Şimdi Ara

### Company of Heroes: Tales of Valor ÇIKTI !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
1
Favori
60.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ### Company of Heroes: Tales of Valor ÇIKTI !

Oyun tek başına çalışabilmekte.Ayrıca yeni haritalar,yeni birimler içeriyor.

Daha iyi stratejik bir oynanışa ve gelişmiş grafiklere sahip.

PC oynuculuğunun ölmeyeceğine dair işte bir kanıt daha.Kaliteli oyunlar PC'ye çıkmaya devam ediyor.

Herkese hayırlı olsun.

Diğer Resimler İçin:http://www.worthplaying.com/article.php?sid=57735
    Video:http://www.gametrailers.com/game/10546.html

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP SP2 (DX9 only) or Windows Vista
    İşlemci: 3.0 Ghz (Pentium 4, Athlon 64 3000+, all Athlon 64 X2 or Core 2) İşlemci
    Ram:1 GiByte (XP) / 2 GiByte (Vista) Rem
    Ekran Kartı: 256 MiByte and Shader Model 3.0 / Geforce 6800 or better / Radeon X1600 or better
    Hard Disk: 9 GiByte

OYUN ÇIKTI !!! 7.70 GB.
    [Kunye=127-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yav daha pc oyunculuğu ölecek diyen varsa ölsün gitsin.Şu aralar çıkan oyunları oynamak 1 sene sürer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Yav daha pc oyunculuğu ölecek diyen varsa ölsün gitsin.Şu aralar çıkan oyunları oynamak 1 sene sürer.

Diablo 3 bile en az 5 sene götürür zaten
  • Oh be süper oyun olur umarım.
  • Company of Heroes Opposing Fronts oynamadım ama bunu oynarım.
  • Opposing Fronts a gelen ingilizler beni pek tatmin etmemişti, sanki amerikan mekaniza birliği gibiydiler.Yani daha köklü, daha derinine düşünülmüş bir millet gerekiyor.Mesela Rusya olabilir
  • teker teker düşüyo oyunlar piyasaya bitmedi daha pc oyunculugu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Company of Heroes Opposing Fronts core 2 duo 3.20ghz 2 gb ram ve 8800GT ekran kartında full detaylarda kasıyo oynanmıyo, bu oyunu oynamak için sanırım sistemi yenilemek gerekicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Opposing Fronts a gelen ingilizler beni pek tatmin etmemişti, sanki amerikan mekaniza birliği gibiydiler.Yani daha köklü, daha derinine düşünülmüş bir millet gerekiyor.Mesela Rusya olabilir

Evet Ruslar gelse süper olur karlı bölümler falan.
  • vallha ben uzun zamndır "faces of war" oynuyorum çok kaliteli bi strateji herkese tavsiye ederim
  • arkadaşlar size bir sorum olacak elimde netten indirmiş olduğum company heroes ve opposing fronts bulunmakta oyunu yüklüyorum ama makinam banlanmış yazıyor neden kaynaklanır bu acaba ? oyunu normal bile oynayamıyorum.
  • Ya bu haber ne kadar güzel biliyor musunuz ?

Süpperrrrrrrrrr.

Haber için sağolun.Konu hakkında detaylı bilgi ve paylaşımı yapalım buradan.
  • Yeni resimler geldi.Sayfa başına eklendi diğer resimler için,

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=57735

• quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Yav daha pc oyunculuğu ölecek diyen varsa ölsün gitsin.Şu aralar çıkan oyunları oynamak 1 sene sürer.

yurru baba kim tutar seni.
  • Gerçekten güzel bir oyun.Tam strateji oyunu.
  • oyunda yeni birimler olabilir ama yeni bir ordu gelmesi çok zor gözüküyor.öte yandan amazon.com da sanırım 29 dolar gibi bir

fiyattan önsipariş çıktı aylar önce.mantıken yeni campaign içeren,yada ne bileyim direct fire gibi yenilikler için biraz fazla bir fiyat

gibi geliyor bana.temmuz ayından beri oyunu dengelemek için beta testi yapılıyor ve sona yaklaşmış durumda.en son baktgımda

2.506 patche kadar gelmişlerdi.bu kadar süre dengelemeyle ugraşıp,sonrada yeni bir orduyu oyuna dahil edeceklerini sanmam.

genede belli olmaz.bekleyip görecegiz

oyunun çıkışı için 9 mart 2009 tarihi öngörülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 24 Kasım 2008; 23:08:01 >

• sovyet ordusunu da ekleseler dadından yinmez de nerdeee...
  • Coh çıkarmaktan bıkmadılar sanırım.Yakında 10 tane coh olursa şaşmam
  • ilk oyununu büyük bir keyifle oynayıp oyuna doymamama rağmen 2. oyununa niyeyse ısınamadım bir türlü. Bir ara tekrar deneyecem bakalım :). Başarılı bir oyun bana göre. Ayrıca pc oyunculuğu da ölmez arkadaşlar derdiniz olmasın tartışmayın bu tarz şeyleri. Dikkat ederseniz grafik kalitesi açısından konsolların bir süredir önüne geçmeyi başardı pcler, bir dahaki nesil konsollara minimum 2 yıl civarı olduğunu da düşünürsek biraz zor ölür
  • Oyun hakkında bazı detaylar belirdi:http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 18 Aralık 2008; 22:00:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.