Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
555
Cevap
107
Favori
50.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz itiraz yaptık fakat daha dönüş yok sanırım sırayla yada duyurudaki gibi uzun sürdüğünden. t

Teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 1 Ocak 2025; 23:0:46 >
  • Murat ÖZDAĞ kullanıcısına yanıt
    Olabilir. İşler yavaş ilerliyor. Kimisi parasını geri aldı. Kimisi ben gibi iade faturası var ama ödeme aldı. Kimisi de siz gibi daha hiç işlem görmedi.
  • bomax01 B kullanıcısına yanıt

Bankadan harcama itirazı dışında yapabileceğimiz başka bir şey yok o zaman iade almak için?

Tüketici hakem heyetine başvuranlar da var. Ben başvurmadım.
  • bomax01 B kullanıcısına yanıt

Aynen bizde sadece banka üzerinden ödeme itirazı.

Bekliyecez. Başka yapılacak bişey yok gibi.
  • Benim iade faturamda yazan tutar yaklaşık kdv dahil kalan günler ve kurulum ücreti düşülmüş haline denk geliyor.
  • İade faturası düzenlenip iadesini alan oldu mu?

• pastersteli P kullanıcısına yanıt

Ne kadar ödeme yatacağı faturada belli olmuyor. Benim 12 aylık ödediğim tüm ücret KDV vs hariç iade faturasında görünüyor.

İade alanlar acaba bekledikleri kadar mı aldılar?

• concealer C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu soruya cevap verirseniz çok iyi olur.
  • İade fatura düzenlemişler ne kadar iade olacağı yazıyor bana tam düzenlenmiş iade faturası
  • replaa R kullanıcısına yanıt

Emin misiniz hocam? Benim kdv dahil düzenlenmiş. Yaklaşık olarak doğru ücret yazıyor iade faturasında. Kaç yatırırlar bilmiyorum ama iade faturasında yazan yatar büyük ihtimal.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Nerden bulabiliriz iade tutarlarını?
  • Bir tane hesabıma(ziraat bankasıyla harcama itirazı yaptım.) iade proforması kesilmiş ve kdv ötv sini çıkmışlar öyle yapacaklar anladığım kadarıyla 2. hesabıma ise daha herhangi bir gelişme yok. onunda akbank tan gerçekleştirdim. Akbankı aradığımda bana mükekrer olarak düşmüşler kaydı tekrardan talep ettim. 2 sinde de hesabıma para yatmadı. Hesabına comnetten para yatan var mı?

• Bana henüz iade faturası oluşturulmamış.
  • pastersteli P kullanıcısına yanıt

Temmuz ayında 12 aylık yıllık abonelik almıştım. 12 aylık abonelik 2400 TL idi o zaman. 1836 TL hizmet ücreti artı vergiler falan toplam 2400 ödeme yapmıştım.

Şimdi iade faturası 1836 TL olarak oluşmuş, benim normalde 234 günüm kalmıştı.

Oluşan fatura vergi hariç ödediğim 12 aylık ücretin tamamı kadar. Bundan ötürü fatura tutarı kadar ödeme olmaz diye düşündüm. İade tutarı karta yansırsa gruptan paylaşırım.

• replaa R kullanıcısına yanıt

Hocam herhangi bir ödeme itirazı vs bir şey yaptınız mı? Ben de temmuzda 12 aylık üyelik yapmıltım herhangi bir iade faturası düzenlenmedi henüz.

• xentric X kullanıcısına yanıt

Ziraat harcama itirazını ne zaman yaptınız? Ben 11/12/2024'te yaptım. Hala açık görünüyor.

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Ben 21 Aralıkta yapmışım ama hala sonuç yok sadece comnet iade talebi oluşturmuş.

• Tüketici hakem heyeti bugün savunma istemiş comnetten bakalım sonuç ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.