Şimdi Ara

Cooler Master Centurion 534 Plus 430W (Resimli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
17.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar okuduğum yorumlardan sonra bende bu kasadan aldım, henüz gelmedi ama oldukça güzel bir kasa mağazada incelediğim kadarıyla oldukça güzel bir kasa. madem kullanan arkadaşlar güç kaynağı yeterli diyor x1950 pro ekran kartı siparişi vereceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silicon valley

Beyler bu kasayı bugün aldım, Hoşuma gitti ama arkada 12 cm fan ve yanda 12 cm fan var, önde fan yok, yandaki fanı söküp ön tarafa takmaya çalışıyorum, olmuyor... Sizdeki kasada önde 12 cm fan takılı halde mi geldi?

Ekran kartı eski kasada sıcaklık 48 - bu kasada 60, tam olarak hava akımı sağlayamıyor. yani iyi soğutmuyor sanırım boşuna aldım.

İşlemci sıcaklığı 5 derece ve çipset 7 derece arttı, yani bilgisayar yavaşladı.
    Arasıra reset atıyor veya donuyor... PSU'dan olabilir mi?

Sorun nedir, yoksa PSU yetersizmidir? Peki ön tarafa ne fan takmamız gerekiyor?

Ekran kartı : 7600 GT
    İşlemci : 4300
    Anakart : DS3
    Ram : Geil 2x1

Şimdiden teşekkürler...

Geçen Hafta Çarşamba Gigatekten aldım Kasayı...Malum günlerdir yeni sistemimle uğraşıyorum şimdi.
    Ekran kartı : 7600 GT Sonic
    İşlemci : 4300
    Anakart : DS3
    Ram : Veritech 1 GB
    İlk aşama: ön tarafa 12lik bir cooler master fan daha aldım.
    ön ve yan fanlar havayı içeri, arka fan dışarı üflüyor.
    İkinci aşama: 1.8 ghz i overclock ile 2.6 ya çıkardım. (voltaj yükeltmesi yapmadan ve cpu stok fanı kullanarak).
    Sistemi birde stres testine sokayım dedim:
    12 dk boyunca maksimum cpu sıcaklığı :50 derece.
    normal durumda sıcaklık:38 derece
    bu değerler OC'den sonraki değerler.
    OC yapmadan önce 34 derece idi.
    Diğer kararlılık testlerini de denedim. sonuç gayet başarılı.
    Şu an işte olduğum için gerekli resimleri koyamıyorum.
    Demek istediğim bu sistem için PSU yeter de artar bile...

• quote:

Orjinalden alıntı: duman64

arkadaşlar hayırlı olsun diyenlere; Allah razı olsun diyorum.
    bu kasa ile;
    gigabyte ds4 anakart
    ve gts 8800 ekran kartı tam yükle çalıştırdık.
    sorun yaşanmadı
    artı olarak % 20 ds4 e o.c. yapıldı.
    kesinlikle problem yok.

şimdi gelelim pci e ekran kartı power çıkışına;
    ayrı satılan ve fiyatı 150 ytl den başlayan psu larda orj. ekran kartı çıkışı bulunur.
    bu kasanın psu sunda ise yok ama bu takılamayacak anlamına gelmiyor.
    ekran kartının kutusundan çıkan power kabloları bir ucu ekran kartına diğer psunun normal 4 pinli power çıkışına bağlanır ve oyunların tadına bakılır.

biz böyle yaptık ve sistem OK.

Saygılar

bende 8800 gts için psu almıyı düşünüyordum (yeni sistem için) ama galiba almaktan vazgeçtim acaba işlemciniz nedir + kaç wat çekiyor ?
    aslında 8800 ün 500w da sorunsuz çalıştığı kesin e buda 450 w civarı kanımca bir problem olmıyacağını düşünüyorum ama yorum tabiki kullananların

• bu kasanın içinden cıkan psu'nun resmini birisi cekebilirmi amper değerlerinin olduğu etiketi ? +12v kanalı cift mi tek mi ?
  • bende bu kasadan almayı düşünüyorum. benim için önemli olan kasanın sessiz olması. ses bakımından bu kasa nasıldır. bunun yerine psusuz kasa alıp be quiet güç kaynağı ve 2 tane 12 lik arctic cooling fan taksam daha sessiz bir kasa elde edebilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: duman64

arkadaşlar hayırlı olsun diyenlere; Allah razı olsun diyorum.
    bu kasa ile;
    gigabyte ds4 anakart
    ve gts 8800 ekran kartı tam yükle çalıştırdık.
    sorun yaşanmadı
    artı olarak % 20 ds4 e o.c. yapıldı.
    kesinlikle problem yok.

