Şimdi Ara

Çöp Arjantin Milli Takımı. Messi ne yapsin? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.mackolik.com/Mac/1338222/Almanya-Arjantin

    Bak ne buldum sen finalden bahsediyordun ya. Bak kadroda kimler var. Tamam kadro çok kötü tamam iki futbolcu aynı anda sahada oynamadı. Tamam sen finalden bahsetmedin. En iyisi sensin. Bugünlük ders yeter.
  • hocam sana 3 isim söyleyeyim blokla geç uğraşma bu kişilerle zira kendileri ronaldo fanlığından düzgün düşünemiyorlar hiç uğraşma.

    Maşık
    afonso54
    bullpower7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 8 Ekim 2017; 0:7:46 >
  • Messi'nin her zaman uzun boylu, yakışıklı Ronaldo'yu kıskandığından eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam bana hayransın yorumlarımı okuyorsun biliyorum da artık adımı sürekli ağzına alıp kullanmasan? Senin gibi eskiden buraları karıştırdığını itiraf eden bir troll ile iyi iletişim kurabileceğimi falan mı düşündün?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Ekim 2017; 0:13:56 >
  • Valla buna üzülmekten başka dertlerimiz var hepimizin.
  • halen oyuncular üzerinden arjantin muhteşem yazanlar var. transfermarkt'tan takım değerlerine bakıp ona göre mi yorum yapıyorsunuz veya fifa değerlerine mi bakıyorsunuz? futbol böyle yorumlanmaz ki. messi'nin milli takımda yaptığı iş ronaldo'nun yaptığının 10 belki 20 katı. ronaldo'un aksine kalenin dibinde beklemiyor. tüm oyun yönlendiren, kilit pasların hepsini atan kişi messi. ayrıca evet, messi olmasa arjantin daha başarılı olurdu çünkü herkes bu adama güvendiğinden zerre çabalamıyorlar. her maç karşı karşıya 10 kez bırakıyor bu aptalları, onun dışında asistin asisti diyebileceğimiz tonla pası var. kusura bakmayın kale çizgisinde bekleyip arkadaşı gol atınca sinirden kafasını yumruklamadığı için. messi oynamasa farklı bir oyun düzenine geçip daha fazla uğraşıyorlar ve puanlar geliyor. messi varken nasıl olsa attığı ara pasların birini gol yaparız diye öylesine vuruyorlar.
  • Size yav he he demek lazım. Adamlar hala kilit pas diyor. Sığındıkları tek argüman kaldı kilit pas. Bu arada Almanya-Arjantin finaline baktım öyle kilit paslar atmış ki Arjantin'in kaleye isabetli şutu yok. Kilit pastı değil mi? Normal atılan pasları bile abartarak adamın başarısızlığını kamufle etme çabanızı herkes görüyor. Çoğu kişi kabul etti Milli Takımda başarısız olduğunu sizde kabul ederseniz iyi olur. 10 kez karşı karşıya bırakıyor demiştin değil mi? 10 kez karşı karşıya kalıp 2014 finalindeki gibi 0 isabetli şutla mı oynadılar? Yoksa millete yalan söylemekten bıkmadınız mı?

    Euro 2016 bazılarına çok ağır gelmiş gelmeye de devam edecek. Çünkü Ronaldo bir alanda daha öne geçince çıldırmalar başlamış. Kolay değil önce Şampiyonlar Ligi sonra Milli takım başarısı. Ronaldo 2005ten itibaren La Liga'da oynasa Messi dedikleri adamın tek önde olduğu yeri de alacaktı. Dua edin Premier League'de (sizin Messinizin oynayamayacağı lig) futbola başladı. Sporting kariyerini saymıyorum dikkate alacağım lig değil Portekiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JampolPapa

    Diyecek bir şey yok Ronaldoculara. Tek maç üzerinden Ronaldo'yu Allah yaparken, Messi'yi şeytana çevirebiliyorlar. Finalde kötü oynadı, o zaman Ronaldo kesinlikle daha iyi. Vah vah, bu analitik zekayla lise, üniversite falan bitirebiliyorsanız yazıklar olsun bizim eğitim sistemimize. Gerçi haklısınız, Fransa'ya karşı altın hattrick yapan Ronaldo nerede, maçın başında ağlayarak küçük bir çocuk gibi kenara giden Messi nerede? Gözün gördüğü, kulağın duyduğudur bir futbolcuyu iyi yapan, yoksa Zidaneları, R9ları da harcasınız siz.

