Şimdi Ara

### Company of Heroes: Tales of Valor ÇIKTI ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
1
Favori
60.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

Oyun her zamanki gibi mükemmel. Tiger tankı sanat eseri zaten Tanklardaki Direct Control modunu Men of War'dan çalmışlar gibi geldi bana

### Company of Heroes: Tales of Valor ÇIKTI !

Oy oy oy kimleri de görüyoruz King Tiger

Hocam Tiger,King Tiger değil.

• Bence o tank King Tiger modeli olan çünki normal tiger böyle değildi
    Resimlere dikkatlice bir daha baktım Kinge de benzemiyor Tiger I galiba :)
    Evet bu normal Tiger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 11 Nisan 2009; 20:33:37 >
  • oyunun incelemesini yapmış birkaç siteye,steam ve relic forumlarında oyunu almış kişilerin yorumlarına baktım.campagin kısmının çok kısa ve kolay oldugunu

söylüyorlar.bunun ek paket olarak degilde patch olarak yada 5-10 dolara alınabilcek bir eklenti olarak gelebilcegini söyleyenler var.bütün bunlardan hareketle

ve eski oyunların bile campaign kısmına ugramamış biri olarak bu oyuna araldan 70 tl yada steamden 30 dolar para vermem.relic yeni oyuncuları hedef alıyordu

zaten,ama eskiler almazsa bu oyun istenen satışıda biraz zor tutturur

forumlara relic tarafından soyuldugunu yazan bile var
  • quote:

Orjinalden alıntı: 99hellboy

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Beklediğim gibi çıkmadı ne yazıkki.Kötü değil fakat çok basit olmuş Alman senaryosu toplam 3 bölüm nasıl bitti anlamadım . Tiger tank tek başına bir ordu Önüne geleni-gideni tokatlıyor haliyle izlemek kalıyor sadece.O ara strateji yapmayı unutun yok öyle bişey Tabii multide herşey değişir bu yazdıklarım tamamı ile Camping için arkadaşlar.
    Saygılar

Oyun 3 bölüm değil 6 bölüm diğer 3 bölümü niye oynamadın kilitlerini açarak ?

Dostum kilitli olan 3 bölümü açmak için oyunun önceki sürümleri olan coh ve coh-of ye sahip olduğunuzu
    oyuna inandırarak kayıt yaptırmanız gerekiyor yani önceki sürümlerin dvd lerine yada mini image larına sahip olup önceki her iki oyunun serialllerini girmeniz gerekiyor Bu şekilde bir kere aktive ettiğinizde artık kilitli bölümler açılmış oluyor google dan arama yaptırırarark çözümü kolyaca bulabilirsiniz

• ya zaten önceden bu oyna yeterli destek verilmedi birsürü bugdu cartdı curtdu Harita eksiklikleri şimdi de kalkmış 70 ytl istiyor yeni çıkardığı yamasına bu nasıl bi iştir be kardeşim?
  • quote:

quote:

Beklediğim gibi çıkmadı ne yazıkki.Kötü değil fakat çok basit olmuş Alman senaryosu toplam 3 bölüm nasıl bitti anlamadım . Tiger tank tek başına bir ordu Önüne geleni-gideni tokatlıyor haliyle izlemek kalıyor sadece.O ara strateji yapmayı unutun yok öyle bişey Tabii multide herşey değişir bu yazdıklarım tamamı ile Camping için arkadaşlar.
    Saygılar

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım .Alman Senaryosu toplam 3 bölümden oluşuyor. Amerikan senaryosuda sanırım 4 bölümdü oda kısa sürdü diğer senaryoya daha geçmedim ama oda kısa sürecek kanaatindeyim. Yani şöle en az bi 10 bölüm iyi giderdi .Multiye daha fazla ağırlık verilmiş.

• oyunu indirdim pack indirdim ama serial yok hayydaaaa oyunun serialını bilen warmı acap
  • Şaka dimi bu Relic?

