Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
244
Favori
651.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bahsettiğiniz teklifi 1 hafta önce laf arasında yapmıştı ben başka bir işlem için görüşüyordum. 150 küsür TL ki 158 olabilir: şu an kullandığım 3 lü paketi 2 yıl daha devam ettirme taahhütüne bu teklifi yapmıştı. Tivibu süper olan da 160 küsür dü.

Altyapım 99 mbit lerde gösteriyor sağlıklı alabildiğim 85 mbitlerde. COmnet zammına denk gelmezsem hepsini iptal edip 100 lük paket satın alıcam 85 lere sabitlettiricem tepe olarak . TT de arkadaş var yardımcı olabilir sanırım.

Tivibu ile vedalaşıcam bir esprisi kalmadı. Mibox falan arayüzü seri ise onu alırım TV için.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Yanıltmıyım seni kenfim kullanmadım ama

https://mobile.twitter.com/MithatKilic/status/1527036684248002567

4k olanı hemde stick olanı yani hafızası az diye burun kıvırdığımız için YouTube videosu izledim, gayet başarılı, ama fiyat performans cihazımı bilmem, birde stick diye genişlemesi azdır vs derdğm ama videoda Jersey ile denemiş , başarılı olmuş. Ama bende yok yanıltmıyım sadece aklıma geldi yeni izledim videoyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok önceden tivibu kullandım ama kısıtlı bir menüsü var,görüntü kalitesi vs beğenmedim.

Androidboxlar daha gelişmiş ve özgürsünüz.

Mibox 4k kullandım.Wifi vs sorunlu bir cihaz almayın.Yeni çıkan mibox 4k sticktede 4 ghz sorunu olduğunu gördüm.

https://www.youtube.com/watch?v=4um_foJZSV0&ab_channel=MertTemizer Mert Temizer arkadaşın cihazlarla ilgili güzel tanıtım videoları var.İnceleyebilirsiniz.

avsiyem bütçenize göre onn tv box(750-800 tl),mecool km2(1.200 tl),google chromecast 4k (1.200 tl) tavsiye ederim.Fire tv 4k,max ise ingilizce ve android cihazlara biraz alışkanlığınız var ise zorlanmadan kullanabilirsiniz. Kendim chromecast ve amazon fire tv 4k max(900-1.000 tl) kullanıyorum çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Mayıs 2022; 11:58:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Kullandığım TV 2k ekrana sahip. 4k özellikli almanın faydası olur mu bilmiyorum.

Tivibu durdurma kaydetme baştan alma tekrar izleme gibi özellikleri yüzünden eski nesil tarafından sevildi şahsen bizde.

Onun yerine bahsettiğiniz cihazlara göz gezdiricem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

pm attım.

• Merhaba, COMNET ten yakın zamanda bir bilgi alabilen oldu mu bu fiyatlar ne zamana kadar geçerli ? acaba bunlarda 1 Haziranda zam yapacak mı veya normla fiyatlarına geri çekecekler mi paketleri.

• yarikan Y kullanıcısına yanıt

senelik ödedik tüm ISP'ler 140tl bandına gelecek, seneye artık tekrar bakacağız.

• öyle eskiden ön ödemeli veya tahhütlü olmasına sıcak bakmazdık şimdi değil 12 / 24 ay olsa alacağım.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Herkese verdiler sanırım. kaldır yazan yerde uygula yazıyor uygulandığı zaman buton kaldır tusuna dönüşüyor demek size uygulanmış ama tutar 818 e düşmeliydi neden düşmemiş anlamadım. Siz daha önce hiç ön ödemeli paket satın alma işlemi yaptınız mı ?

• 10 TL indirim önemli değil ama korkudan 3 aylık aldım.çünkü örnekleri var canları sıkılınca aboneliği kapatıyorlar. bundan vazgeçmeleri lazım.

• 10 tl indirim ile 3 aylık satın alsak . Daha sonra zam haberi vs geldiğinde taşinma isleri belli olursa ona göre tekrardan 12 aylık satin alabilirmiyiz arkadaşlar . Taşınma durumum olabileceği için 12 aylik alip riske etmek istemiyorum. Sure uzatma urumunu kaç kere kaçar ay alabiliyoruz bilen deneyinleyen var mi . Desteğe yazdım bot gibi cevaplar veriyor . Telefonla arayincada yoğunluktan destek talebine yönlendiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet biraz değişikler canları isteyince şalteri indiriyorlar, öyle yaparsalar iade ermeleri lazım ama kendileri kesiyorlar biz sonlandırmıyoruz ki.

evet ben daha önce 12 ay aldım halen devam ediyor,

kredi kartım 31mayısta uygun olucak , o zaman 10 TL önemli değil eserse 12 ay da satın alabilirsem alırım bir ihtimal. 2 sene kafam rahat olur.

benim yurtdışına gitme, iş sebebli şehir dışına vs gitme durumum yok.

çok zorunlu durumda ise biradere taşıtır yiğenime sen kullan derim :D olurda gömü bulup yazlık vs alıp taşınırsam . Yurtdışına gidersem zaten üstüne soğuk içmeye razıyım derim.

herkesin planına göre tabi. bana uyar. ama kartımın günü 31mayıs diğeride 16haizan da boşa çıkacak müsait olucak. ki 31 mayısta emlak vergisi ödemem var 3 taksit olsun da rahat ödeyim diye ilk önceliğim.

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

max 12 ay satın alıyorsunuz bildiğim kadarıyla , destek düzgün cevap vermediyse anlayamamıştır ondan öyle cevap vermiştir.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Heee yani istediğiniz kadar 12 aylık gibi paketler alabiliyor musunuz ? onda sınır yok yani ben max 12 diye okumuştum sanki sizin dediğinize göre önümüzdeki 5 yılı bile kapatabiliriz yani öyle mi ?

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

yanıltmak istemem ama ben şubat ve mart ayında bayağı telefon açıp her seferinde aklıma gelen sorulara yanıt aradım.

bana dedikleri benim aklımda kalan ( değişmediyse şartları) diyelim 3ay aldınız , o 3 ay bitene kadar uzatma olmuyor idi. hatta uzatma sayfası çıkmıyor idi. ama bana üste attığım gibi 1 kere daha uzatma çıkm ıltı bayram diye düşündüm.

bu seferki uzatmada belki çok talep var diye bizede açıldı . bakalım kısmet. ama benim 10TL indirimim hiç aktif olmuyor hiç düşmüyor tutardan. Bakalım belki farklı browserdan akşam 21 e kadar dener bir ay alırım 69TL yerine 59TL olur ise. Ama 12 ay için mecbur bekleyeceğim. 10TL kaçarsa kaçsın yani.

onlar fesh edince paranızı iade ediyoruz diye söylediler bana telefonda şifayen. yani elimde yazılı yok ama. Birde kalan süre kıstekl olarak yani 12 ay ın 10ayı kullanmışsın sana 2 ay geri iade gibi algıladım ben.

hayır ilk şubat ve mart başında şimdi uzatma ekranı çıkıp sen eğer 3ay, 6ay , yada 12 ay seçip ödüyorsun. EnPara gibi kredikartınla tek seferde ödeyip provizyon sonrası duruma göre 3-6ay peşine taksit ile. işte o süre bitmeden uzatma çıkmıyor dendi bana.

şimdi bir fırsat gördüm yoksa uzatma sürem bitecne kadar da uzatyma ekranı çıkmayacak dendi bana. deneyenler yazar uzatılıp uzatılamadığını, duyumlara göre kredi kartı girip uzatmak isteyen biri uzatamadım demiş .

yani öyle 5 sene uzatma vs yok.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.