Şimdi Ara

Conti Premium Contact 5 vs Michelin Energy Saver+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ebatlar : 185/60/r15
    Michelin Energy Saver+ ile Conti premium contact 5 arasında kaldım.
    Aracin uzerinde egp var ömrünü cokcabuk yedi.
    Lastikleri aldigim ilk sene memnun kalacagima eminim. 2 sene sonra asiri sertlesmesinden , derinligini kaybetmesinden korkum var.
    Sizce hangisini almaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Contide yumuşak. Bana Michelin daha dayanıklı gibi geliyor.

• aynı ebat lastik
    energy saver 2010 da aldım 2014 de 62 binde değiştirdim 5 bin yoktur kış lastiği ile diş derinliği ölçmedim ama aşınma çok çok az dı yanlardan çatladı lastik yumaşak olduğu için balın yapı sadece

virajlarda o kadar zorladım iyi tutunuyordu tek sıkıntı ani frende buz üstünde gibi kayıyordu ne hikmetse

şuan greenways var 110 binde araç 40 binden fazla yaptık diş derinliğinde yeterince var energy daha memnunum kızaklayıp kaymıyor :)

contide çok çabuk bitiyor sıkıntı orada o yüzden kullanmadım alma gereği duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

aynı ebat lastik
    energy saver 2010 da aldım 2014 de 62 binde değiştirdim 5 bin yoktur kış lastiği ile diş derinliği ölçmedim ama aşınma çok çok az dı yanlardan çatladı lastik yumaşak olduğu için balın yapı sadece
    Ani frende kayma ilginc deneyim olmus

virajlarda o kadar zorladım iyi tutunuyordu tek sıkıntı ani frende buz üstünde gibi kayıyordu ne hikmetse

şuan greenways var 110 binde araç 40 binden fazla yaptık diş derinliğinde yeterince var energy daha memnunum kızaklayıp kaymıyor :)

contide çok çabuk bitiyor sıkıntı orada o yüzden kullanmadım alma gereği duymadım

Primacy 3 keske 15 incte olsa.
    Test sonuclarinda cpc 5 benim ebatta önde gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 2 Ekim 2016; 15:56:57 >
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    tek sıkıntı çabuk aşınıp bitiyor
  • İkisi aynı kategoride lastik değil, Continental premium contact 5 standart bir lastik, Michelin Energy Saver ise tasarruf odaklı bir lastik.

Michelin energy saver daha uzun süre dayanır, yakıt tüketimi daha az olur ama fren performansı ve yol tutuş anlamında geride kalır.
  • Cpc5 egp'den daha çabuk biter, energy saverlar daha uzun ömürlü olur, daha az yakar ama fren mesafesi uzar, cpc5 ile aracı durduruken ya da döndürürken kendini daha güvende hissedersin, lastikler terazi dengesi gibi ne tarafa ağırlık verirsen diğer taraftan kaybediyorsun, egp bence orta yolun bulunmuş hali, egp dışında birşey istersen yazdığın 2 lastik arasından tercihim cpc5 olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    merhaba

continental t860 oneririm zira lansmani yeni yapildi bayilere yeni yeni ulasti ben dun aldim temmuz 2016 uretim

onemli olan kisin can guvenligi t860 tum testlerde birinci

incelemenizi oneririm

• Energy saver adlı modelden uzak durum bu model her frende deli gibi kızaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_b

merhaba

continental t860 oneririm zira lansmani yeni yapildi bayilere yeni yeni ulasti ben dun aldim temmuz 2016 uretim

onemli olan kisin can guvenligi t860 tum testlerde birinci

incelemenizi oneririm

Dostum bu dedigin kis lastigi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Energy saver adlı modelden uzak durum bu model her frende deli gibi kızaklar

Bu durumdan herkes sikayetci. Conti alma yonundeyim. Omru egp den kisa demisler sok oldum. Egp nin omrunden hic memnun kalmadik cunku

• Lassa Impetus Revo 2+. Bu lastiği de listene al derim. Ses seviyesi 66db, oldukça iyi yol tutan, sessiz bir lastik.

Diğer lassaların aksine yumuşak ve konforlu olduğunu söylüyor kullananlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 2 Ekim 2016; 18:29:23 >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Belirttiği ebatta yok bildiğim kadarıyla bende bulamadın impetus revo var sadece
    greenways alması daha mantıklı
    uzun sure gitmesini istiyorsa

• quote:

Belirttiği ebatta yok bildiğim kadarıyla bende bulamadın impetus revo var sadece
    greenways alması daha mantıklı
    uzun sure gitmesini istiyorsa

Uzun ömürlü olmasıyla performansin ters orantili oldugunu dusunmuyordum arkadaslar. Bu mantik dogru olabilir. Ben guvenlikten yana ödun vermem. Ve en buyuk istegim hizli kalkis , hizli duruştur. Yakit tuketimi degil ses degil. Cpc 5 iyi tercih olcak galiba.
    Bu ebatlarda dedikleriniz yok.

Greenways senin işini görür olmadı hankok ventus prime 3 e bak

• Her türlü Conti diyorum.
  • quote:

Greenways senin işini görür olmadı hankok ventus prime 3 e bak

Yarin piyasayi detayli arastircam. Sizde bursadasiniz galiba. Var mi tavsiye bayi.

küçük sanayi kavşağında hankook var oradan aldık arkadaşa babada beşevler tarafında

ataevler tarafında da michelin var
    adam energy saver satmaya çalıştı ben greenways aldım :)

izmir yünüe giderken lassa bridgestone da var

carrefour karşısında da var bana yakın olduğu için buralar
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Birazdan ugrayacam. Bugun kesin alcam bi lastik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.