Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hangame oyunları için artık telefonla doğrulama yada kredi kartıyla doğrulama istiyor.Yani üyeliğinizi aktifleştirmediiğiniz için giremiyorsunuz. Ve bunun çözümü koreli birinden yardım istemek yada acc satın almka bazı sitelerden.

MSI GT60 2OD 026US Kullanıcısı
    i7 4900MQ/32GB RAM/3x128GB SSD+1TB HDD/4GB GTX780M/15.6" Full HD/Blu-Ray/Win 8/MSI Gaming Aksesuar Paketi

• hangi siteler account satıyor acaba bilgin var mı? ben 1 tane kssn adresi buldum fakat onay gerekiyor sanırım.
  • elimde bir tane hangame accountu mevcut ayrıca c9 da lwl 26 karekter de var 285 gold oyun parası 350 gold site parası mevcut yeni oyuna başladıgım için bu oyuna ilgimi kestim isteyen olursa 25 liraya vercem özelden msj atın accountu resmınıde yollarım isteyene .. banada bir koreli arkadas aldı saolsun tabi arkadaş dedigim babam yaşında 52 yaşında:D .. satılan sıtelerde account fıyatı 13 dolar tabi ne kadar güvenilir o sıtelere bılınmez cunku kredı kartı ıle alınıyor.. valla hangame account olayı güzel tek account sayesınde bütün hangame oyunlardan yararlanıyorsunuz şahsen sadece c9 degil daha bir cok güzel oyunu var starteji tarzı oyunuda var atlantica troy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaro -- 6 Nisan 2011; 6:34:06 >
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.