Şimdi Ara

CoolerMaster HAF 932 & Water Cooling Yeni resimler eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dogru daha önce sıcaklık boşta bile 50 derecenin altına düşmüyodu ama şimdi yükte anca 50 derece oluyo.Kasanın yan kapağına 4 adet 12 cm lık fan koydum ve sonuclar ortda
    HAF 932 (High Air Flow) bunun anlamını daha yeni keşfettim
     CoolerMaster HAF 932 & Water Cooling Yeni resimler eklendi

• 4 tanede oraya koydun oh valla senfoni orkestrası gibi :)... Performans istiyorsan bir tane delta fan koy gitsin :)

Demekki o fanlar cpu nun üzerine denk getirsen CPU sıcaklığı baya düşecek bak fikirden benden olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 7 Ocak 2010; 1:17:43 >
  • Oraya koydugum fanları rad.larıdan cıkartım iki yönlü fan taklılıydı bende gerek olmadını düşümdüm ve yan kapaga taktım. ses kunusunda ise power ın için deki fanı da sayarsam eger kasada tam tamına 12 adet fan var. 2 tane 24 cm 2 adet 14 cm ve 8 adet 12 cm lık fan var ve eski HD 3870 im kadar bile rahatsız etmiyor bunu söylesem yer heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 7 Ocak 2010; 1:47:57 >

Benim kasada 10 tane fan var ama izole ettiğim için neredeyse tek fan sesi var :) ...
  • Bloodrage NB blogunun aynından yap alcam hemen bitane . aslında sitenin birinde bişey götmüşüm yapan adam bunu kendimi yaptı anlayamadım aslında böyle bişey olsa daha iyi olurhttp://www.overclock.net/water-cooling/507060-dunieks-watercooling-stuff-18.html bu bi incele istersen.sayfa 18 de anakarta montajlı hali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 7 Ocak 2010; 1:59:42 >

• vALLA adam harika yapmış bunun için bana NB ve SB yi söküp getirmen lazım .... bendekini sökemem şimdi :) .. Getirirsen yaptırırım ikimizede :)
  • kafamda var ama böyle bişeyi yaptırmak manyak gaza gelmeliyim bide onları sökünce Pc kullanamıcam 10 dk kullanmadan dayanamaz ken yakında degiliz ki; sen öbürünü yapta onunla yetinelim ama adam 10 numara yapmış bu yabancılar işi biliyoo cok manyak şeyler yapıyolar gördükce içim gidiyo tabi onlardaki fırsatlar bende olsa ah ulan ahhh...
  • Adamlarda kişi başına düşen milli gelir bizim 6 katımız... O kadar çok boş vakitleri oluyorki can sıkıntısına birbirlerine eşek şakası yapıyorlar sürekli youtube da var bir sürü saçma videoları :) ....

güzelçalışma olmul belliki çok da para harcanmış

renk uyumu harika ve proje tasarımıda güzel

göze hitap edebiliyor.

• Hocam gerçektende çok mükemmel olmuş uğraşlara değmiş güle güle kullan
  • Hocam sizi tebrik ederim cok guzel bir calisma olmus bana kalsa o yan kapaktaki fanlari cikartip plexi takardim daha guzel dururdu ama kasa bu haliylede mukemmel tekrar tebrik ederim hayirli olsun
  • Çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. Bende bu kasaya baktım bu hafta. Tam aradığım gibi ancak iç kısmınında siyah olmasını isterdim. Alınca boyaması baya uğraştıracak. Youtubedaki videolara baktım. Neredeyse her parçasını sökmek gerekiyor. Bi de toparlayamazsak işimiz zor.

demek aynı işlemi 965 e uygulasak 1.4 voltu göremeyeceğiz...

iyi çalışma güle güle kullan fakat kafama su takıldı..su sogutmayı arastırıyorum bu günlerde sıcaklıkları görunce ne iş dedim....su sogutmaya rağmen 76 derece cok fazla gıbı geldı bana...bu sistemin max sogutması mı yoksa birşeyler mi eksik..bu sonuclar dogru mudur?

AMD Phenom II X4 BE 965 4030ghz(260x15,5) 1.520v
    20c oda -idle 26c-load 44c(gpu idle 31-33-load 48-49)
    Ek sup. HF Nickel Benchtable Mod
    6870 crossfire (1000x1120,1.237v)2xEK-FC6870 Nickel
    XSPC RX480 Quad Radiator
    Swiftech MCP655 12v DC Pump - with Speed Controller
    8xScythe "slip Stream" 1900rpm 110cfm(down 1000rpm)
  • Sistem süper , kasa zaten süper , çalışmada süper ellerine sağlık

Orijinalden alıntı: atiktuk

onca fan +su sogutma +iyi havalandırma ,iyi kasa := yük altında 1.35 v ile 76 derece!!!

demek aynı işlemi 965 e uygulasak 1.4 voltu göremeyeceğiz...

iyi çalışma güle güle kullan fakat kafama su takıldı..su sogutmayı arastırıyorum bu günlerde sıcaklıkları görunce ne iş dedim....su sogutmaya rağmen 76 derece cok fazla gıbı geldı bana...bu sistemin max sogutması mı yoksa birşeyler mi eksik..bu sonuclar dogru mudur?

sıvı sogutma güzel bişey kullanmanı tavsiye ederim. sıcaklık degerlerine gelirsek. bence gayet başarılı sıcaklık ölcümünde cpu sıcaklıgını baz alırsak 66-67 derece bişey 4 ghz de cılaşan İ7 920 için ve 1 saatlık prime95 testi gayet normal yani + tek cpu da sogutulmuyor sisteme ekrankartıda dahil onunda sıcaklıklara yukarı dogru bi etkisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Sistem süper , kasa zaten süper , çalışmada süper ellerine sağlık

Teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.