Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiber kullanıyorum. Dediğim gibi öyle aman aman kesilmedi. Kesildiği an tespit ede bastım 15dk içinde çözdüler. Ara kesintiler için üst yazılarda yazdığım gibi gün iadesi istedim. Sizede öneririm. BTK’ya göre hakkınız mevcuttur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gün üst üste bu şekilde olmaması lazım olursa da şuan olduğu gibi çoğu kişi gider diğer firmalara da ibreti alem olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufuryy -- 7 Aralık 2024; 16:0:2 >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz iyi ulaşmışsınız. Millet ulaşamıyor. Tg grubunda da vardım. 4-5 gün önce akşamı başladı. Genel herkesde başladı. Siz şanslıymışsınız. Akşam gidiyordu sabaha doğru geliyordu.Bugün ise gün boyu yok. Twitter,tg,forum,linkedln bakarsanız göreceksiniz. Siz istisna olmuşsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

Hocam size önerim üst yazıda yazdığım metni kopyalayın. Comnet muhasebeyi seçip yapıştırıp. Şikayet oluşturun. Üzüldüm tekrardan bende okeydi sıkıntısız çalıştı. Önerim yaptığım gibi hakkınızı arayın.

Teşekkürler hocam.

Her zaman. Özellikle kesintiler açtığınız şikayet kayıtlarınım ekran görüntülerini alın. Ben öyle taptım yan çizerlerse diye.

• 1 yıl peşin ödedim arkadaşlarıma referans oldum. bari açıklama yapın şu şu sebepten dolayı diye. rezillik değil de ne?

• Hahahah alay ediyorlar. Twitter da bunu paylaşmışlar

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Ben bu görseli bile comnetle 1 dakikada açabildim :) Adamlar kulaklarını tıkamış herşeye reklam yayınlıyorlar herşey normalmiş gibi..destekten arıza oluşturuyorum kaldırıyorlar.. Etkin oldukları tek şey bu destek vermeden destek mesajlarını silmek

• cherami kullanıcısına yanıt
    Küfür edicem de edemiyorum.Dün uyarız yemişiz. Akşam bir de derbi var parasını verdiğimiz başka bir şeyi de dolaylı yoldan kullanamayacağız…….

yok artık ali sami... girdim baktım gerçekten yapmışlar bu paylaşımı. yüzsüzlüğün de böylesi.

Istanbul merkez disin da mi? Oturuyorsunuz. Merkez bölgesindeyim. Büyük ihtimalle ilk merkez bölgeleri çözdüler. Şimdi sıra diğer bölgelerde. Ben Ataköy Ttnet üzerinden çıkış alıyorum. Herhalde ilk orayı çözdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 7 Aralık 2024; 16:32:0 >
    Abi İstanbul/Ümraniye. Sen tg grubunda var mısın? Ben banladım da. Adam ticket açıyorum kapatıyorlar yazmış gördüysen.100kişinin 80inde devam ediyordur problem. Sen 15 dakikalı bir problem yaşamışsın. Biz 5gün. 4-5 gün öncesinden konuyu okuyabilirsin. Yine aynı şekilde twitter,linkedln…

Biz mecburen komşuda izleriz maçı :) Onların interneti başka firmadan :) herşeye olumlu yönden bakacak olursak komşuluk ilişkilerini geliştirmeye sebep oluyorlar :) düşün küfür ediyosun adamlara ama teğet geçiyor çünkü aldırmıyorlar.. gene sana dokunuyor ucu.. cevap vermeyerek geçiştirecekler bence bu süreci eğer problem çözülürse de birşey olmamış gibi devam edecekler.. çıldırmamak elde değil muhatap alınmıyoruz..

ümraniyeye çok yakınım ama bende düzelmedi hala.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Bizde de .düzelmedi hocam.4-5 gündür aynı
    Tg grubunda olan varsa . Çıkmadan ramazana sövsün benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 7 Aralık 2024; 16:30:18 >

Hocam yokum. Maalesef ama Avrupa merkez bölgesi iyi. Demekki anadoluyu çözmemişler. Avrupa bölge direkt bağlantılı comnet sunucularına belki ondan ilk çözülmüştür. Önerim BTK İstanbul bölge ataşehir de. Gidip dilekçe vermeniz. BTK’ya yazılı dilekçe verince bakanlık ilgileniyor. Şikayet sistemi gibi firmaya iletmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 7 Aralık 2024; 16:39:5 >

• 16:40 itibari ile:
    Paketim 100lük vdsl.

• 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.