Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şİmdi geldi hazretler. Böyle devam edecekse sıkıntı. Umarım bir dah yaşamayız.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Ramazannnn

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sabahın 7'sindeki en düzgün hali. 2 ay sonra aboneliğim bitiyor. Başka ISS arayışındayım.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • 2 gundur sorun var. Uzun zamandir comnet kullanıyorum böyle sorunlar daha once olmuyordu. Şu sorun cozulsun artik

• arkadaşlar, düne kadar kullandığım iptv'ye comnet'te oluşan bu sorundan sonra bağlanamıyorum artık. mobil veri bağlantısında sorun yok. sizde durumlar nedir, ne yapılabilir?

• cdturkc C kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz legal platformlardan biriyse (Tv+, Dsmart Go, tivibu gibi) destek kaydı açabilirsiniz. Yasa dışı bir kullanım yapıyorsanız forumda buna yer yok.

• cdturkc C kullanıcısına yanıt

cogent lisansı iptal edildiği için IPTV’de yurtdışındaysa eğer sorun bu yüzdendir.

Bu arada forumu okuyanlar ve bu firmaya geçmek isteyenler varsa Comnet’e geçmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine akşam oldu kullanım arttı çile başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya sistemleri kaldırmıyor galiba ping jitter uçuşa başladı.

Hız aynı ama ping artıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 3. Gun yine sorun var. Bu ne arkadas

• yine gitti

• Efendi efendi bekledik 3 gün ama destek hattını arayınca telefon bile çalmıyor artık BTK’ya şikayet etmenin zamanı gelmiş.

• Sanırım firma buraya olumsuz yorum yazanın komple netini kesiyor. Yüksek ping olsa da net vardı şimdi IP ile bağlı ama hiç bir şey açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 5 Aralık 2024; 18:2:13 >
  • Sanki mobil cihazdan da bağlanamıyorum. Ben btk ya şikayet ediyorum sizde edin arkadaşlar

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

Hocam btkya şikayet edecekitm ama comnet cıkmıyo hangi konu altında ediyoruz?

• asarman A kullanıcısına yanıt
    Şikayetvara yapın

• Allah belalarını versin.
    milletin paralarını alıp kaçtılar mı anlamadım.
    3 gün oldu internet yok.

• Dostlar çevremde okadar farklı operatörlerden internet kullanan var hiçbirinde sorun yok.ama nedense comnet nerdeyse 4.gğn oldu internet sorununu aşamadı.aplikasyondan destek açamıyoruz.telefon ile arıyoruz telefon kapanıyor muhatap bulamıyoruz yetti artık paranızla rezil oluyoruz.sorun yaşayanlar farklı bir platform yokmu şikayetimizi dile getirsek.yada bu işi bilen dostlar toplu bir şekilde şikayet oluşturulda.vakın grubda bile bir açıklama yapılmıyor.bukadar müşterisini hiç saymak olurmu.ama suç onların değil.suç bizim onlar yasadaki boşluklardan faydalanıyor bizde ucuz ete gidiiyoruz ne yapalım .

• Yarim saat once kotuydu ama simdi normal pingde normal

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.