Şimdi Ara

Connect 2. Kumanda Kodlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. 2. el aldığım 2012 model ford connectin 2. kumandası çalışmıyordu babamda yeni pil almış takmış aradı beni çalışmıyor yine dedi.. internetten baktım kontağı 8 kez aç kapa yaparak çalıştırdım fakat bu sefer diğer kumanda çalışmadı.. Onu kodlarınca öteki vs İki kumandayıda çalıştırabilmenin bir yolu varmı acaba ?

• Akşam sorunu çözdük iki kumandayıda kullanabiliyoruz.. Aynı anda aynı tuşlara basmak gerekiyormuş.
  • arkadaslar benım fort connetım var 2005 model 90 lık dıye aldım ama ruhsatta 90 lık oldugu yazmıyor bılen amlıyan varsa bı trrrrıca yazzsın nasıl bellıı olur
  • Yeni ruhsatlarda araçtaki güç kilowatt cinsinden belirtilir.. 66 gibi bisey yazmasi lazım 90 lık araçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: admLive

Merhaba arkadaşlar.. 2. el aldığım 2012 model ford connectin 2. kumandası çalışmıyordu babamda yeni pil almış takmış aradı beni çalışmıyor yine dedi.. internetten baktım kontağı 8 kez aç kapa yaparak çalıştırdım fakat bu sefer diğer kumanda çalışmadı.. Onu kodlarınca öteki vs İki kumandayıda çalıştırabilmenin bir yolu varmı acaba ?

hocam merhaba yeni kumanda alıcam sustalı nasıl tanıtırız araca ayrıca diğer kumanda iptal olurmu ?
  • Tanıtma işlemi internette mevcut ben yinede aşağıy alıntı şeklinde ekliyorum.. Bu işlemleri yaparken iki kumandada aynı ayna tuşlara basarsanız ikiside çalışacaktır.

quote:

kumandanın pili bitip kumanda birdaha calışmıyorsa
    kapılar kapalı kontagı 8 defa ac / kapa 8.de acık kalsın
    otomatik kapılar sıraile kirlitlenip açılacak
    sonra kumandanın bir tuşuna bas
    sonra kontagı kapat
    kumandada problem yoksa
    çalışacak

ford marka aracların geneli bu şekilde kimisi 8 5 4 defa kontahı acıp kapatınca oluyor
  • admLive kullanıcısına yanıt

Ben de anahtarımı kaybettim yeni bir anahtar çıkarttım yalnız daha önce benim iki tane anahtarım ikinci arabayı açıp kapatıyordu yani her ikisi de kumandadan çalışıyordu şimdi yeni aldığım kumandadan çalışıyor kaybolanı beyinden sildik ustanın söylemesi ama eskisi gibi iki anahtarın kumandası da çalışmıyor 2012 model connectlerle ikisini kabul etmiyor dedi adam ben de üstüne basa basa dedim ki benim iki kumandanın ikisi de çalışıyordu önceden ona farklı bir şey yapmışlardır dedi iki kumandayı aktif etmenin bir yolu var mı Varsa yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 kablolu step motor ??
    13 yıl önce açıldı
    corsa d aux usb sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.