Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3mre55

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://www.google.co.kr/search?hl=ko&q=%EC%A3%BC%EB%AF%BC%EB%93%B1%EB%A1%9D%EB%B2%88%ED%98%B8+780617&lr=
    arkadaşlar bu linkle beraber googleden kssn araya bilirsiniz kısaca anlatim nasıl olduğunu bu linke tıklayın . çıkan resimde çince yazı yazan yer kssn sorgulama gibi bişe rakamlarda 780617 olanlar yani bunlar kişinnin doğum tarihi 78 yıl 06 ay 17 gün anlamında sizde değiştirerek değişik yollarda aryın çıkan sonuçlarda bulursunuz ama çok uzun aramalar gerektirir
    alıntıdır emeğe saygı maksat arkadaşlar hep beraber oynayalım

• quote:

http://www.google.co.kr/search?hl=ko&q=%EC%A3%BC%EB%AF%BC%EB%93%B1%EB%A1%9D%EB%B2%88%ED%98%B8+780617&lr=
    arkadaşlar bu linkle beraber googleden kssn araya bilirsiniz kısaca anlatim nasıl olduğunu bu linke tıklayın . çıkan resimde çince yazı yazan yer kssn sorgulama gibi bişe rakamlarda 780617 olanlar yani bunlar kişinnin doğum tarihi 78 yıl 06 ay 17 gün anlamında sizde değiştirerek değişik yollarda aryın çıkan sonuçlarda bulursunuz ama çok uzun aramalar gerektirir
    alıntıdır emeğe saygı maksat arkadaşlar hep beraber oynayalım

Alıntıları Göster
    Keşke ingilizce oyun olsaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

Keşke ingilizce oyun olsaydı

Alıntıları Göster
    Keşke bilgisayarım kaldırsaydı.

Orijinalden alıntı: Conquistador

Keşke bilgisayarım kaldırsaydı.

Alıntıları Göster
    @hardlove_72

Saol linkler için sabahtan beri arıyorum tık yok :(

Orijinalden alıntı: Zeyth

@hardlove_72

önemli değil aradaşım her zaman yardım ederim

Bu Arada Arkadaşlar Eğer aion olnline oynamak isterseniz private server var isteyenler burada belirtirse yardımcı olurum aionda çok güzel bir oyun ama orjinal serverlar paralı canlı istiyolar gerek yok privateye dewam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

@hardlove_72

önemli değil aradaşım her zaman yardım ederim

Bu Arada Arkadaşlar Eğer aion olnline oynamak isterseniz private server var isteyenler burada belirtirse yardımcı olurum aionda çok güzel bir oyun ama orjinal serverlar paralı canlı istiyolar gerek yok privateye dewam

Alıntıları Göster
    Beyler oyuna 2ıtüstükare serverında basladım
    nick: TurkisHPoweR eklerseniz sevinirim... ingilizce patch linki kırık onada bir çare bulursanız süper bir oyun olcak :D

• kullanıcı adını bi türlü yapamıyorum sürekli problem çıkarıyo yardım edebilecek varmı?

Orijinalden alıntı: dipcihino

kullanıcı adını bi türlü yapamıyorum sürekli problem çıkarıyo yardım edebilecek varmı?
    beyler oyuna girerken düzenlik olarak HPzip12 scvhost.exe uygulama hatası gibi hata veriyor arasıra ( son patch ten sonra ortaya cıktı ) pc yi resetliyor ve inanılmaz yavas acılıyor... ( artık pc acılırken hatalar *3 tane* ile açılmaya başladı windows u yeniden mi yüklemek gerek? +ingilizce patch varsa link verebilirmisiniz.

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biri bana Account alıp yollarsa Cok sevinirim.....YOLLAYANDAN SİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

Orijinalden alıntı: Guest-BCF1FAAE7

quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Up desem. Yarın indircem bende.

istediğin kadar up la konuya bakan yok

Alıntıları Göster
    ya kaydolmama yardım edebilecek kimse yokmu???

• quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

ya kaydolmama yardım edebilecek kimse yokmu???

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,Şuanda Site bir problem yaşıyor herhalde,Hiçbir Kullanıcı adını kabul etmiyor.(En azından benim denediklerimi)
    İşin garibi kullanılmış bir kullanıcı adı kullansamda Kabul etmiyor,aynı hatayı veriyor.Sıkıntı geçene kadar Kayıt Olamıyoruz.

