Şimdi Ara

Cooler master haf 912 plus mu xigmatek assasin black edition mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar merhabalar günlerdir bir kaç konu açtım pc'yi topladım listeledim haftasonu gidip almayı planlıyorum ancak aklımda bir tek kasa problemi var. vatana gidip kağıt üzerinde sistemi topladığımda oradaki elemanlar xigmatek assasin kasanın kötü bir seçim olduğunu daha iyi kasalar olduğunu söylediler (malzeme kalitesi ve içindeki ürünlerin ömrünü kısaıltıyormuş) (pek doğru gelmedi) hangisini almamı öneririsiniz? 912 plus toz konusunda sıkıntı yaşatıyor mu? fanları ayarlayabilme tuşu falan var mı? sistem resimdeki gibi http://i.hizliresim.com/Bo6qpL.jpg

• 912 plus kullanan biri olarak evet fan yuvalari toz tituyo bir sureden sonra temizlemek lazm assasin sekil gorsellik olatak 912den daha cok begendgm bir kasa fakat 912kadar serin deildr tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ynsylkn

912 plus kullanan biri olarak evet fan yuvalari toz tituyo bir sureden sonra temizlemek lazm assasin sekil gorsellik olatak 912den daha cok begendgm bir kasa fakat 912kadar serin deildr tahminimce

Bu tozlar nereye gidiyor? bez ve süpürge makinesiyle temizlenmesi rahat mı?

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Orijinalden alıntı: ynsylkn

912 plus kullanan biri olarak evet fan yuvalari toz tituyo bir sureden sonra temizlemek lazm assasin sekil gorsellik olatak 912den daha cok begendgm bir kasa fakat 912kadar serin deildr tahminimce

Bu tozlar nereye gidiyor? bez ve süpürge makinesiyle temizlenmesi rahat mı?

Izgarada birikiyo 3-6ayda bir on panel ve psu filtresini temizlersen sikinti yok

Eğer pc montaj işinden anlıyorsan 5-6 ayda bir söküp kasayı temizlemek iyi olur ben öyle yapıyorum tozları atmak için kasadaki parçaları söküp kasayı balkona çıkarıyorum ve el komprasörü ile hava tutuyorum ne toz kalıyor ne birşey kıyıda köşede tavsiye ederim örnek vermek gerekirse

• plus güzel kasadır usb 3.0 destekliyor bi arkadaş yok demiş hayır ön panelde 2 tane 3.0 2 tane 2.0 girişi var toz her kasanın sorunu dostum serinlik daha ön plana çıkmalı diye düşünüyorum toz meselesine nazaran ve haf daha fonksyonel bir kasa diye düşünüyorum kullanan kişi olarak her yeri çıkartılabiliyor kafan rahat ve xmatek in o güzel ön görünümü bana dvd sürücü takınca tamamen havasını yitirecek gibi geldi açıkcası ayrıca haf çok ağır bi kasadır uyarmadı demeyin benim kasa 7 kilo galiba(dolu ağırlık)
    SAPPHİRE RADEON 7970 1000 MHZ 384 BİT
    SEAGATE BARRACUDA 1 TB
    COOLER MASTER GX 750 W +80

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cooler Master 750W+80 Plus
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Omerakif kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirme yapmışsın Plus modelinde usb 3.0 yok advanced olan modelde var usb 3.0 ayrı olarak yan kapak plexi dir
    AMD FX 8350
    VENGEANCE PRO 2*4 1600
    SAPPHİRE RADEON 7970 1000 MHZ 384 BİT
    SEAGATE BARRACUDA 1 TB
    COOLER MASTER GX 750 W +80

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.