Yorumlardan anlaşılan, Türkiye geneli çökmüş. 2 gündür "GENEL ARIZA" diye hata mesajı var online işlemler de. 35 MBPS lik paket, 100 200 KBPS lerde sürünüyor. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (432. sayfa)

-
-
Lazım olduğu zaman giden internet yapmışlar. 35 Mbps Fiber, hiç internet yok yaklaşık 4-5 saattir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İstanbul Avrupa
Dün 0.6 download vardı dün gece 1 den sonra düzeldi şimdi 50-70 arasında 100 mbps fiber kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzmir vdsl 2 saattir internet yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Önce netgsm vakaları şimdi bu çıktı zarar gören hep kullanıcı .. Bu süreçte net bilgi kimden gelecek acaba ne olduğuyla ilgili yada ne olacağı ile.. internet hizmeti alamayacakmı kullanıcılar alacaksa ne kadar zaman sonra.. ona göre bizde taşıyalım internetimizi biran önce..
-
Aynen. Karşıyaka'dayım, eve geldim youtubedan bişey izlemek mümkün değil. 100 mbps vdsl.
Dün akşam 18:00'dan bu yana internet yok. Şaka gibi gerçekten. Sorun nedir bilseniz ne olacak yazmışlar. Yahu kardeşim, kopan kabloyu onaracak halimiz yok. Ama bu sorun belli ki bir ihmalkarlığın, zamanında alınmayan-yedeklenmeyen önlemin hatasından kaynaklı ve bu hatanın cezasını parasını peşin ödemiş kullanıcıların çekmemeli. Parasında falan da değilim. %99,9 uptime yazdığın bir yerde kimseyi bu kadar yanıltamaz ve salak yerine koyamazsın. Süre bittiği gibi Türk Telekom'a geçerim. Bir daha da böyle aptal sorun ile muhatap olmam.
-
Dün bu iss ile türknet arasında kalmıştım. Türknet'e geçip iyi yapmışım diyorum şu an burayı okuyunca. Geçmş olsun arkadaşlar.
-
comnetten 200~300 civarına aldığımız aylık interneti 450~600e ttkom turknetten almaya gücün yetiyorsa ne işin var burda arkadaş. comnet senede toplam 1 hafta böyle üzsede ucuz fiyata 100mbps interneti ile işimizi görüyor diye peşin peşin aldık hattan 600 gün fırsatından faydalandık. kesintisiz mükemmel internet hizmeti arayanın hatta önceden iyi bir ttkom altyapısıyla evinde interneti olmayanın macerası kısa sürer burda , o kesin zaten . herşeyin tepe taklak olduğu şu memlekette bu kadar kusura sabır gösterdiğim için bu firmadayım. insanların gerçeği buradan okuyup bildiği halde tavır yapmasını anlamıyorum sana ne vaad ettilerde geçtin yani..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Net geldi, hiç gelmez diyordum ama ping çok yüksek. Oyun filan oynatmaz bu internet
monitorun cok güzel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung'un hocam bende çok seviyorum kendisini
Dostum bu yanlış bı bakış açısı . Amme hizmeti vermiyorlar parasını veriyoruz sonuçta. Şu gereksiz şeylere şükürcülük yapmayın. Firma açıklama yapmıyor işte bilgilendirme yok arıza var yazmış geçmiş. Akşamları işten eve gelip iki oyun oynucam bi anlamı yok. Paramı peşin vermişim ben hem . Savunulacak tarafı yok firmanın kusura bakmayın .
2 Gündür internet yok fakat günden saymasını da biliyorlar, bari gün sayımını durdursalar.
-
Internet gelmiş bende.1 saat kesik geçti sanırım . modem hiç kırmızı göstermiyor zyxel modemde. hep yeşil, neden böyle çözemedim . rastgele reset atınca bakıyorum düzelmiş.
@justmark şükürcülerden kesinlikle değilim. ancak Allah kimseye kötü İnternet altyapısı olan yerde barınma zorunda bırakmasın. çok zor anlarım.
demek istediğim sadece ödediğim paraya ne aldığımı biliyorum ve comnet beni yılda toplam 1 haftadan fazla üzmedi diye böyle düşünüyorum. son 5 yılda fiyat artınca turknet, internetkutusu ve son olarak comnet e geçtim . peşinde ödedim. ucuz olsun 100mbps versin youtube ,streaming servisleri çalışsın yeter bize. günde birkaç saatten 3 günlük dayanacak sabır taşım var. ondan sonra bende söylenmeye başlarım.
sizin lokasyonunuzdaki internet koşullarınız ve arızayı tolare etme sabrınız firmada kalıp kalmama kararınızı belirler. cebinize göre geçer ötekini denersiniz. müşteri davranışı bunu gerektirir zaten . comnet benim kullandıklarımda tolare edilmeyecek sınırı geçmedi bugüne kadar. sizde beklenti farklıysa yapacak şey de aynı kalmak yada geçmek.
3 5 ayda bir arıza zamanı foruma gelip söylenip düzelince unutuyor uğramıyorum. onunda farkındayım bu arada
kesik internet kalmaması dileğiyle...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Interneti olmayanlarda otn de los isigi yaniyor mu? Kapat ac yapalim derken kabloya falan zarar verdim diye korkuttu bi an.
-
Ben 1 gbit comnet ile 1 gbit turktelekom arasında 40 tl fark var hiçte ucuz değil bende turktelekomun 1 gbit parasını peşin alıyorsa o zaman bana turktelekom kalitesinde hizmet sunmali bu dediğinize göre comnet 450 600 olsun aynı kalitede hizmet sunsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X