Şimdi Ara

Compaq Presario kablolu ve kablosuz internete baglanmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarım hp Compaq Presario cq60 temizlemek için sÖktem sonra birleştirdim ve açtım hersey düzgün çalışıyor ama kablolu ve kablosuz internete baglandigimda köşede bağlı diye söylüyor ama herhangi bir arama yaptığım da internete baglandigimda hangi siteye girersem gireyim siteye geçici olarak ulaşılamıyor yazısı çıkıyor sebebi nedir nasıl çözebiliriz? Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Wifi kablolarının beyaz ve siyah doğru takıldığına emin olmalısın..

Orijinalden alıntı: VBlg

Wifi kablolarının beyaz ve siyah doğru takıldığına emin olmalısın..

Hocam kablolar yerinde Ama bilgisayarı kapatıp açtığımda saat yanlış oluyor saati duzeltibce internete giriyor BIOS pili mi bitti sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Sürekli olarak saat hatası oluyorsa muhtemelen pille alakalıda olabilir, değişimi faydalı olur..

Orijinalden alıntı: VBlg

Sürekli olarak saat hatası oluyorsa muhtemelen pille alakalıda olabilir, değişimi faydalı olur..

sürekli olmuyor hocam dün kapattım sabah açtığımda yaptı bir kere düzelttikten sonra kapatıp açtım bi kaç defa sorun yoktu elektrik bağlantısını kesip tekrar açtım saat aynıydı devam ederse değiştireceğiz mecbur teşekkür ederim yorumlarınız için

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.