Şimdi Ara

CONTROL Türkçe yama isteği (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam arşivin içi boş, bir hata oldu sanırım.
  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    Aynen düzelttim. Yeni link :
    www.dosyaupload.com
    Control.rar
    https://www.dosyaupload.com/nq6i

• Tool kullanmadan çevirmeye çalıştığın için öyle oluyor muhtemelen. Kendim denediğimde bir sorun göremedim.
    Quantum Break için yapılmış toolları kullanabilirsiniz.

CONTROL Türkçe yama isteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 28 Ağustos 2019; 12:4:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Tool kullanmadan çevirmeye çalıştığın için öyle oluyor muhtemelen. Kendim denediğimde bir sorun göremedim.
    Quantum Break için yapılmış toolları kullanabilirsiniz.

tool bende işe yaramıyor bozuk karakterkli klasör çıkarıyor

• Qb_text_exporter kullan
  • 5 saat civarı oynadım başarılı bir oyun ama hikaye çok karışık ve beyin yakıyor. Bu oyuna acil Türkçe yama gerekli gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke biri el atsa , remedy oyunlarının dili biraz ağırdır.Türkçe'ye çevrilse ne güzel olur.
  • Anonymous Çeviri çeviriye başlamış :)
  • Ücretli yamalarının korsan sürümde de çalışmasını kınadığım bir çeviri grubu. Umarım Control için oyunun orijinal olmasını zorunlu tutarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 29 Ağustos 2019; 1:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Ücretli yamalarının korsan sürümde de çalışmasını kınadığım bir çeviri grubu. Umarım Control için oyunun orijinal olmasını zorunlu tutarlar.
    sanmıyorum dostum bu sefer de korsan kullanan arkadaşlar isyan edecektir
  • Yine aynı polemik bAşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Korsan - Orijinal ayırımını en azından bu oyunda yapamazlar çünkü oyunda denuvo yok çıktığı gün kırıldı ilerde update gelse bile geldiği gibi kırılacağı için istedikleri kadar orijinal oyun zorunlu tutsunlar ufak bi araştırmayla son sürüme ulaşabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 29 Ağustos 2019; 10:49:46 >
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Ne akala kardeşim? Ben ps4 pro sahibiyim ve kütüphanemde ağırlıklı olarak irili ufaklı 200'e yakın oyun var bu yüzden PS4 pro cihazima sırf türkçe yama kurmak için kırdırmak istemiyorum. Ben watch dogs 2 yamasını satın aldım ve orta ayar bilgisayarıma korsan olarak kurdum oynadım. PS4 pro da orjinal aldığım oyuna neden bir daha para vermek zorundayım? Bu ne saçma bu ne boş bir düşünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 30 Ağustos 2019; 12:33:11 >
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Güzel başlamışsınız da sonunu bağlayamamışsınız.
  • Kardeşim işin başı sonu yok ben neden aynı oyuna iki kere para vereyim? Al inanmiyorsan...

CONTROL Türkçe yama isteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 30 Ağustos 2019; 12:25:48 >
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 7:49:22 >
  • Qnoops kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Zaten üreticiyi destekleyen insan oyunu ya konsoldan ya da bilgisayardan bir şekilde ücretini ödeyip yapımcıyı destekliyor. Türkçe yamaların orjinal oyunlarda çalışma zorunluluğu saçmalık. Ücretli yamaların bile kırılıp internete düşmesini bekleyen insanlar var gidip oyunu orjinal mi alacaklar :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.