Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wow da aylık ücret olmasına rağmen 7-8 milyon oynayan var bunların içine privateleride katarsak 10 milyonun üzerinde.Eğer bedava olacagı kesinse wow u belki geçebilir ama paralı olursa zor çünkü aion çıktı sayılır ve blade and soul,kingtom under fire 2 gibi kaliteli oyunlarıda bekleyenler var o yüzden oyuncu sayıları bölüsülebilir.

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

bence adam akilli ing.patch (bu bile yetersiz olabilir) cikmadiktan sonra guzel sekilde oynanmaz. Oyun sadece quest, pve, pvp olsa belki ama daha genis olaylar var. Bende denerim ama anlasilmayan yerler olunca sikintiya duscez. En iyisi eu serveri beklemek diye dusunuyorum.
    Bu arada tum forum beraber oynarsak cok daha iyi olur cunku yanilmiyorsam koreyle aramizda 6 saat fark var.

bu oyunu forumdan bayaa bi oynayacak var anlaşılan. sıkacak bi oyun da diil. okullara kadar gece gündüz oyunda olurum. üyelik derdi de yok zaten hangame üyeliği almıştım. tek yapmam gereken download. bu oyunun boyutu wowdan büyük olsa bile indiricem

Zaten sikilmayacagimiz kesin. Sadece anlayamadigimiz yerlerde kotu olacak. Wowdan daha buyuk olacagini beklemiyorum sahsen.

wowun iyi bir oyun olmasının nedeni tarihi ve verdiği rp zevki. onun dışında free oyunlara göre pvp sistemi de çok ilerde. ayrıca mapi ve içeriği de çok geniş. wow bu yüzden paralı. oynanış olarak C9 wowdan daha iyi olacaktır bence. sadece mapi geniş olsun yeter. içerik zamanla genişler

• acıkcası c9 ve tera wow u tahtından edicek diye düşünüorum ama benim düşüncem buna yorum falan katmayın..

ayrıca korece beni pek zorlamıcak başar sayesinde korece oyunlara alıştım iice questler falan acıkcası ciddiyetle oynamayacagım ben eu gelene kadar idare edecek bir oyun olarak görücem hemde atmosferine alışınca
    eu da daha kolay olucak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 24 Temmuz 2009; 0:59:13 >
  • 1.continent of the ninth 3 aydır beklediğimbir oyun bunun yanında mabinogi heroes te öyle... hangame in bu oyunu paralı yapacağını sanmıyorum büyük ihtimal item mal üzerine bir kazanç sistemi kuracak bu böylesine müthiş bir oyunun çöpe atılması anlamına gelecek...... hepimiz biliyorum ki free olan oyundan birkaç ay sonra hayır gelmez...
    2.bunun yanında mabinogi heroes ten daha çok umutluyum umarım ptp olacak zaten sistemide olduk ça ilginç tamamen takım sistemi üzeine kurulmuş bir oyun beta videoları youtube de mavcut aratın ve mutlaka izleyin........
    3.aion un üzerine fazla gittiler bence fos çıkacak bir oyun oyunda çok emek war ama daha doğru dürüst bir hikayesi bile yok :S bet atestlerine girdim ama pvp sisteminden de hiç hoşlanmadım (herkezin zevki farklıdır )
    4.blade and soul oyun ücretli olması kaçınılmaz zaten resimleri bile +18 maşallah şaka bir yana gerçekten grafic açısından güzel bir oyun sistemini daha tam anlayamasak ta ümitliyim o oyundan
    5.kingdom under fire 2 ye gelince elbette en çok bu oyunu bekliyorum bunun gibi oyun 30 senede bir çıkar mmoarts tarzından da belli olacağı gibi sadece bir oyun değil aynı zamanda bir sanat gerçekten bu oyundan çok umutluyum
    6.Star Wars The Old Republic bu oyunda gerçekten çok merakla bekleyeni war offical sitesine girerseniz sizi çok güzel bir video ile karşılıyor ama dün A testlerinin videolarını izledim ve bence tek kelimeyle iğrenç..... umarım izlediğim şey gerçekten o değildir

edit: ekleme (6:)
    umarım harita da oyunu hakkını verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuPR3M4CY -- 24 Temmuz 2009; 1:41:00 >

• gördüğüm kadarıyla çok kaliteli bir ekran kartı isteyecek sanırm beniim EN8800GS üstesinden gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iidir -- 4 Ağustos 2009; 10:44:54 >

Orijinalden alıntı: baba_trol

Minimum Sistem Geresinimleri :

İşlemci : AMD 2400+ veya Pentium 4 2.4 GHz+
    Ram : 512 Mb
    Ekran Kartı : ATI Radeon 9800 + veya Geforce 6600+
    Boş Alan : 4 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri :

İşlemci : AMD 64 X2 6000 veya Pentium 4 3.0 GHz +
    Ram : 1 GB
    Ekran Kartı : ATI Radeon HD 1900 veya Geforce 8000 +
    Boş Alan : 6 GB

burada yazılı sistem gereksinimleri...
  • Ben sana yardımcı olurum Msn adresimi ekle
  • hangameye üye oldum fakat kssnyi bi türlü kabul etmiyor neyse ben bu oyunu kesin oynarım bu arada aikada lvl 15 crusuder kastım çok zor lvl almak questsiz fakat oynuyoruz işte kasması gerçekten zevkli ve şu üstünde duran peri gibi şeyleri nasıl alıoz onu anlamadım.
    OBT 15 ağustosta başlayacaktır

son 11 gün

Orijinalden alıntı: SuPR3M4CY
    1.continent of the ninth 3 aydır beklediğimbir oyun bunun yanında mabinogi heroes te öyle... hangame in bu oyunu paralı yapacağını sanmıyorum büyük ihtimal item mal üzerine bir kazanç sistemi kuracak bu böylesine müthiş bir oyunun çöpe atılması anlamına gelecek...... hepimiz biliyorum ki free olan oyundan birkaç ay sonra hayır gelmez...

3.aion un üzerine fazla gittiler bence fos çıkacak bir oyun oyunda çok emek war ama daha doğru dürüst bir hikayesi bile yok :S bet atestlerine girdim ama pvp sisteminden de hiç hoşlanmadım (herkezin zevki farklıdır )

bu 2 maddeye aynen katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 4 Ağustos 2009; 17:18:17 >

http://img196.imageshack.us/i/44789594.png/
    By ZeeM
  • Bu arada Oyun avrupa acık degıl mı su an bız nerde oynucaz cın demı ? Aion oynadım bıktım valla bıraz actıon gelsın ıstıyorum da ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.