Şimdi Ara

Çooook yüksek puan alsam da tıp okumam arkadaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olamam doktor,giderim İTÜ,ODTÜ vs. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ okurum.Krallar gibi mühendislik okuduktan sonra müteahhitlik yaparım daha iyi.Hiç olmazsa patron olurum.Doktor olup da elalemle uğraşacağıma.Hasta ölür başıma kalır valla bana çok ters,benim gibi düşünenler var mı ki ?

Not: Yanlış düşünüyor olabilirim , bundan dolayı beni yargılamayın lütfen

• doktorluk çok uzun iş, çekilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

Olamam doktor,giderim İTÜ,ODTÜ vs. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ okurum.Krallar gibi mühendislik okuduktan sonra müteahhitlik yaparım daha iyi.Hiç olmazsa patron olurum.Doktor olup da elalemle uğraşacağıma.Hasta ölür başıma kalır valla bana çok ters,benim gibi düşünenler var mı ki ?

Jinekolog ol kadınlara bakarsın miss..
  • müteahhit olucaksan niye okuyosun paranın olması yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

müteahhit olucaksan niye okuyosun paranın olması yeterli

baba mesleği,ama elinde de diploman olacak arkadaş.

Şu dünyadan okumadan gidilir mi ?
  • Zevk meselesi hocam benimde tek hedefim bu işte TR 1.si olsam bile tabi bu hayal :D yine doktorluk tercih ederim
  • oho doktor olursam cerrah falan kurtardığım hayatlarla kazanacağım sevab pointle sülalemi kurtarırım direk cennete yollarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar oku çalış sonra milletin kahrını çek
  • Adam haklı bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Olamam doktor,giderim İTÜ,ODTÜ vs. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ okurum.Krallar gibi mühendislik okuduktan sonra müteahhitlik yaparım daha iyi.Hiç olmazsa patron olurum.Doktor olup da elalemle uğraşacağıma.Hasta ölür başıma kalır valla bana çok ters,benim gibi düşünenler var mı ki ?

Jinekolog ol kadınlara bakarsın miss..

Oraya hergün Adriana Lima lar gelmeyecek kanımca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

müteahhit olucaksan niye okuyosun paranın olması yeterli

baba mesleği,ama elinde de diploman olacak arkadaş.

Şu dünyadan okumadan gidilir mi ?

valla benim param olsaydı okuma yazma öğrenip bırakırdım okulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Ama elbet gelecek güzel biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Ama elbet gelecek güzel biri

Çok riskli.İnsan cinsellikten bile soğuyabilir gördüklerinden sonra.

• Abi zaten milyonlarca bölüm tercihi var illa tepe puanı alipta tıbba yakın şey secmek zorunda degilsin yani
  • 1 yıl boyunca hayatta tıp yazmam, tıp okumam, tıp asla...vs şeklinde konuşan bir arkadaş şu anda Dokuz Eylül Tıp'ta okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 19 Ağustos 2011; 2:09:20 >
  • quote:

Bravo gerçekten akıllı adamsın. Bir doktor birde pilot olmayacaksın. Parayı yemeye vakit bulamayan iki meslek. Hadi pilot neyse en azından 2 sene okuyo doktordan da kat kat fazla kazanıyo ama parayı ailesi yer kendine vakit kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 19 Ağustos 2011; 2:09:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Bravo gerçekten akıllı adamsın. Bir doktor birde pilot olmayacaksın. Parayı yemeye vakit bulamayan iki meslek. Hadi pilot neyse en azından 2 sene okuyo doktordan da kat kat fazla kazanıyo ama parayı ailesi yer kendine vakit kalmaz.

Tip fakultesine girmeye hak kazanip, 6 sene okul okuyup, 1 sene TUS'a calisip, TUS'u kazanip, 4 yil uzmanlik egitimi alip, bilmem kac yilda gece gunduz calisip kendini gosterip ozel bir hastaneye girip hastani kaziklayacak serefiz bir doktorluk potansiyeline sahip olursan saglam para kazanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

+ gemi kaptanlığı

• TIP sececeksen hayatının bazı asamalarından taviz vermen gönül vermediysen bir de zaten yapamazsın ama bence güzel bir iş ben seviyorum açıkçası
  • Eczacılık gibi meslek yok bana kalırsa.Her türlü ilac elinin altında kafa yapmak istersen yakındaki diş hapları artık etkili ne varsa.Alkolede gerek yok.Gerçi yasal uyuşturucu diyorlar ama yapacak birşey yok.Kazancıda iyi hem.Gün boyuda çalışmaya gerek yok.İnsaat mühendisi olmakta bana kalırsa kötü bir depremde yaptığın bina yıkılsa onca insanın günahı.En iyisi eczacılık işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elliniki -- 19 Ağustos 2011; 2:27:49 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.