Şimdi Ara

Converse Giyenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç Converse ürün satın almadım bugüne kadar. Adidas kullanıyordum hep. Bu yaz farklılık olsun diye Converse almaya karar verdim ama bazı şüphelerim var size sormak istediğim. Aldığım Adidaslar hep deriydi. O nedenle yırtılma gibi sorun olmuyordu. Sadece süet deri olanların bakımı çok zor. Converse ise bez olduğu için hemen yırtılır mı? O kadar para verip 2-3 yıl idare etmezse beni, kazık yemiş gibi hissederim. Kuzenlerim 6 ayda bir Converse değiştiriyorlar eskidi, yırtıldı diye :/ O kadar lüksüm yok maalesef.

Alacağım ürün:

Converse Giyenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 30 Mayıs 2010; 16:22:18 >

• 2 yıl mı imkansız
  • nedir bu converse sevdasi anlamis degilim eskiden 20 liraya kapi onlerinde satarlardi, aynisini simdi disardakiler bize 100+ ya iteliyolar. herkesin ayaginda giyecegim varsada giymem, onu plastik dandik ayakkabi, kendisinide sevmem giyenide
  • 1 aylık ömürleri var bunların sen neyden bahsesdiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

1 aylık ömürleri var bunların sen neyden bahsesdiyorsun

Abartmayın

2 yıl idare etmezse 130 tl veremem şahsen :/ Adidas'a kaldık yine :(
  • En kötü gider çakmalarından alırsın 5-6 tane bütün yaz giyersin.
  • ona verecegin paraya git tiger al. veya sekil yumusak bi tabanlı puma al rahat et.3 yıl bile giyersin.converse hic almadim almamda.giyeni goruncede eziğim ben der gibi geliyor ayakkabı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kot pantolon modelleri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir kere almıştım rahat diyenler var. Yalan. Hem de koca bir yalan. Geçen gün sınıftakilere sordum rahat diyen yok. Giyen görüntü için giyiyor. Tek kelimeyle berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

1 aylık ömürleri var bunların sen neyden bahsesdiyorsun

Abartmayın

2 yıl idare etmezse 130 tl veremem şahsen :/ Adidas'a kaldık yine :(

Adidasın konvers e şekil olarak benzeyenlerinden al ayağın rahat etsin hem de en az 2 yıl giyersin.
  • Ben bir convers kullancısı olarak bende adidas superstar giyelere uyuz oluyorum her 20 kişiden 10 onunda var geri kalan 10 da convers giyiyor zaten bu ayakkabıların en önemil özellikleri

1-Rahattır
    2-Şort altında süper gider
    3-Ayakkabı açılsa bile (ki arkadaşların dediği gibi 1 ay ömrü yoktur.Ben hor kullanan bir kullancı olara 1 yıl geçti halı sahada maç bile yaptım bu ayakkabı ile) herneyse ayakkabı açılsa bile kimse bakmaz çünkü bu ayakkabı eskidikce güzelleşiyor

Bende yakında adidas superstar almayı düşünüyorum pantolun altına superstar şort altına convers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doit -- 30 Mayıs 2010; 16:33:58 >
  • 2 yıl idare edeceğini sanmıyorum.Gerçi kullanışa bağlı tabi ki.ancak hergün giyeceksen ayakkabıyı aşınma fazla olacaktır.bir de alacaksan bağcıklarını çok sıkma yürürken parmak kenarlarından patlıyor ayakkabı test edildi onaylandı tarafımca
  • Şort altına gerçekten güzel gidiyor. Ben de ilk kez aldım. O kadar da rahatsız etmiyor beni.
  • 2 ayda yırtıldı benimkisi.Kızlar dikkatli kullanıyor 1 sene falan giyebiliyorlar kullanış şekline bağlı sürekli yürüyorsan alma
  • 2 yıl hangi ayakkabı sağ kalıyo ki bunlar kalsın (en azından benim için)

Ben giymedim giymem de fakat gözlemlerime dayanarak söylüyorum 3 ayda işaretlediğim yerden yararsın ayakkabıyı;

Converse Giyenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 30 Mayıs 2010; 16:41:35 >
  • Vazgeçtim. Adidaslara bakacağım artık. Aşağıdaki yazıları okuduktan sonra soğudum.

