Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üç gündür aynı akşam saatlerinde tamamen gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuza hizmet almanın sonucu olarak pahalıya mal oldu. Bunların değil bizi bunlara mahkum eden telekomun Allah belasını versin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan internet yok bende de ama genel arıza diyor sorgulayınca mobil uygulamadan. Porta bağlantım 85 Mbps. Umarım çözerler biran önce.

• Çorlu Tekirdağ.
    Türkiye'nin değişik yerleri ama aynı sorun.
    Bağlatalı bir kaç gün oldu ama akşamları bölgemizde beklenmedik arıza tespit ediliyor ve internet yüzü göremiyoruz

• youngboy Y kullanıcısına yanıt
    Yol yakınken başka firmaya geç

• youngboy Y kullanıcısına yanıt
    Tekirdağ Çerkezköy

Şu anlık sorun yok aynı hızda kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelir bahar ayları gevşer gönül bağları dercesine. akşam oldu ping azdı.bakalım bu akşam bizi ne sürprizle bekliyor.

• Herşey iyigüzelde müşterisine değer veren firma çıkar bir açıklama yapar.bakın burası forumun comnet sayfası enazından buradan bir açıklama yapılsa.kendi kendimize sebep arıyoruz.comnet yerkilileri sizlere sesleniyorum eğer müşterilerinize değer veriyorsa jz çıkın bir açıklama yapın.bu şekilde davranmanız yakaladığınız müşteri potansiyelini geriye götürür bilgini olsun.şahsen ben kontratım bittikten eğer mantıklı bir açıklaması yoksa gerekirse fiyatı yüksek olsun başka servis sağlayıcıya geçeçeğim.

• mendoza27 M kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi comnet mi?

Kullanıcı açtı diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

fark etmez. bi çalışanını yönlendirir. açar bi konu. müşterielre cevap verir. yapan çok firma var. adamların arıza için çağrı merkezi bile yok. firma kapı duvar.

• tozyet kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.dostlar ulusal medyada tanıdığı yada irtibat kurduğu birileri olan yokmu.bu konuyu oralara iletilse.malum sosyal medyaya yada ulusal medyaya düşen her konu daha çok ilgi odağı oluyor.tanıdık yafa iletecek birileri ilgilenebilirmi.

• An itibarıyla komple internet yok İstanbul Avrupa

• Ne arızaymış kardeşim. Evde çalıştığım güne denk gelse kim karşılayacaktı bu zararı?

Fiyat performans ürününün sonu geldi sanırım.

• 4 gündür Ankara'da her akşam interneti kesmeye başladılar. Adına da genel arıza durumu diyorlar. Şikayet oluşturmak istediğim zaman bu uyarı çıkıyor. 1 günü anlarım, 2 günü de hadi anlarım, 3 gün ve yukarısı olamaz. Dağ başı mı burası? Parasını almaya gelince çatır çatır alıyor, hizmet vermeye gelince yok. Ucuz etin yahnisi misali!

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

Sanırım dediğiniz olmuş, 3 gündür 17.00 ile 00.00 arası en azından 100 200 KBPS internetcik vardı, bugün onu da kesmişler tam kesik. Mobil veri ile sürünüyoruz, paramız ile rezil olduk. Bugün son hakları, yarın destekten şikayet mesajını yazacağım, paralarımızı iade etsinler internetimizi kökten kapatsınlar, başka yere geçelim en azından. Aksi halde THH BTK artık nere varsa şikayet yağmuru başlayacak.

• BeyV kullanıcısına yanıt
    Sözleşmede madde 9 var 48 saat kullanamazsak ücret iadesi talep edebiliyormuşuz ama ulaşamıyoruz nasıl edeceğiz.
    Ayrıca 200bin ve üstü aboneye sahip olmadığı için direk btk ya şikayet edemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 5 Aralık 2024; 20:12:6 >
  • "Destek" kısmını da kapatmışlar demek, oh ne güzel dünya, para al, hizmet verme. O zaman direkt THH açarım bir konu.

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.