Sizin o sorununuz bölgenizdeki Türk Telekom kapasitesi yetersizliğinden kaynaklanıyordur, şöyle anlatayım, tam 5 yıldır aşırı aktif şekilde Türknet kullanıyorum, virüs döneminden başlamak üzere 5 yıldır her gün ortalama 6-8 saat oyun oynuyorum, günümün büyük kısmı bilgisayar başında geçiyor ve ping konusunda takıntılıyım ve oyunlardaki pinglerimi ezbere biliyorum, oyunlara girdiğimde skor tablosundan çok pinge bakıyorum. Bu durumda şunu rahatlıkla söyleyebilirim, 5 yılda Türknet kaynaklı ping artışı yaşadığım toplam dakika sayısı 10 dakika bile olmamıştır. 1 defasında Valorant Frankfurt sunucusunda oynuyordum geçen yıl, normalde 38ms alırım ben sabit, bir baktım ping 50-60 olmuş, paket kaybı da vardı biraz, hemen bir tracert yaptım ve yurtdışı çıkışlarında sorun olduğunu fark ettim, internetim Türk Telekom yurt dışı çıkışlarına yönlendirilmişti, bu yüzden pingim artmıştı. ama o oyun bitmeden sadece birkaç dakika içinde tekrar 38 mse düştü. Yani düşünün benim gibi ping takıntılı birisi bile 5 yılda Türknet kaynaklı bir ping artışı hissetmemişse bu muazzam bir başarıdır. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (437. sayfa)

-
-
Tamam dediğiniz doğru, herkes her firma ile sorun yaşar, ama tüm aboneleri etkileyen sorun olarak baktığımız zaman Türknet'te tüm aboneleri etkileyen genel sorun neredeyse hiç olmuyor.
-
Maalesef o dönem bir çok kullanıcı farklı şehirlerde olmasına rağmen birebir aynı saat aralığında aynı dönemde sorun yaşadı. Belki artık bu sorun olmuyor olabilir yada size denk gelmemiştir. Ancak bu sorunun olmadığı anlamına gelmez. Önceki mesajımda belirttiğim gibi, sorunsuz bir ISS yok, kötünün iyisini seçiyoruz.
-
Dediğimi halen tam olarak anlamadınız, Türknetin 1 milyon abonesinden 50.000 tanesi bu sorunu yaşıyor olabilir, ama hiçbir zaman 1 milyon abonenin 1 milyonu bu sorunu yaşamadı, bundan bahsediyorum.
Fakat şu an comnet'in tüm aboneleri bu sorunu yaşıyor.
-
https://www.linkedin.com/in/bulut-helvacioglu-9b5b34180?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=ios_app buraya da yorum yazsak etkisi olur mu utanır mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarım gibi internet geldi sonunda. 9 da gitmişti...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ramazan kim ya comnet den daha çok marka degeri var sjdjfjfjf
-
Bugun ankarada comnet sorun çıkarmadı. Bazı arkadaşlar ucuz vs diyorlar belki onların paketleri öyle ama benim kullandığım paket 1 gbit ttnet aynı pek fark yok ttnet veririm o parayı. Bana fark etmez. Comnet artisi yasaklı sitelere discord vs vpn dns siz ulaşmam.kullanici adı şifreleri vermeleri üstüne sifreleri değiştirmem. Sevmediğim yanı arıza olur ama 4 gün süren arızaları sevmiyorum. Mobil hattından eristigim sitelere comnet ip banlanmasından giremiyorum. Birde yurt dışı hızları stabil değil diyeceğim Kasım ayında bunu düzeltiler gibi aralıkta zaten arıza var. Ben ttnet ve kablonet kullandım adamlar max internet veremediği 6 saati hiç geçmedi. Hız düşmesi onlarda oluyordu ama comnet gibi bir düşüşte değil hani.
Bu arada ben 1 gbit kullandığım için bu arıza pek beni etkilemedi benim hiz 150mbit düştü bir kere 8 mbit düştü oda bir kaç saat
-
Benim de gelmiş ama uzakta olduğum için hız testi yapamıyorum. İnternet yokken porta bağlantım 85 mbps idi. Sanırım istekler telekom üzerinden comnet santrallerine gidiyor ordan da iplere göre dağıtılıyor. Santrallerde sıkıntı olunca bağlantı olsa da internete açılamıyoruz. Umarım sağlam bir şekilde çözerler. Yeni abone oldum comnete ama benim şimdiye kadar diğer sağlayıcılarda yaşadığım sıkıntılar hep altyapı ile ilgiliydi.
-
Dostlar hep beraber olalım bundan sonra müşterisine bir açıklama bile yapmayan değer. Vermeyen firma için referans linki paylaşmıyalım varmısınız.ben kontratım bitinceye kadar.yada mantıklı bir açıklama yapılıncaya kadar paylaşmıyorum konuyu açan adminim sizden ricam referans linklerine yasak getirebilirmisiniz.değer vermeyene değer vermeyeceksin yoksa kendi değerimizi düşürürüz. Birlik olursak belki müşterilerine değer vermeyi anlarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ücretini peşin ödediğim hizmeti bir haftadır kullanamıyorum. Sorunun sebebini kimse bilmiyor. Telekom ekipleri yarın gelecek, sözde. Süre sonunda çıkmayı düşünüyorum. Böyle rezalet olmaz.
-
an itibari ile herşey normal
-
Aynen sabah itibariyle internet düzeldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 gündür varolan sorunlardan daha büyük sorun 1 senede fiyatların 2 katından fazla artması.
Memleket 3 saniye internetsiz kalamadığı için bunlar küçük sorun olarak kalıyor tabii ki.
-
Sabahları trafik çok azaldığı için normal, akşam olunca bakacağız :D
-
Dün de sabah düzelmiş akşam 17:00'ya kadar normal çalışıyordu ancak mobil uygulamada hala genel arıza bildirimi görünüyordu.
Bu sabah kontrol ettiğimde arıza bildirimi hala vardı ancak az önce kaldırılmış olduğunu gördüm. Bir ihtimal kalıcı olarak çözülmüş olabilir.
-
Ben zaten bu kadar yazı varken comnet geçenleri anlamıyorum. Aramızda comnet çalışanları ve comnet allah gibi savunanlar var onlar olduğu sürece bu dediğin imkansız. Adamlar dürüstçe yazmıyor. Ben yazdıklarımda adil olmaya çalışıyorum. Comnet iyi yanınıda kötü yanınıda söylüyorum. Benim iss değişince server işlerim vs gözümde büyümese ben bu sene comnet bırakırdım. Şuanda türktelekom yasaklı siteleri engellemese yinede türktelekoma geçerim. Şuanda ben gel git yaşıyorum. Comnet nasıl ekmeğindeyse arkadaşlarda ekmeğinde bir şey de demek istemiyorum o yüzden.
Yazdıklarım o kadar net ki firmayı o kadar iyi tanımışım ki arıza 4 gün sürüyor dedim. Bak yine 4 gün sürdü. Bu hafta sonu çoğunluk olmasa da azınlık etkilenecek. Hafta içi bu azınlığın sorunuda çözülecek. Sonra mart nisan gibi yine bir arıza çıkar sonra kasım aralığa kadar bir arıza çıkmaz. 2 senedir hep aynı hikaye bu aylarda bir şey var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 6 Aralık 2024; 11:39:55 >
-
Hangi firmada sorun yok ki; Şikayetvar'mı da sürüsüne bereket. Esas komedi altyapıdan hizmet verenlerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel arıza uyarısı uygulamada giderildi görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X