Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimalle oyun paralı olucak , öyleyse OB'de 'oynadık oynadık ..' mantığıyla hareket edicez .
    Tek kasmayı zaten sevmem birlikte oynayabiliriz , party olarak kasıcağımızdan herkes gruba yararlı Class seçsin . Atıyorum 2 tane Warior olmasın yani .
    Shaman'ı ben kaptım bile siz diğerlerini paylaşın artık .

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Oyunun OB'si ne kadar sürer acaba ?
    Büyük ihtimalle oyun paralı olucak , öyleyse OB'de 'oynadık oynadık ..' mantığıyla hareket edicez .
    Tek kasmayı zaten sevmem birlikte oynayabiliriz , party olarak kasıcağımızdan herkes gruba yararlı Class seçsin . Atıyorum 2 tane Warior olmasın yani .
    Shaman'ı ben kaptım bile siz diğerlerini paylaşın artık .

oyun paralı olsa CB si bile paralı olurdu bence
    oyunu free yaparlar oyunun OBsi ücretsiz OB den sonrası ücretli olursa isyan çıkar zaten

• bende varım baştan soliim ben warriorum
    Archlord-Monster Hunter Frontier-Sun Online ve Daha fazlasını oynadım,Paralı değildi.

Bununda paralı olması Çok zor.
    Umarım Paralı olmaz ki olacağınıda zannetmiyorum.

Ekleme : Hangame'in Oyunlarıda Lag Kesinlikle ve Kesinlikle Yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba_trol -- 23 Temmuz 2009; 21:45:10 >

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

grafikler gerçekse %99 paralı olur boşuna ümitlenmeyin

baba_trol ne demiş hangame oyunları paralı yapmaz diye
    sende inadına yüzde 99 paralı olur demişsin
    paralı olmucak bu 1
    lag kesinlikle olmaz cok nadiren olur buda 2
    ben shaman dışında bir class secicem buda 3

edit:sacma bir şekilde sert giriştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 23 Temmuz 2009; 21:55:58 >

Orijinalden alıntı: osmanlubu

quote:

şakamısın
    baba_trol ne demiş HANGAME OYUNLARINI PARALI YAPMAZ DİE
    SENDE İNADINA YÜZDE DOKSAN DOKUZ PARALI OLUR DEMİŞSİN...
    PARALI OLMAYACAK OYUN BU BİR
    LAG KESİNLİKLE OLMAZ BU İKİ
    BEN SHAMAN DIŞINDA BİR KARAKTER DÜŞÜNÜORUMKİ SHAMAN LVL 30 DA SECİLEN 2. CLANN BUDA 3

büyük konuşma hangame %1i gerçekleştirir ve oyun paralı olursa otururuz hepimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

quote:

quote:

şakamısın
    BEN SHAMAN DIŞINDA BİR KARAKTER DÜŞÜNÜORUMKİ SHAMAN LVL 30 DA SECİLEN 2. CLANN BUDA 3

ii görürsün ne diyeyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 23 Temmuz 2009; 21:57:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

şakamısın

ii görürsün ne diyeyim....

bu kadar sinirlenmene gerek yok umarım parasız olur ki parasız olacağa benziyor zaten
    ben de oynucam zaten
    ama paralı olursa çok kötü olur benim için

• benim içinde kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 23 Temmuz 2009; 22:06:21 >
    www.gamepazar.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba_trol

Arkadaşlar Şuan haber merkezimize düşen bir bilgiye göre :

Hangame,Avrupa'da sunucu açarak aşağıdaki oyunları İngilizce Olarak oynayabileceğiz :

Continent of The Ninth
    Monster Hunter Frontier
    Tera Online

mesajları okusan
    cidden sinirim bozuluor adam emek verior direk cevap button nuna basıp cevap yazılıor okusan bi mesajları....

benim içinde kötü olur

mesajlarını editlemeden önce ne yazdıını açıkçası merak ediom

---------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: sezyumx

Hangame avrupa ve amerikaya açılmayı düşünmüyormu hiç.