9 bölümlük oyun mu olur? Dahası sadece Multiplayer için 7.5 GB'lık oyun yayımlayıp artı olarak sadece 3,4 tane birim konulup insanlar salak yerine konulurmu?
  • Oyunu büyük merakla oynuyordum taaki alman single campagin 3 bölüm sürene kadar, ne olduğunu anlamadan birden tebrikler yazısı çıktı

böylesine oyunu reklam yapıp sonrada oyunda 3 bölüm hazırlamaları üstelik bu kadar da kolay bitirmek Relic'e hiç yakışmadı ilk company of heroes 14 bölümdü aşırı zevk almıştım single campaign'den sonra bitirip online multisine geçmiştim

ama bu son oyun beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı.3 bölümlük ve bu kadar basit bu oyuna yakışmadı

Oyunun multi online oynamak için orjinal alacağım

Campaign'lerden gördüğüm kadarıyla oyunda herhangi bir grafik kalite artışı görmedim. Sadece bir kaçtane eklenmiş yeni birim var o kadar, multi online oynamak isteyen arkadaşlar orjinal alsın yoksa YENİLİK NEREDEYSE SIFIR OLAN oyuna 70 tl vermek çok da akıllıca değil.

• Evet bölümler çok kısa ve kolay olmuş genel olarak oyuna da 3-5 yeni ünite eklemişler 70 lira etmez bu paket zaten bir ek paket ten çok bazı oyunlar için ufak paketler yayınlanır bedava yine firması tarafından ( örn witcher , fallout 3 ...) onun gibi bir şey olmuş
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar

Dostum kilitli olan 3 bölümü açmak için oyunun önceki sürümleri olan coh ve coh-of ye sahip olduğunuzu
    oyuna inandırarak kayıt yaptırmanız gerekiyor yani önceki sürümlerin dvd lerine yada mini image larına sahip olup önceki her iki oyunun serialllerini girmeniz gerekiyor Bu şekilde bir kere aktive ettiğinizde artık kilitli bölümler açılmış oluyor google dan arama yaptırırarark çözümü kolyaca bulabilirsiniz
    Nasıl yani

• arkadaşların demek istediği kilitli 3 bölüm 1. ve 2. oyundaki campainglerden oluşan eski bölümler
  • Oyunu indiriyorum inince 3-5 ss yollarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicstig

quote:

quote:

Saygılar

Evet arkadaşlar oyun 6 bölüm ama ilk 3 bölüm kilitli geliyor ve açılmıyor bunun nasıl açılıcağını bilen varmı acaba ?

Oyun 3 campaing , diğer kilitli olanlar eski campaing ler. eskileri ilk çıkan ve sonrasında çıkan ek paketi opposing fronts u yüklerseniz onlarda açılacaktır. Önemli olan bu yeni 3 campaing içinde kaç bölüm olduğu. Eyer bir campaing içinde 8 bölüm olursa toplamda 24 görev olur ki o da çok iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 12 Nisan 2009; 13:16:22 >

• Oyun içerisinde yanlış medya olduğuna dair hata alan var mı contiue deyince geçiyor gerçi ama
  • Korgeneral ne 24 ü 3 campaign de toplam 10 görev falan var ..Bende şaşırdım şimdi..Daha yeni indirdim kurdum..10 bölüm çok az yahu..COH ve COH-OF nerede ise yanılmıyorsam 45 bölüm falandı..

Birşey daha bu oyunu indirmekle aslında COH ve COH-OF uda indirmiş oluyoruz basit bir serial girme ile olay tamamlanıyor ondan 8 küsür GB..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 12 Nisan 2009; 15:29:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Korgeneral ne 24 ü 3 campaign de toplam 10 görev falan var ..Bende şaşırdım şimdi..Daha yeni indirdim kurdum..10 bölüm çok az yahu..COH ve COH-OF nerede ise yanılmıyorsam 45 bölüm falandı..

Coh 15 bölüm Coh-OF 17 bölüm.TOV ile bence biraz kötü imaj oldu.
  • Bu kadar karamsar olmayın yaa belki relic sürpriz falan hazırlıyordur ilerde çıkacak her patch da 3-5 görev daha eklerler
  • quote:

Bu kadar karamsar olmayın yaa belki relic sürpriz falan hazırlıyordur ilerde çıkacak her patch da 3-5 görev daha eklerler

Tabii canım öyledir
  • şu anda ben de indiriyorum, ama yazılanları duyunca bütün hayallerim yıkıldı...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.