< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (444. sayfa)

-
-
Net yine yok.. bu hafta 1 gün hizmet aldık.. akşam millet eve geldiğinde internet yok ise hizmet yoktur. Millet sabah evinde yok akşam 2-3 saat kafa dağıtmak için internete ihtiyacı var. 1 2 gün ses çıkarmadık lakin tadı kaçtı....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu durum comnette her seni yaşanan bir durummu? Yoksa daha önce bu tarz bir durum yaşnmadıda ilk kezmi 4-5 gün gibi uzun süreli bir kesilme var.
Yani demem o ki her sene böyle olur 3-5 gün sonra düzelir yada hayır düzelmez başka iss se araştırın
Ona göre hareket edeceğim.
Ayrıca uygun fiyatlı iss önerisi varsa bilgi verirseniz sevinirim.
-
Bunca olanlardan sonra bu firmaya geçenin beyninden şüphe ederim kardeş.
Ayrıca kendi yapacağım yöntemi söyliyim. Başka bir iss'ye geçeceğim. Bunlarda kalan paramı da önce T.H.H aracılığıyla idari yoldan, olmazsa avukat arkadaşıma bütün delilleri iletip maddi manevi bütün kayıplarımı hukuki yoldan alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesvaraponuribere -- 7 Aralık 2024; 11:45:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben bu firmaya geceyim demiyorum zaten bu firmada aboneligim. Eger düzelmeyecek se başka servis sağlayıcısı na gecmelimi diye soruyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinti sadece dün oldu fiber de adsl yi bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pardon hocam sinirle o şekilde yazmışım. Cevabımı yeniledim. Bu firmada kalmak isteyen yok genelde içeride fazla günü olanlar ayrılamıyor. Firma da zaten buna güveniyor. 100 kişinin 90'ı ayrılsa 10 kişi anca hakkını arar. Yani ucuz diye girdiğimiz firmadan aslında Telekom'dan daha pahalı bir ödeme yapıp ayrılıyoruz. (Ben çoluğumun çocuğumun rıskını kimseye yedirmem, genel olarak yapılandan bahsediyorum.)
-
Anladım hocam.
Önden yıllık ödeme yapanlar için çok kötü olmuş.
Benim için öyle bir durum yok ben zaten 10 eylülde hizmet almaya başladım 35mb için sadece 279tl ödeyerek başlattım. Akabinde arkadaşını getir davet kodlarından gelenlerle birlikte şuan için 183 gün kullanım bakiyem var.
Ücretsiz kullanım haklarını yakıp başka bir operatörede geçebiliirim. Ama eğer bu genel arıza geçiçi bir durum ve 1-2 gün için de düzelecekse 183günde az değil 6 aylık ücretsiz kullanım insan boşa gitsin istemiyor.
-
senin tedaviye ihtiyacın var. İnterneti boşver.
-
https://www.ombudsman.gov.tr/
Şikayet için burası daha hızlı işlem yapıyor
Yaptırımları da sıkı
Burayı kullanalım
2 senedir tek sorun yaşamadım ve çok memnundum ama bana bile ilallah dedirttiler, bu nedir kardeşim 5 gündür... ne bir açıklama, ne bir geri dönüş, otomatik kapatılan destek kayıtları... çocuk mu kandırıyorsunuz birader.
-
Bu adamlara şikayet olusturursan direkt hattını.kapatiyorlarmis buradada yazıldı şikayet var comdada var
Firma her ne kadar resmi bilgi vermese de ben problem hakkındaki tahminimi yazayım arkadaşlar
Bildiğiniz üzere Türkiye'deki pek çok servis sağlayıcıya altyapı hizmeti veren Cogent diye bir firma var.
Cogent'in servis sağlayıcılık ve Altyapı İşletmeciliği lisansları 30 Kasım'da iptal edildi.
Türkiye'deki pek çok servis sağlayıcı, bu firmadan hizmet alıyor. Muhtemelen onlar trafiği diğer sağlayıcılara (GTT, TATA, Telecom Italia vs) yönlendirip problemin altından kalkabildiler.
Ancak anladığım kadarı ile, Comnet bu trafiği yönelndirmekte ya da diğerlerinden ek kapasite eklemekte problem yaşıyor.
Gördüğüm kadarı ile fiber müşterileri daha az sorun yaşarken, Vdsl kullanıcılarında sıkıntı daha büyük. Belki de Vdsl'cileri feda ettiler :)
Aşağıda comnet'in bağlantılarını ve bahsettiğim lisans iptali konusunu görebilirsiniz.
bgp.he.net
AS61135 COMNET BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI TICARET A.S. - bgp.he.nethttps://bgp.he.net/AS61135#_graph4bgp.he.net
AS61135 COMNET BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI TICARET A.S. - bgp.he.nethttps://bgp.he.net/AS61135#_graph4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzsuz_deli_bekir -- 7 Aralık 2024; 13:32:44 >
-
Hafta sonu İnternet Yavaşlığı Hala devam ettiğine göre hafta içi gündüzleri normale dönen internet şimdi berbat durumda.. demek ki sorun büyük bu saatten sonra ya adam akıllı açıklama yaparlar yada bir an önce millet başka firmaya geçmek için yola koyulur. esas sorun paraların iade edilmesi sorunu 5 gün internet arızası için büyük bir zaman arızaysa tabi bu..lisans iptal falan değilse..
-
Nasıl ya. Kesildiğinde hepsi kesiliyor. VDSL yok fiber var diye bir şey yok direkt komple gidiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başka yerlerde de yazmışlar ama ben sorunun cogent ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü gateway'e ping attığımda bile 800ms'e kadar çıkan rakamlar görüyorum, eskiden 3-4'ü geçmezdi. yanlış bilmiyorsam gateway modeminizin internete çıkmak için ilk ulaştığı nokta, yani sorun kapasite yetmezliği olsaydı gateway'e attığım pingi etkilemezdi bence. başka bir haltlar var ama kokusu çıkar yakında.
-
Bir telegram grubu mu kurulsa? Malum yalaka ramazan banladı ya milleti..Akşam derbi de var parasını ödediğimiz şeyi izleyemeyeceğiz.
Bölgesel değişiyor demek ki,
Ben şu anda vdsl kullandığım evde neredeyse 4-5 gündür hiç bir yere bağlanamıyorum.
Bu arada evden comnet'e bağlantıda sorun yok, ppoe login oluyor, ip alıyor filan. Ama yurtiçi DNS'lere bile 300-500 ping veriyor.
Diğer evde ise TT fiber altyapısı üstünden FTTH fiberle Comnet kullanıyorum . Orada son 1 hafta içinde sadece 1 akşam sorun yaşadık diyebilirim.
-
Hocam dediginizi size iki misliyle iade ediyorum bence baskalari hakkında bu kadar at gözlüklü olmasanız keşke.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X