Şimdi Ara

Çöp Arjantin Milli Takımı. Messi ne yapsin? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JampolPapa

    sampaoli arjantin'i şili'deyken 2 kez yendikten sonra şimdi de arjantin'e gelip takımı içten çürütmek istemiş herhalde. elemeler boyunca hep saçma sapan kadrolarla oynadı, küçük takımlara karşı şov yapabilen, formda dybala varken bitik boca'nın dandik adamlarını oynatıyor. fernando gago oynauyor dybala'ya yer yok, geçen sene de sevilla'yı batırmıştı, sen yönetme arkadaşım takım makım.

    sampaoli maçtan sonra "iyi oynadık, bir tek gol eksikti" minvalinde bir şeyler söylemiş. tüm loser hocalar papağan gibi aynı şeyi söylüyor.

    oradada da büyük takım baskısı var demek ki. Burda da hep Fenerden 3 Galatasaraydan 3 Beşiktaştan 1 tane oyuncu oynasın mantığı vardı Fatih Terimde saçmalıyordu ilk 11lerde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirrüs

    Yuh Arjantin!



    10 takımdan 5'inin şampiyonaya gittiği bir grupta play-off a bile kalamıyorsan gelme zaten turnuvaya. Avrupalılar hatta Malta bile çiğ çiğ yer bunları.

    takımlar Brezilya,Uruguay,Kolombiya,Paraguay,Şili gibi takımlar bizim grupta olsa bizde yenemeyecektik.
  • maçı izleyen herkesin "messi şimdi içinden takımın anasına sövüyor" demediyse bi şey bilmiyorum. Adam sanki yabancı bi ülkeye gidip bilmediği dil ile derdini anlatmaya calısıyor takıma :D

    ha bi de dybala balonu var ki sormayın bi ara yeni messi vs diyodu futboldan anlamayan sadece 2 3 gol attıgını görüp efsane çekenler. Arjantin o atmosferde bir gol atamadı o üzdü beni taraftar çıldıracaktı resmen yanıp tutuşuyodular, bari 1-1 biteydi. 5. de olsalar elemeyle bi şekilde giderler bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 7 Ekim 2017; 3:40:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bizi boşver. Bize yakışan grup :



    Türkiye

    San Marino

    Cebelitarık

    Andorra


    Birde Paraguay, Şili, Uruguay gibi ülkelere atıyom Sevilla, Valencia dersek Arjantin'in yanlarında Barcelona olması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 7 Ekim 2017; 10:8:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Messi maç kazandırınca tanrı mesi şöyle messi böyle.

    Arjantin maç kazanamayınca takım çöp.

    ok.

    Allah aşkına şöyle en azından 10 saniye düşünmeden mesaj yazmayın şuraya
  • Galler'den daha mı kötü bu kadro?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bu Messi fanatiklerinin hayat görüşünü anlamadınız mı hala? Onlara göre Tevezli, Di Marialı, Higuainli, Agüerolu kadro bile çöp. Bak bu oyuncular tek başına bile fark yaratabiliyor çoğu zaman. Bu 5li bile çöp ki kalecileri de Romero çok kötü bir kaleci değil. Fakat bunlara göre Messi dışında herkes berbat, rezalet. Ama bir tek Messi harika, muhteşem. Takımda tek oynayan kişi o diyorlar.

    Kabul etmiyorlar ki Messi'nin fizik gücü yeterli değil. 9 kmden fazla koşup maç çıkaramayan bir futbolcudan bahsediyoruz. Tabiki de Barcelona dışında başarısız olacak. City'e gitmesi şarttı şimdi Barcelona dışında Messi berbat tartışmalarından ömür boyu kurtulamayacak. Ve bu tartışmalar da onun en iyi futbolcu olmasının önüne geçiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Ekim 2017; 18:21:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noel Gallagher


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Messi maç kazandırınca tanrı mesi şöyle messi böyle.

    Arjantin maç kazanamayınca takım çöp.

    ok.

    Allah aşkına şöyle en azından 10 saniye düşünmeden mesaj yazmayın şuraya

    Bir siz akıllısınız biz ne yazdığımızı bilmiyoruz. Messi maç kazandırınca Tanrı oluyor tanrı ise her maçı kazandırması lazım maç kazandırınca yere göğe sığdırmıyorsunuz ama oynadığı takım veya ülke maç kazanamayınca tü kaka oluyor.




  • Messi evinden Ronaldo'yu izleyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbolu sadece forvet hattından sanmak

    aynen kardeşim bir sen akıllısın o zaman td ol koy sahaya aynı anda icardi dybala higuain tevez aguero

    nasılsa geri kalan mevkilerin bir önemi yok çok forvet = çok gol size göre
  • Keşke yorum yapmadan önce defansta Demichelis kalede Romero gibi 2 tane daha kaliteli futbolcu olduğundan haberin olsa. Farkettiysen yorumda kalecilerinin de kötü olmadığını yazmıştım. Buna Mascherano'yu da ekleyebiliriz.

    Aynen kardeşim bir sen zekisin burda her şeye algı yapıyorsun. Merak etme bende futbol bilgisi var öyle 2 lafla beni ezebileceğini falan sanma.

    Futbolu bilmeyip buralarda insanlara laf sokmaya çalışarak bir şeyi başaramazsın. Ayrıca işine gelen kısmı görüp Arjantin'in defans hattıyla kalecisini kötü gibi göstermeye çalışman ya da onları görmezden gelmen, sonuçları gizlemeye çalışmandan her şey anlaşılıyor.

