Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ingilizce patch yok bildiğim kadarıyla. şimdi mevcut patch çalışmıyor. gameguard engellemiş patch yapmayı. yeni patch çıkana kadar bekliyoruz.

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi
  • Baba trol senden bir isteğim olacaktı oyunun şu an ingilizce yaması olmadığı için(yada ben öyle biliyorum) oyunun biraz daha detaylı bir açıklamasını yaparmısın mesela elite shamandan sonra hangi class mage tanımına daha çok uyuyor hani şu çok vuran az canlı arkadaşlara yada ona en çok benzeyen class

Orijinalden alıntı: ufakgemi

burda ne yapman lazım _?

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi

aynı sorunu bende yaşıyorum çözen varmı bi ben giremedim şu oyuna ilgilenen birileri olusa bende mutlu olucam :D

Orijinalden alıntı: tutsakhayal

quote:

Orijinalden alıntı: ufakgemi

burda ne yapman lazım _?

aynı sorunu bende yaşıyorum çözen varmı bi ben giremedim şu oyuna ilgilenen birileri olusa bende mutlu olucam :D

Baba trol oyunu bırakmış ve Türk guildi bozulmuş ben şu an oyunu oynayabiliyorum harika biir oyun benden daha fazla oyunu oynamış veya gelişmiş biri varsa bence yardım etsin yinede ben size yardım etmeye çalışacağım anladığım kadarıyla siren 24 bir kimlik avı dolandırıcılığı sitesi bu sayede oyun korunuyor ama bu sireni ne tetikliyor veya hangi kssn ler tetikliyor anlamadım ama bir şekilde siren e üye olup onay kodunu alabilirseniz bunu geçip oyunu oynarsınız ama ben bunu daha çözemedim o yüzden burdan elinizden geldiğince üyeliğe uğraşınhttp://www.siren24.com/

• çalışan kssn bulmalısın bende baya uğraştım şanslıysan bulursun
  • arkadaslar bu oyunu uzun bir zamandır incelemeye calısıyorum. İnanın bende sizin gibi neyin ne oldugunu tam olarak anlayabilmiş degilim. Tek bildigim bu korelilerin yerli malı sevdası yüzünden bizim bu oyunu su anda dogru düzgün oynayamayacagımız. İsin aslı korede yasayan, iyi korece bilen bir Türk'e ulasmaya bile calıstım sırf bana bu konuda yardımcı olsun diye :). Korede ikamet eden bir tanıdıgınız varsa yollayıversin bir kssn. ne bileyim yaslı bir amcanın sosyal güvenlik numarası olsa daha iyi olur bence. En azından ileride oyunu oynamak istemeyecek o garanti :). Hatta bulabilirse fazla yollasın paylasalım. Ben cok aradım ama inanın cogu gecersiz ya da defalarca farklı kullanıcılar tarafından denendigi icin (özellikle kore vatandası olmayan bizler gibi üye olmaya calısanlar) ya da zaten aktif oldugundan gecersiz oluyor.
    Türkiyenin dısında ki forumlarda da durum böyle amerikalılar korelilere düşman olmus durumda. Oyunun eu versiyonu olmadıgı icin ama cıkacakmıs bakalım.
    su an en mantıklısı iyi korece bilen bir Türk'ün bu oyuna merak salmasını beklemek :))

• quote:

Orijinalden alıntı: memorge3

arkadaslar bu oyunu uzun bir zamandır incelemeye calısıyorum. İnanın bende sizin gibi neyin ne oldugunu tam olarak anlayabilmiş degilim. Tek bildigim bu korelilerin yerli malı sevdası yüzünden bizim bu oyunu su anda dogru düzgün oynayamayacagımız. İsin aslı korede yasayan, iyi korece bilen bir Türk'e ulasmaya bile calıstım sırf bana bu konuda yardımcı olsun diye :). Korede ikamet eden bir tanıdıgınız varsa yollayıversin bir kssn. ne bileyim yaslı bir amcanın sosyal güvenlik numarası olsa daha iyi olur bence. En azından ileride oyunu oynamak istemeyecek o garanti :). Hatta bulabilirse fazla yollasın paylasalım. Ben cok aradım ama inanın cogu gecersiz ya da defalarca farklı kullanıcılar tarafından denendigi icin (özellikle kore vatandası olmayan bizler gibi üye olmaya calısanlar) ya da zaten aktif oldugundan gecersiz oluyor.
    Türkiyenin dısında ki forumlarda da durum böyle amerikalılar korelilere düşman olmus durumda. Oyunun eu versiyonu olmadıgı icin ama cıkacakmıs bakalım.
    su an en mantıklısı iyi korece bilen bir Türk'ün bu oyuna merak salmasını beklemek :))

eu versiyonu cıkacak bence onu beklemek cok daha mantıklı

• eu versiyonu 4 ila 6 içinde çıkacak isterseniz bekleyin kssn istiyen arkadaşta bana pm den ulaşsın alınmadıysa birileri önce almadıysa eğer bende 2 tane vardı bende baya uraştım oyuna girmek için üyelik olsun download olsun patcher olsun ama değdi

tavsiye ederim
    oynayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 7 Aralık 2009; 9:41:29 >
  • Arkadaslar ben bu oyunun trailerini gördüm 2 saat ugrastım kssn tutturdum sonra bi zahmet 8.5 saatte oyunu indirdim setup dosyasındayke Alley_Village_09 map dosyası hata verdi sonra onu yoksaydım arkasından bi dosya daha verdi sonra bi daha cok sinirim bozuldu o kadar ugrastım simdi sitedeki 2.linkten yeniden indiriyorum seetupu baska bi çözümü olan varmı
    I keep a cell phone in my pants so i can tell friends ,''Call my ass''
    Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpm
    http://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Avrupa ülkesi bayilik alırsa oynanır.
    Görevlerin korece olduğunu var sayarsak.
    Oyunda her korelinin ing. bilmediğini varsayıcak olursak
    Korelilerin daima yardım etmediğini göz önünde bulunduracak olursak.
    Sadece level kasarız :)

Bayiliğini beklerim bu oyunun
  • Kssn problem değilde yeni üyelik sistemi çok kötü oldu...aktif ettiremedim üyeliği bir türlü arkadaşlar elinde fazladan üyelik olan veya üyeliği yapabilen varsa söylesin lütfen kssn içinde mesaj atabilirsiniz...

Bu son hata ne nasıl çözülüyor yada sadece banamı çıkıyor biri söyleye bilirmi
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.