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yazdıklarım ne kadar çok kişye ulaşırsa sanırım o kadar mutlu olacağım. Şimdiden bir çok tepki aldım. Ve bu durumda olan kişinin sadece ben olmadığını öğrendim. Sorumlu bir insan olarak ve bilinçli bir tüketici bu yazıyı yazmak istedim.

Öncelikle yıllardır kullandığım spor ayakkabılar yerine bir Converse almayı tercih ettim. Bir çok arkadaşım Converse Marka ayakkabıların sağlam olmadığını ve bir iki ay içinde patladığını söylemişti. Fakat ben yinede yeni sezon Converse'lerimi alıp kullanmaya başladım. İki ay geçmedi ki ayakkabı patladı. Pazardan aldığım ayakkabılar dahi bu kadar çabuk yırtılmamıştı. Sanırım Converse degilde sahtesini giymek daha mantıklı.

Converse Markasının tüm iletişim hattını arayarak her yerden şikayette bulundum. Fakat hiçbir sonuç gelmedi. Üstelik arkadaşlarım bir bardak su içmemi söylediler. Sanırım suç bende Amerika'da 10 dolara satılan, Türkiye'de 120 milyona satılan bir ayakkabıyı almak baştan hataydı. Şuan tek üzüldüğüm nokta bu kadar şikayete rağmen hiç yanıt alamamış olmam. Sanırım 'Converse' isminin arkasına sığınıyor.

Artık inadına özellikle sahte Converse alacağım, hatta özellikle Bonverse, Konverse, Jonverse yazanları seçeceğim. En azından aylarca kullanabilirim.

Buarada Converse alacaklara önerim, uçmayı öğrenin yada kutusunda saklayıp çok özel günlerinizde kullanın ki, ayakkabınızı daha uzun süre giyebilin.[

http://ruzgarlisokak.blogcu.com/converse-alirsaniz-ucmayi-ogrenin/300801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 30 Mayıs 2010; 16:39:42 >

• Fazla yürüyünce ayaklarını ağrıtıyo insanın. Ortopedi adına birşey yok. Dümdüz taban ama güzel duruyo diye giyiyorum. Dar paça kotun altına güzel gider. Bol paça olursa superstar giyerim vs vs. Giydiğin kıyafete göre ayakkabını seç. Yada kıyafetini ayakkabına göre seç. 2 ayda o beyaz yerin kenarları açılmaya başlar zaten ona pek takılma. Eskidi falan diye değiştirmene gerek yok. Benim arkadaşım var 10 senelik converse giyiyo.
  • birbuçuk yıldır
     Converse Giyenler?

giyiyorum hiç bişey olmadı sadece kenarları açıldı onuda diktirdim
  • Converse'in genel bi sorunu vardır bu da yanlarının açılması yani converse alıyosan bu illaki olacak.2 yıl konusuna gelince hergün aynı ayakkabıyı giyerek hiçbir ayakkabıyı 2 yıl kollanamazsın.Misal haftada 2-3 kez giyersen 1 yıl rahat gider.
  • 2 yıldır gıyıyorum
    yanlar hafıften acıldı ama 2 yılın sonunda olacak o kadar
    dıktırırım olur bıter
    daha benımkının 1 yıl omru var
    90 lıraya almıstım
    bordo tavsıye ederım

not : bu arada 2 kez halı saha macı yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooklynn -- 30 Mayıs 2010; 17:14:43 >
  • Vans al Ama slip olanlarından degil mesela, benimkisi

Converse Giyenler?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.