Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genel arıza olduğunu bilmeden modeme res attım bu sefer hiç bağlanmıyor .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu o değil iş yerinde arkadaşları da buraya taşıdık eyvah eyvah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl ping ya 450 - 500 bu ne ya .

Serverda torrrent mi bağlı ne indiriyor bunlar böyle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrMCS kullanıcısına yanıt

ben Keenetic Hopper kullanıyorum modem den gelen bildirimleri görseniz sabahtan beri saatte 50 kere internet gitti. internet geldi internet gitti internet geldi kafayı yedirtecek modemede. Binaya Türksat Kablo gelmiş kendi altyapısı ile 1000 veriyor ona geçicem bitince sürem.

• sanırım comnet down oldu

• 3 gündür bizi bitirdiler. Sabah telekoma uğradım sorun ne diye hatta bizde hat açık servis sağlayıcın patlak dedi yandık açıklamada yok takılıyorlar kafalarına göre

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

Vah hocam vah; Türknet'e mi geçseniz acaba. 

• Beylikdüzü'nde 2 saattir net yok. Sadece bizde mi böyle acaba?

• Alternatif ISS neye geçebiliriz f/p?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık yetti bu comnetten çektiğimiz en kısa zamanda başka iss ye geçiyorum

• Comnet gibi sansürsüz iss söyleyin gözünüzü sevim, artık fiyat hiç önemli değil. Alternatiflerimiz neler? Altyapı telekom 1000mbs

• Paketim biter bitmez direkt superonlineye geçiyorum nerden bulaştım bu comnete ya

• Hem kendilerini hem de kullanıcılarını rezil ettiler. O kadar referans olup bir de önerdik. Ellerine, yüzlerine bulaştırdılar. Tek bir açıklama, özür, detay bilgi yok. Sadece TR'de olabilecek bir durum. Gariplikler, adaletsizlikler ülkesi..

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

gelin ata binmiş nereye demişler? ya nasip demiş...

• Aynen bende de 21:00 de gitti comnet. Destek talebi oluşturulmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alternatif sağlayıcı kullanan çoğu kişi TürkNet'ten nefret ediyor ama Türknet'in bir farkı var ,yıllardır hiç böyle genel çaplı uzun süreli bir kesinti olmadı, Türknet sistemlerini Türk Telekom Turkcell kadar genişletmiş ve yedek bağlantılarını hazırlamış bir firma, bu yüzden böyle ufak firmaların 3 ayda bir düştüğü rezaletlere düşmüyor.

• 3-4 gündür kopuyordu bu gün ip var gibi gözüküyor ama tamamen mefdaf oldu

• Firma patladı mı ne oldu? Bu süreç ne kadar daha sürebilir muhtemelen ödemesi bitenler ayrılır bu süreçte.. ama çoğu insan peşin ödediği için sıkıntı büyük.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

3-4 yıl Turknet kullandım. Hiç bir zaman tamamen kesinti olmadı ama her yıl istinasız Eylül-Ocak ayları arası akşam 20:00-00:30 arası ping 100 üstüne çıkıp internet hızı 4-5mbit'lere düşüyordu.

Sürekli tesisatı kontrol edin vs diye geçiştiriyorlar. Gündüz normal, akşam tesisat arızalı. 4 Ay tesisat arızalı kalan aylar normal sanki. Orada sözde müşteri hizmetleri var ama müşterinin gazını almak için. Teknik bilgiden yoksun insanlar. Telekoma iletiyorlar. ekipler gelmeden sorun yok diye kaydı kapatıyorlar. Al birini vur ötekine, hepsi birbirinden beter. Kötünün iyisini seçmeye çalışıyoruz sadece. Ucuz diye comneti kullanıyoruz yoksa öyle dağlar kadar fark yok. Başımıza ne geleceğini üç aşağı 5 yukarı bilerek abone olduk.

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.