Şimdi Ara

Dockers Pantolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2-3 yıldır tüm pantolonlarımı dockers’tan aldım. Farkettim ki aldığım tüm pantolonlar 2 ay sonra soldu ve esnedi. En son bundan 2 ay önce smart flex 360 adlı lacivert bir pantolonlarını aldım. Bir mekanda yemek yerken pantolonuma mayonez damladı. Garsonlar ıslak mendil getirdiler ve mayonezi pantolondan sildim. Eve geldiğimde sildiğim yerin beyazlamış olduğunu farkettim. Durumu aldığım yere ilettim, getirin inceleyelim dediler. 1 hafta inceleme sürecinden sonra kullanıcı hatası diyerek pantolonu geri verdiler. Bir gün o yemek yediğim mekanın önünden geçerken durumu restoran müdürüne anlattım. Mendillerimizden istediğiniz kadar verelim, analize gönderin, çamaşırsuyu gibi katkı maddesi yoktur içeriklerinde. Mendiller seyreltilmiş el kremi içeriklidir dediler. Daha sonra nette epey araştırma yaptım. Bu tür sorunlar yaşayan o kadar çok müşterinin şikayetini okudum ki. Ne tesadüf hepsini de kullanıcı hatası diyerek geri göndermişler. Bir pantolonları 200 lira arkadaşlar. Bir daha dockers’tan pantolon almayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 tl ye levis ten kot alırsın hocam, pahalıymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    motosiklet pantolon
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.