    Romero, Demichelis, Mascherano, Tevez, Higuain, Dybala, Aguero, Di Maria. Tamam bu kadrodaki bütün oyuncular ofansif ve çöp. Tek sizin Barcelona dışında iş yapamayan Messiniz harika. Merak etme sana 1-2 beden büyük gelirim.

    Tekrar baktım Arjantin kadrosuna. Otamendi ve Banega gibi görevini iyi yapabilecek tarzda futbolcular da varmış ama dur Arjantin kadrosu kötü ya. 11 oyuncudan 9unu Dünya üzerindeki herhangi bir futbolsever bile tanırken sizin fanatizminizden bıkkınlık geldi artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Ekim 2017; 20:45:25 >




  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    bana büyük gelecek elemana bak hala demichelisin oynadığını sanıyor

    sendeki futbol bilgisi bu ise bana fazla gelir haklısın
  • t.d açıklama yaptı messi'yi daha çok topla buluşturmalıyız diye. dybala, icardi sorun o yüzden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tevez oynuyor mu? Yorumunda Tevez'den bahsetmişsin ufaklık? Ben sana şuan Demichelis oynuyor demedim. Beni böyle küçük kelime oyunlarıyla yenemezsin. Aynen sendeki beyin de bana fazla geliyor. Çünkü senin kafanda yaşamıyorum futbolu.
  • Şurada boş boş konuşan tarihin en büyük balonunun tek haneli IQ seviyesine sahip hayranLARına cevap veririp sustururdum da bu ruhsuz Messi için değmez. Önce sahaya biraz ruh va karakter koyacaksın ki millet seni savunmak istesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Tevez de oynamıyor merak etme ben arjantinin bütün maçlarını izliyorum sen üstte bütün adamları saydığın için tevezi de o dalga amaçlı mesajıma dahil ettim

    Messi olmadan 9 maçta 8 puan alan takım Messi ile 8 maçta 16 puan aldı Messi üstüne düşenleri elinden geldiğince yapmaya çalışıyor şayet biraz arjantin maçlarını izlesen özellikle o övdüğünüz higuainin finallerde messinin emeklerini nasıl hiç ettiğini görürdün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mebasta

    Arjantin takımı leş bu doğru ama Messi gibi ruhsuz bir oyuncunun tarihin en iyi futbolcusu olma ihtimali yok.

    Ülkede beşikteki çocukların bile söylediği bir söz var; "Kılıçdaroğlun'da başkanlık yapacak potansiyel yok"



    Aynısı Messi içinde geçerli. Gelmiş geçmiş en iyi olacak karakter yok. Böyle ruhsuz ve pısırık birisi asla gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olamaz. Bunu kesinlikle ama kesinlikle ANİ SİNİRle söylemiyorum. Uzun zamandır bildiğim ve beni üzen bir gerçektir bu. Kendisine olan sevgim hala aynı ve değişmedi ama artık yobazlık edip körü körüne savunmayacağım.



    Kurban olsun o uyuşturucu bağımlısı Maradona'ya. Adam 55 yaşında. bu yaşta en azından sahaya ruh filan koyardı.



    Messi'deki potansiyel yetenek tarihte hiçbir futbolcuda yok .. Ruh falan bunlar hikaye ..



    Adam ne yapsın arkadaş ?



    Mercadolu , Acunalı , Benedettolu kadroyu dunya sampiyonu mu yapsin ? Copa America sampiyonu mu yapsin ?



    3 sene once az kalsin basariyordu . Aglamayin bu kadar ..



    Suc Messi'de falan degil . Kazma futbolcular ve teknik ekipte ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşte bu yüzden okumadan yorum yaparsan kalırsın ortada. Ben de Demichelis şuan oynuyor demedim fakat olaydan sıyrılmayı sevdiğin için insanların yorumunu okumadan balıklama atladığın için sana lafı anlatmaya 3 saat çabalıyoruz başka türlü anlamıyorsun ve insanları saçma sapan iğneleyici yorumlarınla küçük düşürmeye çalışıyorsun.

    Niye her şeyi Higuain'den bekliyorsunuz? Sizin gol kralınız, isterse gol atabileceğini düşündüğünüz Messi çıkıp gol atsaydı. Niye bütün gol sorumluluğunu Higuain denen adama devredip sadece pas dağıtmakla uğraştı? Ya da neden Almanya savunması arasında yok olup gitti? Aynı şey Şili maçı içinde geçerli.

    Ben yeterince maç izliyorum fakat siz Messi'nin kötü oynadığı maçlarında bile çok iyi pas dağıttı, Messi'nin emeklerini hiç ettiler gibi klasik (futbolda lafı az edilecek konular) yorumlarla kamufle ettiğiniz için normal geliyor. Örneğin Ronaldo asist yaptığında ya da Dortmund maçında Bale için harika pas çıkarttığında 2 laf etmiyoruz. Çünkü zaten yapılması gereken şeyler bunlar. Fakat siz Messi etkisiz olduğunda bile 2 metrelik kısa pasını abartıp göklere çıkarıyorsunuz fark burada.

    Demichelis konusunda ise anlatmak istediğim şey jenerasyon ve oyuncular değişse de sizin bir bahaneniz var. Burada o zamanki Arjantin kadrosunu Portekiz kadrosundan kötü gören insanlarsınız siz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Ekim 2017; 21:34:40 >




  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    '' defansta Demichelis kalede Romero gibi 2 tane daha kaliteli futbolcu olduğundan haberin olsa ''

    yav he arkadaşım he tamam sen akıllısın bir
  • Tamam onlar kalitesiz sizin Messi'niz harika. Sen şuna benim bilgim buraya kadar bana müsade de anlaşalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Ekim 2017; 21:36:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.