Şimdi Ara

Core i7 vs Amd Phenom II X4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alayı için amd intel enayicore üretiyo amd cebeuyguncore haa ama bende mani çok diyosan git intele ver 1000$ o seni götürür artık.
  • hepsinde intel i7 önde çıkar gibime geliyor
  • oyunda:eşitler
    geri kalan hepsinde intel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

Oyunda - AMD
    Grafikte - AMD
    Genel - AMD

Not: İddalaştığı kişi Benim

core i7 ile amd x4 karsılastıranın akıl seviyesinde noksanlık var demketir i7 amdyi parca pincik eder amd fanlıgı yapmayın lütfen amdnin en iyi işlemcisi corei7ye yetisemiyor kimse ibnkar etmessin testler ortada
  • blizzard3

amd nin en iyi islemcisi olan x6 1090t senin islemcini de benim islemcimi de 4 cekirdek olan butun i7 leri tokatlayip yollar.

intelin amd den hizli sadece 1 tane islemcisi var oda core i7 980x. x6 1090t bu islemci disindaki butun i7 lerden hizli.

4 cekirdek amd ler ise i7 lerle sadece oyun bazinda kapisabilirler oyun disinda hic bir konuda kapisamazlar bu konuda haklisin.

4 cekirdek i7 lerin, 6 cekirdek amd lerden daha hizli oldugunu iddaa etmen komedi. hatta commedia dell'arte..

topici acan arkadasin sordugu sorunun cevabi da : o ikisi arasinda havada karada intel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 16 Temmuz 2010; 19:14:20 >
  • Bu verdiğin iki işlemci arasında i7 alır amma velakin aradaki paraya değermi diye sorarsan tabiiki deymez
  • bence deger ama yeni bilgisayar alinacaksa amd x6 alinmali.

ne zaman ki intel i7 930 fiyatina 6 cekirdek islemci cikarir o zaman isler degisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 16 Temmuz 2010; 19:46:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leop

blizzard3

amd nin en iyi islemcisi olan x6 1090t senin islemcini de benim islemcimi de 4 cekirdek olan butun i7 leri tokatlayip yollar.

intelin amd den hizli sadece 1 tane islemcisi var oda core i7 980x. x6 1090t bu islemci disindaki butun i7 lerden hizli.

4 cekirdek amd ler ise i7 lerle sadece oyun bazinda kapisabilirler oyun disinda hic bir konuda kapisamazlar bu konuda haklisin.

4 cekirdek i7 lerin, 6 cekirdek amd lerden daha hizli oldugunu iddaa etmen komedi. hatta commedia dell'arte..

topici acan arkadasin sordugu sorunun cevabi da : o ikisi arasinda havada karada intel.

gözüne girsin bu testler

Orijinalden alıntı: minmaster

Core i7 vs Amd Phenom II X4

1090T yuzde 6.27 hizli

1090T yuzde 14.68 hizli

1090T yuzde 2.59 hizli

1090T yuzde 7.81 hizli

1090T yuzde 10.19 hizli

1090T yuzde 12.43 hizli

1090T yuzde 18.43 hizli

Tum rendering ve multi-threaded performance sonuclari ortalama olarak:

1090T yuzde 10.34 hizli

OC performansi (Pure Overclock)

100% stabil oldugu deger:

hava ile ulasilan max deger:

kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_39397230/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blizzard3 -- 17 Temmuz 2010; 21:40:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

Arkadaşlar bi arkadaşımla iddalaştık Benm işlemcim intel core i7 920 2.66 ghz o.c yok arkadaşımınki Amd Phenom II X4 955 QUAD CORE 3.2 GHZ 8MB S938 o.c yok
    Sorum şudur ki biraz iddalştık oyun . program grafik olarak sizce intelmi amd mi?

Örnek :
    Oyunda amd
    Grafikte intel
    genel intel
    gibi

marka olarak değilde sadece bu iki modeli kıyaslıyorsanız..intel hertürlü ezer.
    o fiyatı vermeye değermi yada her uygulamada fark hissedilirmi ayrı konu.. ama bence bu ikisini kıyaslamak bile hatadır..
    i7 920 bariz üstündür..
  • oyunda intel i7
    grafikte intel i7
    genel amd
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

oyunda intel i7
    grafikte intel i7
    genel amd

kısaca intel
  • F/P olarak AMD iyi. Yani AMD
  • intel daha iyi ama fiyat olarak amd daha iyi

paran varsa intel yoksa amd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

intel daha iyi ama fiyat olarak amd daha iyi

paran varsa intel yoksa amd

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

gözüne girsin bu testler

saka misin arkadasim daha hizli ve daha guclu iste 1090t senin islemcinden. analiz etmekte zorlaniyorsun galiba bu testleri..

1090T yuzde 10.34 hizli dedigi senin islemcinden (core i7 930) yuzde 10.34 daha hizli farkinda degilsin herhalde..

benim dedigime karsi cikip benim argumanlarimi kanitlayan testler koymussun saolasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 18 Temmuz 2010; 22:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leop

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

gözüne girsin bu testler

saka misin arkadasim daha hizli ve daha guclu iste 1090t senin islemcinden analiz etmekte zorlaniyorsun galiba bu testleri..

anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna saz cahillerle urascak vatim yok suan en iyisi intel amd en iyisi olsaydı amd derlerdi intelin en iyiside corei7 oldugune gore bende i7 aldım amd daha iyi olsaydı onu alırdım sen git baskası gelsin ogrende gel amd fanlıgı yapıp durmayında gercekleri biraz gorun
  • blizzard3

ya kardesim senin koydugun testlerde Phenom 2 X6 1090t nin Core i7 930 dan yuzde 10.34 daha hizli oldugu gozukuyor.

bir onceki mesajimda dedigim gibi koydugun verileri analiz edemiyorsun.

kendi koydugun seyin farkinda degilsin bir de cahil diyorsun kendi kendini komik duruma dusurdun.

quote:

Tum rendering ve multi-threaded performance sonuclari ortalama olarak:

1090T yuzde 10.34 hizli

seni kandirmislar i7 930 un daha hizli oldugu konusunda.

bir de cahil hakaretinin yaninda ogren de gel yazmissin bana ne diyim bilmiyorum ki.

umarim bilmedigin konuda fikir yurutmezsin bundan sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 18 Temmuz 2010; 23:59:14 >
  • Intel islemciler rekorlara doymadilar,fiyat ve performansta rekorlara devam,x6 970 1366 ....1050 dolar mi neydi,2000 lira yapiyor heralde buna rahmen intel,intel x6 demenin anlami yok,isteyen alsin,cuzdani kabarik olana intelin en ucuz tarafindan x6larini tavsiye ederim,bol bol benc alip tatmin olur,kendi kendinizi oo... felan duydularinizi costurursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 18 Temmuz 2010; 22:14:04 >
  • İ7 930 vs phenom x4 955 = amd intelin %80 performansı %55 fiyata veriyor.
    i7 930 vs phenom x6 1055 = amd intelin %100 performansı %65 fiyata veriyor.
    i7 980 vs phenom x6 1090 = amd intelin %70 performansı %25 fiyata veriyor.

sonuç olarak f/p yününden i7 930 almanın bir mantığı yokken parası çok olanların 980x alması anlayışla karşılanabilir

ve amd x6 lar benim 2.5 yıllık anakartımda bile çalışıyor.
  • Çoluk çocuğa cevap yazarak prim verirseniz böyle çocukça kavgalar izlersiniz. Forum kirliliği, başka bir şey değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.