.skill Corsair Mushkin marka ramlere yönel!!!
kardeş çok anlamıyorum bu işlerden overclock, cas t. fln neyse işte :) 800 mhzlik 1024 ramin fiyatı ne kadardır, 533 mhzlik ramla çok fiyat farkı var mıdır ?