    O bir tanrı, hayır o bir peygamber, hayır hayır o Ronaldo. Buyrun size tek maçlık Ronaldo resitali:

    Nasıl, iyi miymiş?

    Kendi adıma şunu da eklemem gerek, çoğu Ronaldocu/Messici primatın (yukarıda örnek 1-a) aksine ben iki futbolcuyu da izlemekten zevk alıyorum. Messi dünyanın gördüğü en yetenekli futbolcu olabilir ama Ronaldo da çalışmayla neler yapılabileceğini gösteren dünyanın en iyi futbolcu sporcusu. Ronaldo'nun son dönemlerinde istatistik üzerine bu kadar eğilmesinin başlıca sebeplerinden birisi de Messi'nin tanrı vergisi yeteneğidir. Messi'nin yeteneğini küçümsemek sizi cool yapmaz, hele cahillikten hiç çıkarmaz.

    Edit: Final konusu da gözün gördüğü kısmına dahil. Belli ki yaşınız yetmiyormuş ki Almanya finalini izleyememişsiniz. "Kaleyi bulan şut yok, o zaman kötü oynamışlar" saçmalığının en büyük örneklerinden birisidir o maç. Maçta sadece Messi oynamıştır şimdi olduğu gibi. Tek başına 2-3 defansla mücadele edip pas atmakla meşguldü kendileri. Sayısız da fırsat yaratmıştır. Maçı izleyenler Arjantin'in o maçta ne kadar şanssız olduğunu hatırlar. Youtube'dan maçın tamamını seyredebilirsiniz.

    Kardeş tövbe et imana dön. Şirk koşuyosun bu dünyanın öbür tarafıda var. Futbol gibi basit bir spor dalı yüzünden cehenneme gitme riskin var.




  • Seni Allah islah etsin. Üzüldüm senin adına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrax33

    Seni Allah islah etsin. Üzüldüm senin adına.

    Allah once. hirsizlari, tecavuzculeri, subyancilari islah etsin edebiliyorsa, zamani kalirsa bana da bakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo ile ilgili 1 tane video falan anca bulmuşlar Messi'nin alan savunmasına karşı nasıl söndüğüyle ilgili 100 tane video bile atabilirim size burda. Ama zamanımı sizin gibi birileriyle daha fazla boşa harcamaya değmez.

    En yakın örneği geçen seneki Juventus maçı. Ama diyorum ya 2014'teki Atletico maçında da nasıl söndüğünü atabilirim. Alışmışlar kendi bücürlerini övmeye. Bu bücür yüzünden Suarez'e, David Villa'ya hatta Neymar'a bile sövmüşlerdi geçen sezon. Niye çünkü tek onların övdükleri futbolcu kusursuz maç çıkarır. O hata yapsa bile hemen örtbas edilir.

    Ben yemem bunları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Ronaldo ile ilgili 1 tane video falan anca bulmuşlar Messi'nin alan savunmasına karşı nasıl söndüğüyle ilgili 100 tane video bile atabilirim size burda. Ama zamanımı sizin gibi birileriyle daha fazla boşa harcamaya değmez.

    En yakın örneği geçen seneki Juventus maçı. Ama diyorum ya 2014'teki Atletico maçında da nasıl söndüğünü atabilirim. Alışmışlar kendi bücürlerini övmeye. Bu bücür yüzünden Suarez'e, David Villa'ya hatta Neymar'a bile sövmüşlerdi geçen sezon. Niye çünkü tek onların övdükleri futbolcu kusursuz maç çıkarır. O hata yapsa bile hemen örtbas edilir.

    Ben yemem bunları.

