Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sabit telefonu iptal etmemi istediler diğer taraftan kaynaklı 5 gün, belgeleri yükledikten sonra 2 gün hocam. Sabah 10 dan sonra telefonla aradığımda ulaşabiliyordum temmuz ortasında.

• Yine sorun var sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bykutluay kullanıcısına yanıt

Bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Comnet e geçen çok kişi parasına yanmasına göz önüne alıp 3 ayın bitmesini bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal talebinin kabulünden itibaren kaç gün içinde ücreti iade ettiler

• mi home remote app anca düzeldi.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

360 da düzeldi

• Yine bunlara bakınca bizim internet kutusu iyiymiş. Arada pislik yapıyor yine ama genel anlamda (12 aylık ödeme yaptım hızda ve bağlantıda herhangi bir değişiklik olmadı) iş görüyor.

• circassianman kullanıcısına yanıt

i.k dan geçtim onda pingler çok daha kötüydü hele google servisleri can çekişiyordu youtube bile yavaş açılıyordu tabi düzeldiyse bilemem.

bu tip isslerin hiç biri süper değil hepsinin +- leri var sorun istemeyen kesesinin ağzını açacak.

• Gıbırnetten geçtim, geçtim geçeli wifi üzerinden Twitter kullanamıyorum ve bazı sitelerede girmiyor, şu an internet komple yok

• Turknet zam yapınca Poyraz nete 75 mbite geçmiştim yaklaşık 4 5 ay önce. onda da ilk geçtiğim zaman arada internetin komple gittiği oluyordu son zamanlarda düzelmişti Comnet ten 100 mbit alıyorum poyrazda 15 olan upload burada 8mbit olarak başladı. Şimdi modemden de kontrol ettim speedtestte yaptım 10 mbite yaklaştırmışlar. Umarım sorunları kısa zamanda çözerler. bir kaç gün öncesine göre daha iyiler. Server işide yapıyorlar magdem bu kadar yeni üyede aldılar. altyapılarına hızla yatırım yapmalılar. Bu firmayı seçmemde ki sebep hem fiyat uygun hemde sunucu hizmeti falan vermeleri tabela firmalarından daha iyi olacağı düşüncesi. Bir tane yetkilisi de çıkıp burada yazsa ne olduğunu bilicez. Bu kadarda tepki yemeyecekler Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  Tahminim yoğunluğu kaldıramadılar. vpn olmadanda çoğu siteye giriyor. poyrazda açılmayan yerler bunda açılıyor o konuda iyi ama internet varken yok gibide komple gitmese de süründüğüne şahit oldum. internet var ama sanki biri sürekli pause tuşuna basıp basıp çekiyormuş gibi enteresandı.

• sawgiray S kullanıcısına yanıt

Şuan bende çalışıyor genel değil sanırım. kabloları söküp geri takmayı deneyebilirsiniz

• Arkadaşlar comnet, vpn unlimited'da Türkiye sunucusu hizmeti veriyor. Üyeliğim olduğu için vpn hizmetlerini modeme ekleyip kullanıyorum ve kesinti ya da yavaşlık sorunlarının hepsi yok oldu diyebilirim. Yani normal müşteriye daha sıkıntılı İnternet veriyorlar, vpn unlimited'a çok daha stabil veriyorlar 😂

• Arkadaslar fixnetteyim ama yuksek fiyattan dolayi gecmeyi dusunuyorum altyapi sorgulamada comnet altyapisi mevcut diyor sıkıntı yasar miyim yoksa netman'i düsünuyorum. Yer ankara cankaya

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.