Şimdi Ara

core duo t2300 1,66ghz mı? yoksa centrino 2,00 ghz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, iki laptop arasında kaldım acaba hangisinden daha güzel işlemci performansı alabilirm...
    biri Centrino 2,00 ghz diğeri ise core duo t2300 1,66 ghz....
    centrino dell, çiftçekirdek olan hp ve 150$ daha pahalı...
    sizce hangisi daha iii....

• notebookların linklerini verebilirmisin
  • benım hp im 1.66 core duo.
    bende almadan once toshiba centrıno 2.0 ile aldıım makına arasında kalmıstım ancak benchmarklarda araştırdım ve duo 1.66 nın cent.2.0 dan cok daha performasli olduunu gordum.
    mesela su anda modemım bozuk olduu icin 146 dan giriorum nete ve cift cekırdeklı makınam arkadsın 1.86 lık centrınosına nette bile hız olarak fark atıyor.
    sende benım gıbı yap,eski teknolojiye para verme bence.
  • Sana şöyle bi cevap vereyim..
    Ben bundan 1 hafta kadar önce Toshiba M70-192 almıştım.Centrino Sonoma 2Ghz.
    Süper pi 'yi en iyi 38sn'de bitiriyordu.
    Sonra baktım hdd'si 60gb. Ben alırken bana 80gb demilerdi..Ben de geri verdim yerine Toshiba A100-237 aldım.
    Core duo 1.83 Ghz.Süper piyi 33sn'de bitiriyor..Bence bi laptop için çok çok iyi bi skor..
    Eski Amd 3000+ işlemcili desktop bilgisayarım 45sn'de falan bitiriyordu..
    Ondan önce kullandığım amd 3700+ san diego 2200Mhz@2860Mhz'de maksimum 28-29sn'de bitirebilmiştim.O da acayip overclockla.
    Laptopta ise sıfır overclock var..Defaultta tamamen..
    Tahminimce Core duo 1.66 da en kötü 37sn'de falan bitirir..
    Hem çok daha yeni bi teknooji olmasını hem de çift çekirdeğin çok daha fazla gelecek vaat ettiğini düşünürsek bence kesinlikle core duo'lu olan moeli al..
    Hayırlı olsun şimdiden..

• quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

Sana şöyle bi cevap vereyim..
    Ben bundan 1 hafta kadar önce Toshiba M70-192 almıştım.Centrino Sonoma 2Ghz.
    Süper pi 'yi en iyi 38sn'de bitiriyordu.
    Sonra baktım hdd'si 60gb. Ben alırken bana 80gb demilerdi..Ben de geri verdim yerine Toshiba A100-237 aldım.
    Core duo 1.83 Ghz.Süper piyi 33sn'de bitiriyor..Bence bi laptop için çok çok iyi bi skor..
    Eski Amd 3000+ işlemcili desktop bilgisayarım 45sn'de falan bitiriyordu..
    Ondan önce kullandığım amd 3700+ san diego 2200Mhz@2860Mhz'de maksimum 28-29sn'de bitirebilmiştim.O da acayip overclockla.
    Laptopta ise sıfır overclock var..Defaultta tamamen..
    Tahminimce Core duo 1.66 da en kötü 37sn'de falan bitirir..
    Hem çok daha yeni bi teknooji olmasını hem de çift çekirdeğin çok daha fazla gelecek vaat ettiğini düşünürsek bence kesinlikle core duo'lu olan moeli al..
    Hayırlı olsun şimdiden..

bencede

• bnm core duo 1.66 da 33sn ile bitiriyor temiz windowsta sp 1m
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • core duo forever
  • aralarında 600ytl fark var
    sorun değilse bencede core duo almalısın
  • core duo daha hızlı
  • core duo. mumkunse daha hizli bir islemci hatta. 1.86, bulabilirsen 2.0 ghz. simdiden daha fazla para verirsin belki ama daha uzun sure kullanirsin.
  • bende core duo tavsiye ederim hocam
  • Bende 5602 kullanıyorum.Core Duo 1.66Ghz 1gb ram 512 mb X1300 100gb 5400Rpm.Makinamdan cok memnunum.Mükemmel performanslı bir alet Fakat söyle bir sorunum var DVD rom cok fazla cd seciyor.Alıyorum elli markalar dısında okuyamıyor sizdede nu tur sorunlar varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.