Biz itiraz yaptık fakat daha dönüş yok sanırım sırayla yada duyurudaki gibi uzun sürdüğünden. t Teşekkürler bilgilendirme için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 1 Ocak 2025; 23:0:46 > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (23. sayfa)
-
-
Olabilir. İşler yavaş ilerliyor. Kimisi parasını geri aldı. Kimisi ben gibi iade faturası var ama ödeme aldı. Kimisi de siz gibi daha hiç işlem görmedi. -
Bankadan harcama itirazı dışında yapabileceğimiz başka bir şey yok o zaman iade almak için?
-
Tüketici hakem heyetine başvuranlar da var. Ben başvurmadım. -
Aynen bizde sadece banka üzerinden ödeme itirazı.
-
Bekliyecez. Başka yapılacak bişey yok gibi. -
Benim iade faturamda yazan tutar yaklaşık kdv dahil kalan günler ve kurulum ücreti düşülmüş haline denk geliyor. -
İade faturası düzenlenip iadesini alan oldu mu?
-
Ne kadar ödeme yatacağı faturada belli olmuyor. Benim 12 aylık ödediğim tüm ücret KDV vs hariç iade faturasında görünüyor.
İade alanlar acaba bekledikleri kadar mı aldılar?
-
Arkadaşlar bu soruya cevap verirseniz çok iyi olur. -
İade fatura düzenlemişler ne kadar iade olacağı yazıyor bana tam düzenlenmiş iade faturası -
Emin misiniz hocam? Benim kdv dahil düzenlenmiş. Yaklaşık olarak doğru ücret yazıyor iade faturasında. Kaç yatırırlar bilmiyorum ama iade faturasında yazan yatar büyük ihtimal.
-
Nerden bulabiliriz iade tutarlarını? -
Bir tane hesabıma(ziraat bankasıyla harcama itirazı yaptım.) iade proforması kesilmiş ve kdv ötv sini çıkmışlar öyle yapacaklar anladığım kadarıyla 2. hesabıma ise daha herhangi bir gelişme yok. onunda akbank tan gerçekleştirdim. Akbankı aradığımda bana mükekrer olarak düşmüşler kaydı tekrardan talep ettim. 2 sinde de hesabıma para yatmadı. Hesabına comnetten para yatan var mı?
-
Bana henüz iade faturası oluşturulmamış. -
Temmuz ayında 12 aylık yıllık abonelik almıştım. 12 aylık abonelik 2400 TL idi o zaman. 1836 TL hizmet ücreti artı vergiler falan toplam 2400 ödeme yapmıştım.
Şimdi iade faturası 1836 TL olarak oluşmuş, benim normalde 234 günüm kalmıştı.
Oluşan fatura vergi hariç ödediğim 12 aylık ücretin tamamı kadar. Bundan ötürü fatura tutarı kadar ödeme olmaz diye düşündüm. İade tutarı karta yansırsa gruptan paylaşırım.
-
Hocam herhangi bir ödeme itirazı vs bir şey yaptınız mı? Ben de temmuzda 12 aylık üyelik yapmıltım herhangi bir iade faturası düzenlenmedi henüz.
-
Ziraat harcama itirazını ne zaman yaptınız? Ben 11/12/2024'te yaptım. Hala açık görünüyor.
-
Ben 21 Aralıkta yapmışım ama hala sonuç yok sadece comnet iade talebi oluşturmuş.
-
Tüketici hakem heyeti bugün savunma istemiş comnetten bakalım sonuç ne olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X