Şimdi Ara

Core 2 Duo, Hafif, Pil Ömrü Uzun??? kafayı yicem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop almam lazım, ama kriterlerime uygun bi laptop bulamadım
    en oncelikli kriterlerim, laptopun hafif ve pil omrunun uzun olması! bi de tabee performans ta istiom
    onun için Core 2 Duo bi laptop bakıorm, 14inç ekranda hafifligi için cok onemlii, ama bi turlu karar veremedim, arastırdıkca kafayı yicek gibi oluoom, ilk once MSI 420-2 Core 2 Duoyu gozume kestirmiştim, alır bi 512 ram daha takarım diodm, bu forumda okuduuma gore klavye ve fan sorunu varmıs, laptopu programcılık için kullanacam, onun için klavyenin duzgun yazmamasına fitil olurum. $1200+KDVninn ustune de pek cıkmak istemiorm(ne kadar ucuz o kadar ii) ama cok asabım bozulursa cıkıcam:D bana bi kac oneride bulunurmusunuz?
    bi de bu Apple MacBook 13.3 Core Duo 1.83GHz lar nassı, 6saat pil omru ve 2.36kg olması beni cok etkiledi, ama Core Duo işlemcisi var, fiyatıda 2200YTL:( nassı tavsiye edermisiniz?

Hepinize şimdiden tesekkur ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sguler -- 31 Aralık 2006; 17:08:06 >

• MSI S262(C2D) ve S271(AMD X2) bütçeni hafif aşsa da iyi modeller. MSI S430(AMD X2) de özellikle fiyatıyla oldukça tatmin edici bir model.
  • amd işlemci pek dusunmuorm, suan core 2 duolara gore hem performans, hem de ggüç tüketimi acısından yenik dusmuse benziolar...s420 core 2 duo ozelliklerinde bi laptop bulsam direk kapıcam ama s420 de ki klavye ve fan sorunundan cekiniorm, belki bi baska laptop bulabilirim sizlerin yardımıyla... Core 2 duo, hafif küçük ve pili uzun sure giden bi laptop lazım
  • Yaklaşık 2 haftadır bende araştırıyorum ama Msi S430 ve S420 fiyat performans (özellik olarak henüz kullanma şansım olmadı) oldukça uygun gözüküyor. Isınma sorunu duymadım ama klavyede bir şey varmış sanırım hızlı yazınca tepki vermiyor gibi, bir arkadaş yazmıştı öyle bişi olduğunda servisde değiştirmiş. Aynı özelliklerde başka marka bir laptop oldukça fiyat farkı var.

S420 yi Cevahir Electronic Partnerde vardı, gayet güzel kasa falan oldukşa şık ve mobilite için ufak olması çok güzel bence.

Bende S430 alıcam muhtemelen ama şu an stok yok hiç bir yerde o yüzden 15 ocağı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 31 Aralık 2006; 20:03:58 >
  • S262 CoreDuonun fiyatı guzell ama pil ömrü 2saat, S262 C2D ise cok pahalı geldi bana onu alana kadar 6saat pil ömürlü apple macbook alsam daha iii olcak gibi gelioo ama o da pahalı, s430un pil ömrü de 2saat falan diee duydum artı Amd turionun performansı da core 2 duolar kadar ii deil...s420 de ise klavye ve fan sorunu var baska seceneklere ihtiyaccım var
  • TOSHIBA U200-148 'e bak bi de istersen... 1399$+KDV

Intel Core Duo Processor (T2300) 1,66 GHz Ghz 667 Mhz 2MB
    512MB DDR2 533 Mhz
    60 Gb gb
    128 Mb mb max. INTEL ( Paylaşımlı ) 945 GM
    12,1 " TruBrite WXGA TFT Parlak Ek. 1280*800
    DVD SUPER MULTI
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Ent parmak izi okuma
    Windows XP HOME Ed. TR
    1.86 kg
  • kendime ait bir laptopum yok ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla şöyle bir fikir edindim.. programlama + küçük ekran düşünüyosan 13.3" ya da 14.1"leri düşün. daha aşağısı pek sağlıklı olmuyo, programlama ediötrünü rahat rahat görmen de önemli.. ben de 14.1"leri araştırıyoum..

acer 5584, asus'un 14.1 modellerine bak istersen.. ağırlıkları 2.4 kg..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.