    Çöp Arjantin Milli Takımı. Messi ne yapsin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ok
  • Bir video mu? En yakınlarda ne varsa onu attım seçmece olduğunu zannetmeyin diye. Real'in 1-0 yenildiği Betis maçı, Espanyol maçında da aynı şeyleri yaşadı Ronaldo, onun da videosu vardı da streamable'daydı o yüzden bulamadım. Her sezon böyle Ronaldo, çizgide durup boş kaleye gol attığı için istatistik geliştiriyor, herkes de efsane oynadığını zannediyor. Çoğu kişi maçları izlemeden özetler ve istatistikler üzerinden yorum yapıyor senin de ~10 post yukarıda yaptığın gibi. Hiçbir oyuncu her maç üst düzey oynayamaz zaten ama Messi'nin iyi oynadığı maç sayısı Ronaldo'un çok çok üstünde daha genç olmasına rağmen.
    Neyse siz Ronaldo'ya Allah çekmeye devam edin. Ben zaten Ronaldo'nun da olumlu yanlarını yazmıştım objektif olmak adına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 11 Ekim 2017; 3:47:53 >
  • ronaldonun olumlu şeylerini yine yazmışsın işte boş kaleye atıyo altıpastan :d

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8993122290119

    ronaldonun olumlu şeylerini yine yazmışsın işte boş kaleye atıyo altıpastan :d

    Şaka bir yana gerçekten Ronaldo rol model alınacak bir futbolcu hatta insan. Her ne kadar tartışırken boş kaleye atıyor desem de yiğidin hakkını vermek lazım. Son zamanlarda bencilliğini aştı, belki de yaşlandığından dolayı ama pas opsiyonunu daha fazla göz önünde bulunduruyor ve kendine değer katıyor. Attığı goller basit gibi gözükse de pozisyonu doğru almak çok önemli bir özelliktir, takımlar bu tipte santrfor için tonla para döküyor. Ronaldo yetenek ve azmi göz önüne alındığında çok ucuza geldi gerçekten.
  • 2 hafta önce bak çok değil Sporting maçı hatırlıyorum. Daha 2 hafta önce. Şimdi bücürün orda kaçırdığı, rezalet oynadığı, pas bile yapamadığı videoyu mu atıyım? Sizin bücür Barcelona'nın 10-13 dönemindeki harika futboluyla CL'de gol krallığında öndeyken Ronaldo vitesi bir arttırdı sizin bücür resmen söndü. Eskiden 3-4 argümanınız vardı gol sayısı, asist, oyundaki etki.

    Ronaldo önce elinizden gol sayısını aldı, sonra asisti aldı, sonra oyundaki etkiyi aldı. Bu arada kupaları da aldı. Şimdi tek argümanınız pas. O kadar riyakar insanlarsınız ki şu başlık açılalı 10 gün olmadı 1-2 güne gelir Messi harika ya Ekvador'a karşı harika oynadı ya gollerinin hepsini kendi getirdi attı ya Di Maria, Mascherano kim kimliğine bürünürsünüz. Her zaman yaptığınız şeyler.

    Messi Ronaldo'dan 1 adım önde değil. Önde olması için en zorlu lig olan CL'de Ronaldo'dan daha başarılı olması lazım fakat değil. En iyi savunmalara karşı sönüyor mu? Evet. Milli Takım'da bile sıradan takımlara karşı takımını taşımakta zorlanıp, ağlayarak Milli takımı bırakıyor mu? Evet.

    Hala Ronaldo çizgide bekliyor gol atıyor demeyin Messi'de ceza sahası dışından gol atamıyor onu ne yapacağız? Asıl ceza sahası golcüsü sert şutu olmayan bu bücür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 11 Ekim 2017; 4:12:58 >




  • Tamam atabilirsin, zevkle izlerim. Messi her maç iyi oynamıyor, kimse de oynayamaz. Kıyaslama yaparsak Messi her türlü daha yetenekli ve iyi oynadığı maç sayısı daha fazla diyorum. Gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu Messi'dir. Benim derdim bu durumun öznel olmadığı kabul ettirmek.
  • Hem karşındaki insanın söylediği fikre saygı duyduğunu söyleyip hem de kendi fikrin olan bir durumu yani öznel olan bir durumu öznellikten çıkarmaya çalışmak. Zaten bu davranışlar anca size yakışır.

    Kimse her maç iyi oynayamaz zaten fakat burda oyuncuları tek maç üzerinden değerlendiren sizsiniz ben değilim hatırlatıyım. Ben bütünüyle Arjantin maçlarını 8-12 yıllık bir dönemi yani Milli takımdaki 5-6 turnuvalık dönemi ele alırken sen burda Betis maçı atıp bir şeyler yaptığını falan sanıyorsun.

    Hayat işte 1 maçla futbol tartışmaya çalışıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 11 Ekim 2017; 4:17:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.