şimdi gelelim pci e ekran kartı power çıkışına;
    ayrı satılan ve fiyatı 150 ytl den başlayan psu larda orj. ekran kartı çıkışı bulunur.
    bu kasanın psu sunda ise yok ama bu takılamayacak anlamına gelmiyor.
    ekran kartının kutusundan çıkan power kabloları bir ucu ekran kartına diğer psunun normal 4 pinli power çıkışına bağlanır ve oyunların tadına bakılır.

biz böyle yaptık ve sistem OK.

Saygılar

Açmış oldun konu için ve şu yolladın mesaj için allah razı olsun rahatlattın beni... nasıl bi kasa nasıl psu alsam diye araştırmaktan sıkıldıydım senin konu beni rahatlattı bende 8600gt e6420 gigabyte ds4 alacaktım senin mesajı okuyunca bi ohh çektim tekrardan teşekkürler....

• quote:

BE QUITE en iyi çözüm diyorlar ah biraz makul olsaydı fiyatları FSP de iyi ama
    BE QUITE kadar sessiz değilmiş, duyulurmuş.

yapma yav en yakin duvara gideyim o zaman, musadenizle.
  • psu üzerindeki etiketin resmini çekebilecek yada değerleri yazabilecek bir 534+ kullanıcısı mevcutmu forumda? çok merak ediyorum değerleri.
  • evet peak midir totali kactir 18amper ya da intel kac standartidir nedir anlamam ben pek gerci ama elimde 2 fsp var onlardan kopya cekerim.bu kasadan aldirmayi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim.
  • Cooler Master eXtreme Power RS-430-PMSR/PMSP 19/14amps, 19 amperlik versiyonu kullanıyor bu kasa (Vatan Topkapıda baktım), http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28974 burada linki var, çeşitli markaların 12V amper değerine baktığım sitehttp://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763, (19 A lık RS-430 versiyonu yazılmamış) (Bu arada 8800 GTS, 26 amper sağlayabilen bir PSU istiyor sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert361 -- 23 Temmuz 2007; 19:55:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mert361

Cooler Master eXtreme Power RS-430-PMSR/PMSP 19/14amps, 14 amperlik versiyonu kullanıyor sanırım bu kasa, http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28974 burada linki var, buda 12V amper değerine baktığım sitehttp://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763, (Bu arada 8800 GTS, 26 amper sağlayabilen bir PSU istiyor sanırım)

sağol iyi oldu bu. birde kullanan arkadaşlar teyit etseler durumu tam olur o zaman.

• Bugün iş dönüşü Vatan bilgisayar a uğradım bilgisayar parçaları almak için e6X50 serisi daha gelmemiş :((( Bu arada kasanın PSU suna baktım 12V değeri 19 Amper gösteriyor. ( Bu 8800 GTS 26 amper PSU ile önerilir yazısını başka bir forumda okudum, benim Sparkle 8800 gts de 30 amper önerilir yazıyo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert361

Bugün iş dönüşü Vatan bilgisayar a uğradım bilgisayar parçaları almak için e6X50 serisi daha gelmemiş :((( Bu arada kasanın PSU suna baktım 12V değeri 19 Amper gösteriyor. ( Bu 8800 GTS 26 amper PSU ile önerilir yazısını başka bir forumda okudum, benim Sparkle 8800 gts de 30 amper önerilir yazıyo)

2 tanemi 12v raili var peki? varsa her biri 19 ar ampermi? ayrıca bu baktığın değerler günlük değerler değilmi? peak değerlerle karışıyor bazen altlı üstlü yazıldığından
  • Etiket baya küçük tek sıra değerler var alt tarafta Rated/Peak diye bakmadım ama rated dir. Gördüğüm kadaroyla tek 12v hattı var yani toplam 19A verebiliyor 12V hattı.
  • o zaman hiçte fena psu sayılmaz ortalama bir vga ile overclock yapılarak bile kullanılabilir gibi duruyor.
  • güle güle kullan
  • Etiketinde 400W yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 25 Temmuz 2007; 8:24:50 >
  • Arkadaşlar bu kasayı şu anda nereden temin edebiliriz? Internetten alışveriş yapılabilen hiçbir sitenin stoğunda gözükmüyor. İstanbul'da oturuyorum, Kadıköy'de bulma şansım var mı?
  • ben 380 watt olanini aldim bunun, 8600gt sonic + modeli ile problem yasar miyim?
  • bende aldım dün elime geçti geçti gerçekten güzel kasa DFS bilgisayardan aldım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.