Şimdi Ara

Corsair rm750x mi yoksa cooler master vanguard mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kasa için bitane psu almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım. hangisini tercih etmek daha iyi olur? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsair RM serisinde çok problem yaşadım cooler masteri kullanmadım ama onuda tavsiye etmiyorum. Seasonic al kesinlikle şiddetle öneririm.
  • Seasonic Focus serisi iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rm850 model güç kaynğım yaklaşık 6 ay önce yandı. Bildiğin yandı, dumanlar çıktı. Bu serinin problemli olduğundan hep bahsedilir zaten.

• Eski RM serisinin yeni RMx serisi ile uzaktan yakından alakası yok. RMx almamanız için hiçbir neden bulamıyorum. Daha iyi fan ve Corsair Link özelliği için RMi serisi ya da Corsair'e alternatif olarak Seasonic Focus serisi bir güç kaynağı da tercih edilebilir. Cooler Master'ı bu klasmanın dışında görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 25 Şubat 2018; 20:7:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazda şans ve evdeki tesisatın kalitesine kalmış bir iş bu psu konusu. mutlaka akım korumalı priz kullanın hangi psu olursa olsun, ani voltaj değişimlerinde elektriğin cihazlarınıza kadar ulaşmasını engellemiş olursunuz. şundan kullanıyorum sıkıntılı durumlarda direk prizin üzerindeki şalter atıyor https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-5-li-akim-korumali-priz-pm5-gr-p-HRSPM5-GR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 26 Şubat 2018; 2:18:28 >
  • Ripple başarımı, Voltaj regülasyonu, Ses seviyesi, Modülerlik bakımından RM750x daha iyi. Yani fiyat V750 daha iyi olmadıktan sonra seçmek için pek neden yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thermaltake thoughpower serisinin guncel olan urunlerini de tavsiye ederim.

• Tesekkürler cevaplar için arkadaşlar. Sistemde birtek bu kaldığı ve diğer parçaları vatandan aldığım için rm750x alacağım gibi. Çünkü vatanda coolermaster ve corsairin ürünleri var

• bildigim kadariyla corsair rm ve cogu corsair serisi pek iyi degil. cooler master da normalde asiri iyi degil, ama vanguardi iyi bir seri diye biliyorum. bu ikisinden biriyse vanguard derim. corsairde ai serisi iyi diye biliyorum.

psu larda markaya gore degil seriye gore hareket etmek lazim cunku baska sirketlere urettiriyorlar baska seriyi baska sirket uretiyor vb.

seasonic genelde iyi denir ama ben daha once doa urun yedim mesela, cok da guvenmem ordan beri.

yakin zamanda silverstone aldim ama el mahkum sirf belli dukkandan almak icin, yoksa almazdim.

benkm ilgimi ceken piyasada bulunan psu FSP Hydro G nin 750w olani, nova ve inventusda vardi. yorumlari gercekten iyi olan bir psu, ama turkiyedeki garanti kalitesini bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: R41NM4K3R

bildigim kadariyla corsair rm ve cogu corsair serisi pek iyi degil. cooler master da normalde asiri iyi degil, ama vanguardi iyi bir seri diye biliyorum. bu ikisinden biriyse vanguard derim. corsairde ai serisi iyi diye biliyorum.

psu larda markaya gore degil seriye gore hareket etmek lazim cunku baska sirketlere urettiriyorlar baska seriyi baska sirket uretiyor vb.

seasonic genelde iyi denir ama ben daha once doa urun yedim mesela, cok da guvenmem ordan beri.

yakin zamanda silverstone aldim ama el mahkum sirf belli dukkandan almak icin, yoksa almazdim.

benkm ilgimi ceken piyasada bulunan psu FSP Hydro G nin 750w olani, nova ve inventusda vardi. yorumlari gercekten iyi olan bir psu, ama turkiyedeki garanti kalitesini bilemem.

http://www.tomshardware.com/reviews/cooler-master-v750-power-supply,4341-10.html
    http://www.tomshardware.com/reviews/corsair-rm750x-power-supply,4303-8.html

• rm750x almıştım zaten bununla ilgili bir başlık açtım çünkü coilwhine sesi geliyor servis değişimi onayladı fakat ellerinde stok olmadığı için stok bekliyorum.Aklında olsun ama kullanan başka bir arkadaşımda çok memnun şuanda.
  • Nerden almıştın psu yu

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    linkleri hangi bağlamda paylaştınız anlayamadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: R41NM4K3R

linkleri hangi bağlamda paylaştınız anlayamadım hocam

RM'nin aldığı sonuçları V serisinden daha iyi olduğunu göstermek için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.