Ben upload hızımı 15mbps yaparmısınız diye kayıt açtım 21 temmuzdan beri duruyor Turknetten geçerken upload hızım 15mbps idi yani destekliyor, yazdım bunu cevap yok ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 8 Ağustos 2023; 5:21:55 > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (297. sayfa)

-
-
Hocam mesele o değil ki :) benim sürekli işim oluyor . Bu sayfanın açılmaması saçma değil mi. Evimde net varken mobil internetimi neden kullanıyorum ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, kendi üzerimize farklı adreslerde 2 hat varsa bunlar kendi arasında hediye kodu kullanabilir mi? Yani, hediye kodu paylaşan ve kullanan 2 hat da aynı kişiye aitse sorun oluyor mu?
Comnet’e başvuran arkadaşlar ortalama kaç güne bağlantı yapıldı. 6 iş günü geçti fakat halen bir gelişme yok. Zaten ulaşmak imkansız. Şikayet varda 15 gündür bekliyorum kimse gelmedi TT saha ekibiyle görüştüm kurulum kaydı başvuru yok tarzı yorumlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 8 Ağustos 2023; 10:14:56 > -
Başvuruya dönüş olmadı benimde. İptal talebini nerden ileteceğim
hocam şu an bir sorun var ben işini hellet diye yazdım memnun kalmazsan çıkarsın ,bu gidişle müsteri kaybetçekler zaten en basit remote programları bile çalışmıyor şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ağustos 2023; 12:43:16 > -
Arkadaşlar benim tekrar taşınacağım toplu konutlarda hem ttnet fiber altyapısı hemde superonline fiber altyapısı var. Turk.net altyapı sorgunu yapınca en fazla 100 mbit desteklediğini gözüküyor. Altyapı sorgulamasında Gpon tipi bağlantı çıkıyor. Superonline'ın burada kullandığı sistem başka mı dır?yoksa o damı 100 mbit maksimum destekleyecek? Böyle bir yerde 100 mbitten fazla kolayca alabilmek için ne yapmam gerekir?Ben aslinda bu dediğim yerde 2019-2020 arası oturdum o sürede superonline kullandım ve o zamanlar 100 mbit ten fazlası daha henüz gelmemişti hatırlarsınız. Şimdi ise TTnet fiber altyapısı da binaya gelmiş. Bunlar aynı portu mu kullanacak yoksa ttnet in ayrı kutusu mu oluyor diğer firmalar için?
Merhaba anlaşmaları bittiğini düşünmüyorum. Halla retn bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Sadece bağlantıları aktif değildir.
Süperonline ve Telekom 2 ayrı altyapı kullanıyor. Telekom altyapıyı kullanan alternatif iss veya Telekom dan hizmet alabilirsiniz. Süperonline için sadece kendisi veya Millenicom dan. Telekom altyapı için Göknetten, Superonline için de kendi sitesinden sorgulama yapın.
Merhaba, kaç gün önce başvurmuştunuz?
3 gün oldu
Bugün öylesine Valve Viyana sunucusuna en iyi ping süresini hangi ISS alıyor diye ufak bi test yapayım derken şöyle bir şeyle karşılaştım:
Sarı renkte yazılanlar hangi şirket üzerinden datanın aktarıldığını gösteriyor, komik durum ise Comnet'in hem Türk Telekom hem de NetIX ile peering anlaşması olmasına rağmen Retn üzerinden gidiyor data, mantıken NetIX üzerinden gitse ortalama ~16ms ping düşüşü olacak Valve Viyana sunucularına bağlanma durumunda.
EDIT: Telegram grubuna attıktan sonra düzeltildi yeni değerleri aşağıda bulabilirsiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runorunoruno -- 8 Ağustos 2023; 15:5:18 >
-
Firmanın yapması gereken takibi kullanıcı yapıyorsa vay hallerine :) Özellikle web sayfasına kocaman kocaman x firmasıyla peering var diyen birileri. Bunun yanında artık Valve sunucuları için bu ip adreslerine atılan pingler çok doğru değerler göstermiyor. Aylar öncesinde sunucular dağıtıldı veya yeni sunucular aktif oldu, buraya attığınız pingler ile oyunların sunucuları artık çok tutmamakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 8 Ağustos 2023; 18:7:7 > -
Benim tam 1 gun surdu
upload 14 dü 10 a düşmüş genel olarak mı düşüş sağlandı yoksa benlik sorun mu var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genel olarak tüm Telekom altyapısında 100 mbps tarifesinde 10 mbps olacak upload hızları. Benimde 8 mbps ti 10 mbps e çıkmış oldu.
-
-
Anliyorum tesekkurlerr, yine geri tasinacagim sitedeki ttnet altyapısı 100 mbit ile kisitli gozukuyor, 100 mbit ustu alabilmenin tek yolu simdilik superonline gibi, buda kafa karistiriyor, ben ilk orada oturuyorken acikcasi daireye kadar fiber oldugu icin memnundum superonline dan almistim aboneliği, tayin olunca mecbur cikmak zorunda kalmistim, o zaman sorun yasamamistim, simdi bir de gordugum kadariyla superonline artik 2 senelik taaahhut yapmiyorlar hep 1 senelik belki bu acidan denenebilir yuksek hiz ugruna, birsey anlatayim ttnet altyapısı ile ilgili size su an bulundugum ayrılacağım tasra ilin merkezinde apartmanda ttnet fiber kullananlar olmasina ragmen port sorunu yuzunden bir bucuk senedir cepten internet kullanmak durumunda cepten yedim, ttnet bu konuda cozumcu davranmadi baglatmak isteyince baska adresi basvuru gosterin dediler, yan sokaktaki bir adres bize ait olmayan adresten baglanti yaparsam o sekilde bağlantı verebilecegini soyluyor, yoksa kendi adresim icin bekletiyorlar, ama wifi agi komsularin fiber modem adlarıyla dolu en cokta gucume bu gidiyor, siz mesela turk.net ceya millenicom baglatmak icin basvuruyorsunuz kapiya yine sorun cikaran ttnet personeli geliyor diyorki kardes ben baglarim ama sizin orda port yok başvuru adresini atıyorum sahabe sokak yap ordan baglayabilirim orda kutudda bosluk var ordan kablo cekicez bu sekilde pazarlik basliyor zannedersin rehineleri teroristlerin elinden kurtarmaya calisiyoruz oyle zor is
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamalr pananetten darbe yedikten sonra bir darbese commentten gelecek sanirim bir anlik sinirle buyuk firma reklami var diye 12 aylik arastirmadan on odeme yaptim kurulum olmadi henuz 4 gun oldu iade istedim turk telekom gelen ekiplerin red cevabi ile donerse o sekilde iade edebiliriz dediler bakalim henuz gelen yok ama iade alacagim insallah . Bu ara da bana hiz falan degil sadece apex ve fifa da ping dusuk olsun yeter bunun icin iss onerisi olan var mi tesekkurler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X