Orijinalden alıntı: baba_trol

Arkadaşlar,Şuanda Site bir problem yaşıyor herhalde,Hiçbir Kullanıcı adını kabul etmiyor.(En azından benim denediklerimi)
    İşin garibi kullanılmış bir kullanıcı adı kullansamda Kabul etmiyor,aynı hatayı veriyor.Sıkıntı geçene kadar Kayıt Olamıyoruz.

Alıntıları Göster
    bende translate le çevirip bakmıştım hata ama saçma bi hata neyse geçerse hata oynarız

acaba ip ile ilgili olabilirmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 27 Ekim 2009; 23:36:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eayn

canım arkadaşım mesajları okusan ztn bunu sormana gerek kalmaz oyun daha yeni ob ye girior korede eu serveri daha açılmadı

Alıntıları Göster
    gforce 6600 olabiliceğine hiç inanmazdım bu grafiklerin bide 512 ram vay be şaka gibi :D ama charın haraketleri resmen gunz yani oynayanlar bilir gunzun hareketlerini çıkarmış eklemişler ve herkezin istedi tarzda çok değişik bir oyun çıktı helal olsun walla

• quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

gforce 6600 olabiliceğine hiç inanmazdım bu grafiklerin bide 512 ram vay be şaka gibi :D ama charın haraketleri resmen gunz yani oynayanlar bilir gunzun hareketlerini çıkarmış eklemişler ve herkezin istedi tarzda çok değişik bir oyun çıktı helal olsun walla

Alıntıları Göster
    Bu nedir lütfen yardim edin
    oyunu indirdim kurdum .
    Launcherı actıktan sonra ıd sıfre gırdıgım yere yaziorum enter a basınca veya logın deince boyle birsey dior anlamı nedir

http://www.ressim.net/out.php/i227699_1.jpg

PC mi kaldiimior diecem ama yeterince iyi

Pentium quad core 2 dört cekirdek 2.4ghz)
    2gb ram
    512mb ekran karti
    500 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatutaki -- 2 Kasım 2009; 2:37:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tatutaki

oyunu indirdim kurdum .
    Launcherı actıktan sonra ıd sıfre gırdıgım yere yaziorum enter a basınca veya logın deince boyle birsey dior anlamı nedir

2gb ram
    512mb ekran karti
    500 gb

Alıntıları Göster
    Bu hatanın sebebi ne olabilir acaba bilen varmı
    oyun C de kurulu iken bikez girmiş oynamıştım daha sonra oyunun kurulu olduğu klasörü direk D ye bi kopyasını aldım cunku patch çekmesi çok uzun sürüyor format fılan atarsam dıye kopyaladım direk acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi ?

http://i36.tinypic.com/r9hhlw.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capellma -- 4 Kasım 2009; 10:49:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tatutaki

oyunu indirdim kurdum .

2gb ram
    512mb ekran karti
    500 gb

Alıntıları Göster
    sanırım oyunda bazı yenilikler var çevirdim bazılarını ama tam anlamadım :D
    http://translation.babylon.com/korean/to-turkish çeviri sitesi
    http://c9.hangame.com/news/noticeBoard.nhn buda duyuruların olduğu bolum tarihlerine bakmayı unutmayın vede saatlerine 7 Saat ileri onlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: husrevv

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    "husrevv" çok teşekkürler kssn için

Orijinalden alıntı: Turk_Magician

"husrevv" çok teşekkürler kssn için

Alıntıları Göster
    İngilizce yama linkini yenilerseniz çok iyi olacak başka sitelerdede var ama yasaklı bir siteden verilmiş indirme linki bu yüzden download edemiyorum ingilizce yamayı...birde rapid dışında başka bir site olursa süper olur.

Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

İngilizce yama linkini yenilerseniz çok iyi olacak başka sitelerdede var ama yasaklı bir siteden verilmiş indirme linki bu yüzden download edemiyorum ingilizce yamayı...birde rapid dışında başka bir site olursa süper olur.

Alıntıları Göster
    Oyun betadan ne zaman kurtulacak acaba.

Orijinalden alıntı: sezyumx

Oyun betadan ne zaman kurtulacak acaba.

Alıntıları Göster
    http://i36.tinypic.com/r9hhlw.jpg

bu hatanın sebebini soleylebilicek varmı acaba
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.