Şimdi Ara

converse ayakkabı 49,90-TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içerenköy carrefour'da beyaz, siyah, gri, kırmızı, krem renkleri mevcut tüm modeller bilek üstü
     converse ayakkabı 49,90-TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gta309 -- 21 Mart 2015; 23:15:14 >

• Hb yüzünden converse alamayacağız daha:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numaralar önemli 42-43 falan var mıydı hocam hatırlıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nea6man

Hb yüzünden converse alamayacağız daha:)

Bunu yazmaya gelmiştim

• bi zamanlar 5 tlydi bunlar beşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

bi zamanlar 5 tlydi bunlar beşşşş

hb aldıklarımız hep ince tabandı diye hatırlıyorum bunlar kalın taban
  • Normal modeller yok mu ? Kısa olanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Converse'e hayranım. Adamlar lastiğin üstüne çaput dikip, okkalı fiyattan satıyor. Zamane gençleri de marka diye alıyor.
  • Bu converselerde ne buluyosunuz anlamıyorum. İlk çıktığı günden beri hiç ısınamadım. Sırf geçen sene 3 çift hediye geldi, 2sini kutusundan bile çıkartmadım. 1çifti sadece 1gün giydim hayattan soğudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

bi zamanlar 5 tlydi bunlar beşşşş

sallamanın da bu kadarı. 5 tl ye ayakakbı yoktu, 1 alana 1 bedava şeklinde 5 olyordu ki onlar da çocuk ayakkabısıydı. yetişkin için en ucuzu 19 90 dı onlar da ince tabanlıydı. bu şekilde olanlar 29 39 vs idi. bişey yazacaksanız doğru yazın.
  • Converse te neymiş çocukluğumuzda saidas dı bu ayakkabılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden daha pahallıydı conversler çakması çoğalınca birde orjinalinden daha sağlam yapınca adamlar converse dibe vurdu zaten detaysız bir ayakkabı
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Vardı. Bir alana bir bedava yetiskin Converse 10 tl idi

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Vardı. Bir alana bir bedava yetiskin Converse 10 tl idi

her şey vardı hepsiburada direk mudahale etti etmese yüzde yüz gol pozisyonu ilk pahallı modellere mudahale etti ilk saatler alanlar aldı kalın tabanlı converse modeller , nikelar , adidaslar kartta para kalsaydı 89 timberlandlerden birini beğenmiştim onu alacaktım ama vaz geçtim sonra

converse ayakkabı 49,90-TL converse ayakkabı 49,90-TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 22 Mart 2015; 8:48:51 >

• Leş ayakkabı. 7-8 sene önce 1 kere aldım. O zamanın parası ile 175 lira verdirmiştim babama. Bi daha asla o hataya düşmedim. Bileği ve ayağı korumayan, konforu sıfır olan berbat bir ayakkabı. Sağlamlık desen hak getire. Kısa süre önce Amazon'dan Etnies aldım. Ulan dedim biz burada doğru düzgün ayakkabı giymiyormuşuz, hem çok rahat hem de sağlam. Skate shoe zaten.

http://www.amazon.com/gp/product/B00F53GCYU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Leş ayakkabı. 7-8 sene önce 1 kere aldım. O zamanın parası ile 175 lira verdirmiştim babama. Bi daha asla o hataya düşmedim. Bileği ve ayağı korumayan, konforu sıfır olan berbat bir ayakkabı. Sağlamlık desen hak getire. Kısa süre önce Amazon'dan Etnies aldım. Ulan dedim biz burada doğru düzgün ayakkabı giymiyormuşuz, hem çok rahat hem de sağlam. Skate shoe zaten.

http://www.amazon.com/gp/product/B00F53GCYU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Hocam ayakkabı hoşuma gitti farklı renkleri vs varmı. Birde tam olarak kaca mal ettiniz kargo vs

Bu arada flo da var galiba bu markanın modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 22 Mart 2015; 9:53:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hbdekilerin yuzde yuzune yakini ince taban ve cocuk numaralariydi. Her converse basliginda hb yazisi gormekylten sıkıldık. Ayni urun 5 tl olmus olsa tamam ama zaten tutulmayan, sokakta 1 tane bile goremeyeceginiz urun zamaninda indirime girdi diye her konuya 5 e aldim sicak degil yazmak garip oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Leş ayakkabı. 7-8 sene önce 1 kere aldım. O zamanın parası ile 175 lira verdirmiştim babama. Bi daha asla o hataya düşmedim. Bileği ve ayağı korumayan, konforu sıfır olan berbat bir ayakkabı. Sağlamlık desen hak getire. Kısa süre önce Amazon'dan Etnies aldım. Ulan dedim biz burada doğru düzgün ayakkabı giymiyormuşuz, hem çok rahat hem de sağlam. Skate shoe zaten.

Hocam ayakkabı hoşuma gitti farklı renkleri vs varmı. Birde tam olarak kaca mal ettiniz kargo vs

Bu arada flo da var galiba bu markanın modelleri

Attığım linkte var zaten modeller. Seçtikçe bakabilirsiniz, ufak resimlerden. Ben alırken 54 $ idi bu ayakkabı. Fiyatı artmış. 5 $ indirim çeki vermişti daha önce müşteri hizmetleri, siz de talep etseniz size de verirler chatten. Kargoyu da sildirdim. 49 $'a aldım. 126 TL tutmuştu o zaman. Şu anda da o civara denk geliyor. Bir çok spor ayakkabı 160-180 TL bandında satılıyor AVM'lerde. Kadıköy'de bir kaç yer var Etnies satan, internet siteleri de var TR satışı olan. Amazon'da 45-50 $'a satılan en dandik modelleri 220 TL ve üstü fiyatlara satıyorlar.

http://www.etniesturkey.com/tr/index.asp?ID=1

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Hbdekilerin yuzde yuzune yakini ince taban ve cocuk numaralariydi. Her converse basliginda hb yazisi gormekylten sıkıldık. Ayni urun 5 tl olmus olsa tamam ama zaten tutulmayan, sokakta 1 tane bile goremeyeceginiz urun zamaninda indirime girdi diye her konuya 5 e aldim sicak degil yazmak garip oluyor.

elfen koymuş işte, onlar 5 tl değildi ama :) 3-4 kıza gönderdim, space küfür etsen daha iyi bunlar ne dediler. Zevksiz şeyler bence bayana gider bunlar :D ama netice itibari ile 5 tl değildi hiç biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Hbdekilerin yuzde yuzune yakini ince taban ve cocuk numaralariydi. Her converse basliginda hb yazisi gormekylten sıkıldık. Ayni urun 5 tl olmus olsa tamam ama zaten tutulmayan, sokakta 1 tane bile goremeyeceginiz urun zamaninda indirime girdi diye her konuya 5 e aldim sicak degil yazmak garip oluyor.

elfen koymuş işte, onlar 5 tl değildi ama :) 3-4 kıza gönderdim, space küfür etsen daha iyi bunlar ne dediler. Zevksiz şeyler bence bayana gider bunlar :D ama netice itibari ile 5 tl değildi hiç biri.

Aynen, hem 5 tl degildi hem de konudaki urun degildi. Heralde turkiyede ilk defa o firsatla satti o ince taban urunler. Ve hala da giyilmiyor olabilir. Bir algi olusmus ki 5 tl ye klasik model satildi zamaninda diye. Yok oyle bir sey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.