ijji hangamein sunucusu zaten
    logolar arasındaki benzerliği fark etmiş olmalısın. hatta önceden logolar aynıydı

• yazım hatası vardıda onu düzelttim acıkcası merak etme yine sacma bir şekilde sert girişmeye calışmadım ki zaten salakca bir davranıştı...

bu videodan da anlaşılcağı gibi oyunu oynamak kabiliyet gerektircek herhalde.,,
    vuruşlara dikkat ederseniz q+ss gibi şeyler yazıyor.. herhalde skilleri yeteneklere göre alcaz..
    yane diğer oyunlar gibi adamı seç 1den 9a kadar bas değil..
    yinede tamamen mmorpg tarzına uyupta,,böyle farklı olursa mükemmel olabilir düşüncesindeyim...

yazmadan geçemiycem..

burada 8tane farklı karakter verilmiş. tesadüf mü yoksa her biri class mı,,
    bilmiyorum araştırmadım hiç, ama bunlar farklı classlar gibi geliyo bana,, 8class olabilir..

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 23 Temmuz 2009; 23:55:45 >

• Evet Onlar Class Olabilir,Classları çok araştırdım ama hepsini bulamadım.
    Bu arada Oyunda Arkadaşın dediği gibi Seç Vur Öldür değil, Direk Patalaküte gir şeklinde yapılmış.
    Videolardan gördüğüme göre Single Player oyunlara daha yakın olacak,Daha önce hiçbir MMORPG oyunda görmediğim birşey daha var,Yerdeki Kutu,varil vs. gibi şeyleri alıp Düşmana atabilicez.
  • bence adam akilli ing.patch (bu bile yetersiz olabilir) cikmadiktan sonra guzel sekilde oynanmaz. Oyun sadece quest, pve, pvp olsa belki ama daha genis olaylar var. Bende denerim ama anlasilmayan yerler olunca sikintiya duscez. En iyisi eu serveri beklemek diye dusunuyorum.
    Bu arada tum forum beraber oynarsak cok daha iyi olur cunku yanilmiyorsam koreyle aramizda 6 saat fark var.

Orijinalden alıntı: BelieveMe

bence adam akilli ing.patch (bu bile yetersiz olabilir) cikmadiktan sonra guzel sekilde oynanmaz. Oyun sadece quest, pve, pvp olsa belki ama daha genis olaylar var. Bende denerim ama anlasilmayan yerler olunca sikintiya duscez. En iyisi eu serveri beklemek diye dusunuyorum.
    Bu arada tum forum beraber oynarsak cok daha iyi olur cunku yanilmiyorsam koreyle aramizda 6 saat fark var.

bu oyunu forumdan bayaa bi oynayacak var anlaşılan. sıkacak bi oyun da diil. okullara kadar gece gündüz oyunda olurum. üyelik derdi de yok zaten hangame üyeliği almıştım. tek yapmam gereken download. bu oyunun boyutu wowdan büyük olsa bile indiricem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

bence adam akilli ing.patch (bu bile yetersiz olabilir) cikmadiktan sonra guzel sekilde oynanmaz. Oyun sadece quest, pve, pvp olsa belki ama daha genis olaylar var. Bende denerim ama anlasilmayan yerler olunca sikintiya duscez. En iyisi eu serveri beklemek diye dusunuyorum.

bu oyunu forumdan bayaa bi oynayacak var anlaşılan. sıkacak bi oyun da diil. okullara kadar gece gündüz oyunda olurum. üyelik derdi de yok zaten hangame üyeliği almıştım. tek yapmam gereken download. bu oyunun boyutu wowdan büyük olsa bile indiricem

Zaten sikilmayacagimiz kesin. Sadece anlayamadigimiz yerlerde kotu olacak. Wowdan daha buyuk olacagini beklemiyorum sahsen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.