Şimdi Ara

COOLPAD 7320 YARDIM İMEİ VE ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar coolpad 7320 geldi bugün ama ingilizce ve çince dışında başka bir dil yok, telefon çok güzel ve orjinal, google playstore ve uygulamaları yok ve imeisini değiştiremedim yardım edebilecek arkadaş var mı??? teşekkür ederim. mtk6592 işlemcili bir telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: vedatkosem

arkadaşlar coolpad 7320 geldi bugün ama ingilizce ve çince dışında başka bir dil yok, telefon çok güzel ve orjinal, google playstore ve uygulamaları yok ve imeisini değiştiremedim yardım edebilecek arkadaş var mı??? teşekkür ederim. mtk6592 işlemcili bir telefon

Her mtk telefon gibi framarootla rootlamayi deneyebilirsiniz. Morelocale 2 ile. Dili turkceye cevirirsin fakat icinde turkce dil kismi icermeyen uygulamalar ayni kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gümrükten nasıl geçti
  • gümrükten 2 paket olarak istemiştim öyle geçti, bu arada imei değiştirmeyi başardım, ama rom yüklemem lazım güzel bir rom üzerinde gelen rom gayet güzel ve güncelleme desteği bile var yazılımı wıfı üzerinden güncelledi ama türkçe olmadığı için kullanmıyorum şimdi telefonu güzel bir rom bulacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.